SHOPPING IN BUDAPEST

I går gikk jentene og jeg en liten runde rundt i Budapest og tittet litt. Jeg har ikke vært i en klesbutikk på noe som føles ut som 100 år. Fant noen småting til Bali, og disse klærne her! Har lett etter disse buksene i evigheter og de passet perfekt! Elsker også alt som har med telt å gjøre, så t-skjorten var perfekt. Anyway, i dag skal vi ta det litt rolig, før vi skal spise en god middag på hotellet. I dag flytter vi også på oss for å bo hos broren til Cornelia. Vi har ganske mange dager igjen i Budapest, så vi skal prøve å bruke dagene så godt som mulig. Fylle de, heter det kanskje. Med spa, god mat, litt trening (hehe) og masse bilder! Haha, føler jeg nesten ikke klarer å skrive, jeg er helt død etter gårsdagen og dro tidlig hjem. Jeg er ikke så god med folkemengder lenger, og liker svært lite at folk kommer nær meg. Sær har jeg blitt, men det er bare en ukomfortabel greie jeg ikke helt klarer å venne meg til.  

The whole outfit is from Zara!

11 Responses to A NEW OUTFIT

  1. Herlighet for ei herlig jente du er. Jeg er skeptisk til bloggere men har kikket på Bloggerne og må si at du skiller deg ut på en positiv måte. Måtte inn og sjekke bloggen din, har hørt navnet ditt før men aldri lest bloggen. Ville bare gi deg litt ros ?

  2. Dere burde prøve Bagel på Kalvin Ter og Pata Negra! Utrolig god mat, definitivt verdt det! 😀

  3. Hei Anniken! Har du en spotify-konto? Hva heter den isåfall? Virker som du har så fin musikksmak!

    • Tror jeg bare ligger unner anniken jørgensen, hvis ikke prøv å søk på kråkesølv, eller just drive!

  4. I have bought so many shoes from Zara but they always end up being extremely uncomfortable!!! Are these ones good?? Hate walking on bad shoes 🙁 Enjoy yourself in Budapest!!

Leave a reply