er så heldig at jeg har fått samarbeide med Love beauty and planet igjen, og som dere vet er dette fortsatt produktene jeg bruker til håret mitt. Denne videoen ble filmet rett før jeg forsvant litt fra dere, og er på en måte en litt fin start også. De rosa produktene er fortsatt mine store favoritter, men blå er den jeg bruker nå og har brukt igjennom hele sommeren. Faktisk snart tom, så da tenkte jeg å prøve kanskje den gule eller den brune. Uansett, jeg kommer ikke til å slutte med disse, og har konvertert hele familien til å tenke det samme. Var hos en venninne på vors forleden å så shampooen stå i dusjhyllen, og når jeg kommenterte det sa hun med et smil at hun stolte på meg. Stolte på det jeg skrev og sa.

og det er slik det skal være.

6 Responses to VI HAR INGEN PLANET (B)

 1. Jeg kjøpte disse produktene og følte meg lurt ganske raskt etterpå. Man tror man kjøper et miljøvennlig og bra produkt, men så kom jeg over en video som forklarer hvem som står bak dette, ikke det mest miljøvennlige konsernet. Støtt heller små selskaper som bare selger økologiske produkter osv. Ikke Unilever som er en av de største miljøsynderne i verden. Veldig bra at du fokuserer på produkter som dette, men når det kommer fra slike store konsern har de en produksjon av tusen andre produkter som ødelegger planeten. Så kommer de med et slikt produkt for å se bedre ut = green washing.

  https://www.youtube.com/watch?v=qpi_BnEtjFo&t=118s

  • Hei! Trist å høre du føler det sånn, men da blir det jo litt som å ikke støtte kjøttfrie produkter fra en produsent som også produserer kjøtt da? Hvis vi skal bli så sort hvitt vil jo hvertfall ikke de store merkene satse enda MER på disse produktene, men heller gå tilbake til det de alltid har gjort. Så jeg er helt motsatt. tenker kjøp, støtt og vis merkene at det er dette vi vil ha mer av og ikke det andre <3 ha en fin dag.

   • Jeg er enig med deg der, vi kan ikke boikotte alt og små steg er viktig. Men å støtte Unilever er som å kjøpe «miljøvennlige» klær hos H&M og vite at det er ikke et bra selskap, som fortsatt utnytter arbeidere. Så jeg prøver heller å støtte de mindre produsentene:) Jeg kjøper jo fortsatt vegansk burger på McDonalds, selv om de bidrar til at millioner av dyr lider. Det er vanskelig å finne en balanse, men skjønner godt hva du mener. Jeg synes fortsatt det er bra og opplyse om disse store konsernene, for de fleste vet ikke så mye om all lidelsen bak slike selskaper, både med tanke på miljøet og menneskerettigheter. Ha en fin dag du og 🙂

 2. Hvordan er dette for behandlet hår? Hår som er stripet, bleket osv.
  Stå på og fortsett å være deg selv, Anniken <3

Leave a reply