FREMME I VAKRE NEW YORK

Gud, jeg må bare fortelle dere noe av det kleineste noengang. I det jeg satt på flyet hadde jeg tilfeldig sete, og jeg ble sittende i midten. Etter et par minutter kommer det en mørk mann ved sidna meg, jeg sitter å gumler i meg min fjerde oreo og ler litt for meg selv med tanken.. «Hva vis det kommer enda en mørk ved sidna meg?», før jeg visste ordet av det kom det nemlig en til. Så har vi da meg. Kjære lille blonde Anniken som alltid snakker før hun tenker. Jeg reiser hånden min med min syvende oreo og sier «now we look like this». Stillheten dere. Ingen lo. Det ble totalt stille, og jeg holdt på å dø innvendig. Jepp, det skjedde. Det skjedde faktisk.

FREMME I VAKRE NEW YORK

07.30

Endelig tilbake der jeg hører til. Jeg måtte dra en liten spøk på Kaja før jeg reiste med at jeg ikke rakk flyet. Hun ble fly forbanna, og lurte på om jeg ikke ville se hun alikevel. Haha, søt. Så jeg dukket opp på rommet hennes klokka 07.30, så dere kan tenke dere utrykket hennes i det jeg sto foran hun. Hun skrek et par banneord med det trøtte ansiktet sitt og ga meg en klem. Lykkens dag, hehe.

FREMME I VAKRE NEW YORK

BLACK COFFEE

Så jeg la meg rundt 12 tiden i går for å få tilbake en normal rytme. Jeg var så jetlagged og trøtt i det jeg kom at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Så i dag blir det bare mobil bilder på dere. Jeg står opp, dere skal legge dere. Haha, det skal ikke være så lett. En stor god nyhet er at her i NY er det høst! Det er virkelig høst folkens. Jeg er dødslykkelig. Endelig det jeg har ventet på i evig tid. Klør i fingrene mine for å sette igang med hundre tusen bilder til dere. Can´t wait to get outside!

FREMME I VAKRE NEW YORK

Ha en fantastisk dag, og lov meg å nyte høsten mens den er her!

-A9

9 Responses to FREMME I VAKRE NEW YORK

  1. Er ganske slutten på høsten her i Norge. Så du henger litt etter i forhold til høsten.

    Digger komentaren din. Hadde jeg vært på det flyet hadde jeg led så jeg haddr grini. Men det er vel kanskje noen av oss enkelt mennesker som ikke tar oss selv så høytidlige.

  2. Hahaha, Måtte le høyt å lese dette for resten av flokken! Jeg hadde ledd så jeg falt av sete om jeg hadde vært der :’,)

Leave a reply