Det bugner over av nye sommerklær i butikkene, og jeg tenkte å vise dere mine absolutt store favoritter fra Gina Tricot denne sommer sesongen. De har rett og slett fått inn så mye fint, fra nydelige blonder til litt røffere kose sett. Med komfortabelt materialet og duse farger har de kommet med en kolleksjon vi kan spare på i garderoben. Som dere vet har jeg alltid vært veldig glad i Gina, og har vært en stolt ambassadør for de i mange år nå. Ikke nok med det har jeg alltid handlet jeans hos Gina, always comfy og sitter perfekt! Har faktisk et par jeg har hatt siden jeg var 15 år!

// It is a lot of new summer clothes in the stores, and I wanted to show you my favorites from Gina Tricot this season. The news gives us everything from gorgeous lace to slightly rougher cuddle sets. With comfortable material and light colors, they have created a collection that we can save in our wardrobe. As you know, I have always been very fond of Gina, and have been a proud ambassador for many years now. Not only do I love the clothes, but I have always bought my jeans at Gina, always comfy and fits perfectly! Actually have a pair of jeans that I had since I was 15!

Jennie hoodie: HERE / Jennie shorts: HERE

skal virkelig flytte inn i dette antrekket på varme late sommerdager!

// I´m going to move into this outfit on warm summer days!

Lovie tank: HERE / Molly biker: HERE

Asta dress: HERE

Petra knitted dress: coming next week!

En av mine store favoritter er dette «silke» skjørtet! Har en god del kjoler og skjørt i dette stoffet, og det redder meg igjennom sommeren! Like fint med en hverdagslig topp som det er med en dressjakke på kveldstid!

// One of my great favorites is this «silk» skirt! I have a lot of dresses and skirts in this fabric and it saves me through the summer! You can pair it with an everyday top or a suit jacket in the evening!

Lydia skirt: HERE / Lolo top: HERE

5 Responses to GINA TRICOT – SUMMER NEWS

  1. Hei! Ville bare stikke innom å si at jeg har lest 120 sider av boken din på to timer, og jeg har aldri lest en bok før. Det er en av de beste valgene jeg har tatt, å kjøpe den. Kjenner meg mye igjen me utestengning og kjærlighetssorg, hadde en kjærest da jeg var 15 og det føltes ut som han var alt for meg. Takk<3 hjelper på at man ikke har vært alene

  2. Jeg leste nettopp boken din ferdig, og altså… WoW! Jeg beundrer deg, og den styrken du har for å ha kommet dit du er i dag. Du er virkelig inspirerende, Anniken! Tusen takk for at du skrev denne boken. Den falt rett til hjertet mitt.

Leave a reply