Kjærlighet ved første blikk

FURNITURE CRUSH

Jeg er alt for dårlig til å legge ut inspirasjons bilder. For sannheten er at jeg er en skikkelig nett searcher når jeg først er i gang. Jeg kan sitte hele natten å drømme meg bort i all slags interiør. Jeg gleder meg ekstra mye til å komme hjem for å så ordne og styre i «leiligheten» er så spent på hvordan den blir! Mamma og pappa er hemmelighetsfulle, så det blir en stor overraskelse. Jeg har tross alt bodd og brukt gjesterommet som garderobe siden jeg flyttet hjem fra Stavanger, så jeg gleder meg til å blogge mer om interiør igjen! Så dette ble en liten Onsdags inspo! Jeg eeelsker kleshengerne, dødskule! Alt dere ser over er fra Kollektedby.no  

Kjærlighet ved første blikk

Trykk på «liker» knappen under om dere vil ha mer inspo fremover

-A9

2 Responses to Kjærlighet ved første blikk

Leave a reply