ANNONSE

MY FAVORITE BRAND

Det er ingen tvil om at jeg har forelsket meg i Nip+Fab sine produkter, og dragon`s blood serien er definitivt en favoritt. Denne gangen tok jeg med meg en god maske og noen pads med på tur. Masken gir masse fuktighet og huden din føles ren og pen etterpå. Den tilfører en skikkelig fuktighetsboost, mens padsene hjelper meg med å ikke få kviser på turen. Lette å ha med seg og perfekte på reise. I dag skal jentene og jeg bare slappe helt av, vi har sovet litt for lenge og er klare for en tur ut for å finne en god lunsj. Vanskelig å finne bildevennlige steder her i Budapest. Det er noe grått og kjedelig selv om solen skinner. Merkelig land forsåvidt haha. Men helt ok, tror ikke jeg reiser hit igjen med det første, men definitivt et sted jeg er glad for at er på listen. I morgen er siste dagen før vi reiser hjem på tirsdag. Skal bli godt å komme hjem til klumpen jeg kaller kjæreste og ikke minst forberedelser til reisen til Bali! Jeg gleder meg til en skikkelig ferie der jeg bare skal ligge rett ut, spise masse frukt og sole meg dagen lang! Vi skal faktisk på på 3 forskjellige steder i Bali, så jeg gleder meg til å lage masse materialet til dere. Gjett om en som skal ha en fab Instagram etter den turen, ehheh. Nå skal vi få på oss noe klær før vi inntar en nydelig lunsj på et sted vi brukte forever å finne for å si det mildt!

.    .    .

Nip+Fab Dragon´s blood fix plumping mask: Dyprenser huden og øker huden eksfoliering. Gir fuktighet og gjenoppbygger hudens smidighet.
Nip+Fab Glycolic Fix Daily Cleansing Pads: Forfriskende, lindrer og virker beroligende. Jevner ut og beskytter huden din.

Masken kan du bruke både som nattmaske eller en forfriskende oppvåkning på dagen. Man smører et tynt lag på ansikt og hals, deretter lar du den virke i ca. 10 minutter. Skyll av med lunket vann og jeg lover deg at huden din føles mye mer levende! Når det kommer til pads stryker du disse over ansikt, hals og utringning. Gjør dette etter du har renset huden din, men unngå kontakt med øyene! Viktig! To produkter jeg anbefaler videre, forsåvidt hele serien. Utrolig gode produkter til fine priser og med et godt budskap. Damen bak merket vet virkelig hva hun holder på med, og jeg er utrolig fornøyd! Alle produktene kan kjøpes på vita, eller over nett på vitas hjemmeside.

3 Responses to GI HUDEN FUKTIGHET PÅ TUR!

  1. Men kjære deg, du kan da ikke mene at Budapest ikke er en fotogen by?! Det er jo en av Europas vakreste hovedsteder.

Leave a reply