Lokaltid: 08:15

M A T C H A

Hallois!! Endelig er vi fremme i San Diego etter en altfor lang flyreise, jeg ante ikke at det var så langt? Et stopp i New York og hele 5 timer til på veien. Vi kom frem sent på kvelden og hoppet egentlig bare i seng. I går var vår aller første dag i San Diego og vi startet med å dra på en super koselig café jeg googlet meg frem til. Nemlig Matcha! Looook at this place! Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor vi ikke har slike kreative caféer i Norge. Ikke bare er det lett med interiør, men alle de fine teene og detaljene. Det er så lite som skal til! Beklager for at jeg ikke har fått blogget heller, med denne tidsforskjellen er det vanskelig å holde følge. Så i går ble en lang dag, vi fikk en liten omvisning rundt skolen og deretter stakk vi ned på en helt latterlig vakker strand. Jeg gleder meg sånn til dere skal få se bildene derifra. De ble rett og slett dødsbra om jeg kan få si det selv! Tror aldri jeg har hatt så vakre bloggbilder i mitt liv. Etter dette dro på på et kjøpesenter for å sjekke ut et par Gucci loafers jeg har ønsket meg lenge, sjokket ble stort da prisen ikke var slik jeg hadde sett for meg i det hele tatt.. 20.000 for et par sko? Alright, jeg har Balenciaga skoene mine som jeg synes forsåvidt er latterlig dyre, men 20.000 norske kroner? I wanted to cry. Når jeg først hadde fått de på føttene ville jeg ikke ta de av. Jeg har forstått at jeg virkelig har en guilty pleasure på sko. Ahh, dere skulle sett de. Jeg har siklet etter de helt siden de ble lansert.
Fader rullan deisen altså, jeg klarer ikke få de ut av skallen. Jeg er kanskje gal, men den prisen kan jeg ikke gå med på. I wish.

U can find the Café: HERE

// Finally, we are in San Diego after a long flight, I did not suspect it was so far? A stop in New York and 5 hours more. We arrived late at night and really just jumped into bed. Yesterday was our very first day in San Diego and we started with a stroll to a super cozy cafe I found on Google. Matcha! Looook at this place! I can not understand why we do not have such creative cafes in Norway. Not only is it easy with interior, but all the nice teas and details. There is so little to do! So yesterday was a long day, we had a small tour around the school and then we drove down on a completely ridiculously beautiful beach. I’m looking forward to show you the pictures from there. They simply became deadly if I could say it myself! Never think I’ve had such beautiful blog pictures in my life. After this, we went to a shopping mall to check out a pair of Gucci loafers I have wanted for a long time, the shock became big when the price was not the way I had seen for me at all .. 20,000kr for a pair of shoes? Alright, I have my Balenciaga shoes, which I think is ridiculously expensive, but 20,000 Norwegian kroner? I wanted to cry. When I first got them on my feet I would not take them off. I have understood that I really have a guilty pleasure on shoes. Ahh, you should see them.
I’ve been looking for them ever since they were launched. I may be crazy, but I can not agree with that price. I wish. //

.

TODAY I`M WEARING:

Dress: Ganni
 Sunglasses: Quay
Shoes: Hermés
Purse: Mulberry

FIIIINE JOAKIM 

11 Responses to FØRSTE DAG I SAN DIEGO!

 1. Kos deg masse ❤️ Pleier ikke å kommentere blogger, men i dag skjedde det noe merkelig. Jeg fant en sang jeg syntes var veldig fin, så jeg søkte opp teksten. Etter å ha lest teksten så kom du inn i tankene mine, vet ikke helt hvorfor, men syntes denne teksten passet veldig godt til hvordan jeg har sett for meg dine følelser.

  Legger ved et avsnitt
  As time passes, I feel so low
  Searchin’ for pieces, covering up the hole
  I’ll fight for your love, I’ll fight for your soul
  I’ll throw all of my cares away for you
  I’ll be there to wait for you
  Maybe you weren’t the one for me
  But deep down I wanted you to be
  I’ll still see you in my dreams
  All the things that I did for you, just wasn’t it for you

  Coaster – Khalid

 2. Hvis du fremdeles tenker på de på slutten av reisen, så dra tilbake og TREAT YOURSELF!

  Ja det er faen så mye penger for sko, men sikkert også en god investering og noe du vil få mye glede av. Har du lyst (og råd) har du lov

 3. what hvordan kan de være så dyre der nede når de koster i underkant av 6000 på nettet??
  kom forresten gjerne med tips til spisesteder og plasser å oppleve der nede! reiser dit neste uke <3
  hvor lenge skal dere være?

 4. Hei! <3
  Oi, jeg visste ikke de var så dyr :-O Skjønner godt du ikke kjøpte de. Det er bare sko! Og det er ikke sånn at det er f.eks. supergode sko for ryggen (for slike koster nok ikke så mye heller), det er merket man betaler for. Ja de er fin men SÅ fin er de ikke. Har man penger til det skal man selvfølgelig få kjøpe det man vil 🙂 men da skal man absolutt hjelpe f.eks fattige barn etter min mening hehe! De andre loafersene du har er utrolig fine 🙂
  Gleder meg masse til å se bildene!! 🙂
  Stor klem <3

 5. Livet er kort, og så lenge man har en god og stabil økonomi som legger bra grunnlag for fremtiden, så har jeg en regel på at om man ønsker seg noe så mye, da er det greit å dra kortet. Regninger, mat og sparing etc. er alltid første pri, men når man har dekket det, syns jeg man skal få lov til å kjøpe inn noe man vil ha. Prisen er stiv, men penger for meg har mer verdi i sko og plagg enn å bruke de på annet tull. Må bare poengtere at det er aldri feil å spare, og jeg setter alltid av en del til det! Ha en super tur i San Diego, kos deg med inntrykkene og bare nyyyt ??

 6. Åh så herlig å være i San Diego! Bodde på Pacific Beach i et halvt år, var helt nydelig. Anbefaler Sunset Cliffs en ettermiddag hvis du vil se en nydelig solnedgang! :-))

Leave a reply