english: footbath with chamomile tea

Jeg er for dårlig til å ta vare på føttene mine. Det har jeg alltid vært, men oldemoren min sa alltid at føttene er de som skal bære meg igjennom livet. Ironisk nok elsker jeg å gå barbent, og har nok flest arr på føttene mine. De blir glemt, men de skal også løfte meg. Jeg googlet kamille te for en stund tilbake, og fant ut alle de gode fordelene det hadde. Ikke bare å drikke, men også å bade i. Det er betennelses dempende, og får mye grums ut av kroppen. Så jeg bestemte meg for å lage et fotbad med litt kamille te og epson salt, for å rense opp litt. Kjøpte epson salt for første gang for noen år siden da jeg var ordentlig syk, og ble anbefalt å ta et varmt bad med noen skjeer epson salt. Det renset opp alle luftveier, for å si det slik og har blitt en god venn på dårlige dager. Anbefales, selvom man kanskje ikke akkurat finner på å putte tørka blomster i, hehe. La oss bare si at det har verken du eller jeg tid til.

// I’ve never been good at taking care of my feet. It’s always been like that, despite that my grandmother always said that my feet are the ones that will carry me through my life. Ironically, I love walking barefoot, and probably have more scars on my feet than most people. I forget to take care of them, even though they’re meant to carry me. Therefore I googled chamomile tea a while back about all the good benefits it had. Not just drinking it, but also using it on your skin for healing purposes. So I decided to make a foot bath with some chamomile tea and epson salt, to give my feet a proper cleanse. I actually bought epson salt for the first time a few years ago when I was really ill, and was recommended to take a hot bath with a few spoons of epson salt added to it. I really felt like it unclogged all my systems, so from that point on it has become a good friend on bad days. Though you might not feel the necessity of putting dried flowers in your footbath like I have, I would definitely recommend using chamomille in it to nourish and heal your feet!

2 store skjeer med epson salt / 2tbs epson salt
2 poser 100% ren kamomille te / 2 bags with chamomile tea
varmt vann fra springen / warm tap water

6 Responses to FOTBAD MED KAMILLE TE

  1. Det så seriøst helt nydelig ut!! Det må jeg bare prøve, takk for tips! PS: heter det ikke Epsom salt?

  2. HEIIII ÅRETS UTFORDRING RIGHT HERE

    tenker du ikke noen gang på hvor deilig det må være å ha en jobb 8-4, forlate jobb og dra hjem og ha F-R-I. Min utfordring til deg er å prøve en jobb typ barnehage, butikk eller noe i noen uker for å se hvordan det er! kanskje setter du mer pris på hvordan du har det nå, eller motsatt

    gøy å bare prøve<333 xoxo kyss och kram

Leave a reply