Nå er jeg en tur hjemme i Drammen før hele familien drar til Spania på tirsdag! Skal bli utrolig godt å få litt varme på kroppen, og ikke minst få tatt masse fine bilder. Hodet mitt er stappfullt med ideer om dagen, så jeg tror det blir bra! Idag har vært som alle andre søndager, ta seg en lang og varm dusj for å deretter sette på en god film. Ah, jeg koser meg virkelig når jeg daffer på sofaen, mens pappa lager mat på kjøkkenet. Jeg merker jeg er hjemme når alt skjer rundt meg uten at jeg trenger å løfte en finger.

Så, hvor utrolig smarte er ikke disse? Jeg sitter faktisk med de begge enda, and I love it! Body and hair wrap fra makestyle er en supersmart løsning. De holder seg på plass av seg selv og jeg kan gå rett ut av dusjen og rett inn i et håndkle. Tror ikke jeg er den eneste som er lei av at håndklet alltid har lyst til å ta veien ned til tærne mine når du tror du har klart å feste det. Eller den fine turbanen vi jenter lager på hodet? Ahh, de faller og faller ned. Disse derimot er festet med knapper! 

Body wrap: HER / Hair wrap: HER

Så har Makestyle tatt inn Victoria Secret sine dufter! Litt lettere å få tak i de nå som de er i Norge også. Wihu! Disse blir fantastiske å ha med seg utover mot sommeren, på stranden eller som en lett parfyme når man er på reisetur i bilen! Jeg har lagt min elsk på Aqua Kiss! JEG ELSKER denne duften.

Pure Daydream: HER / Pure seduction: HER / Aqua kiss: HER (Nå på tilbud!)

Denne parfymen er utrolig god og jeg ble veldig positivt overrasket. Den har en litt mannlig duft, om det er lov å si? Ikke på den måten at den lukter gutt, men den bare.. Lukter veldig veldig godt. På en litt annen måte, en god måte. Haha, prøv å forklar en parfyme med ord.
Det er ikke lett.

VS angel parfyme: HER (nå på tilbud!)

Disse to er også veldig gode! Endless love minner meg veldig om Aqua kiss, lukten er veldig lik og det er helt perfekt. Den lukter døøødsgodt! Anbefaler den til alle. 

Endless love: HER / Love spell: HER

//Annonse

-A9

10 Responses to Glad i å dusje?

  1. Jeg skal definitivt sjekke ut noen disse produktene! Du er forresten superfin uten sminke anniken, jeg synes faktisk du er enda finere naturlig om jeg får lov til å si det. Og forresten, kan du ha en spørsmål og svar runde igjen snart? Jeg har så masse jeg lurer på om deg som person og livet ditt generelt, og det hadde vært kjempemorsomt å få svar på alt. Du er en så ufattelig nydelig og interessant person!

Leave a reply