Sponset tur

SAN DIEGOOOOO!

Wohoo, dette føler jeg at jeg har holdt på så lenge, haha! Uten grunn for så vidt, har rett og slett skjedd så mye de siste ukene at jeg har ikke hatt kapasitet til å skrive om det før nå! Men i dag er jeg på vei til San Diego sammen med flotte fine Joakim & EF språkkurs! Vi skal på en skikkelig heidundranes tur til blant annet Los Angeles, Las Vegas & Gran Canyon! Skjenner at jeg virkelig trenger dette nå, og med EF har jeg reist hele 3 ganger med før. Jeg gjorde det første gang da jeg var 15 år til Malta, deretter Italia og Australia! Har alltid vært ekstremt fornøyd, så dette blir 4 gang på tur med de! Vi mellom lander i New York, så denne turen blir ikke annet enn lang i første omgang. Har fått unnagjort så mye jobb disse ukene for å prøve å få litt fri mens vi er der nede, borte, oppe whatevs haha. Sååå, ved bruk av DENNE linken så kan du få tilsendt gratis brosjyre og et skreddersydd pristilbud slik at man kan se nærmere på EF Språkkurs sine destinasjoner og hva din drømmereise koster. Du kan også enkelt komme i kontakt med en studieveileder som hjelper deg med dine spørsmål om ønskelig! Dere kan forresten bestille språkkurs i utlandet før 5. Oktober, da kan dere få opptil 10K i rabatt med koden “Anniken”  Nå må jeg ombord på flyet, snakkes snart! 

.   .   .   .    .    .    .    .    .    .    .    .

7 Responses to I DAG FLYR JEG TIL….

  1. Hei søta!
    Jeg lurte på hvorfor du gikk fra Asus til macbook? 🙂 tenker å kjøpe ny pc og vet ikke helt hva jeg skal gå for !! Hehe. Så deg på bloggerne! Gledet meg til du skulle komme på 🙂 du er awesome!
    Klem <3

  2. Har du prøvd skin repair tablettene? Er så mange bloggere som skriver positivt om dem, men siden virkelig alle gjør det mister jeg litt troverdighet! Sliter litt med huden og har prøvd en del annet- derfor jeg vurderer å prøve disse tablettene.

Leave a reply