♥ Som lovet tenkte jeg å vise dere hvordan jeg holder håret mitt i den kalde gråtonen jeg har! Det er rett og slett en enkel minicolour man kan bruke hjemme. Men sammen med minicolouren fikk jeg fylt på litt med ting jeg har trengt i det siste. Alle tingene i innlegget er ifra Bangerhead.no! De har et utrolig stort utvalg av merkevarer på nettsiden sin! Alt ifra de litt dyrere merkene, til litt rimligere! Supert for alle.

 1. Sensai peeling powder har jeg brukt i flere år nå. Dette er et pudder som rett og slett faller i hendene på deg, og blir til et tynt skum med små «stener». Denne har jeg alltid stående i dusjen og bruker den i ansikter for å få bort sminken. En god rens i dusjen! Denne finner dere HER

 2. Clarins setting powder taler vel for seg selv. Dette er et pudder du tar over sminken, eller foundationen for å ha tungen rett i munnen. Jeg måtte få meg et slikt pudder selv etter at jeg var på photoshooten i Oslo. Det gjør en så enorm stor forskjell og sminken satt hele dagen! Denne finner dere HER

 3. Luxe setting powder brush fra glo minerals, denne bruker jeg til setting powderet! Denne finner dere HER

 4. Sensai brow pencil. Denne har jeg vist til dere før, og det er fortsatt denne jeg bruker til brynene mine! Denne finner dere HER

 5. Bare minerals øyenskygge! Denne måtte jeg bare ha pga av fargen, tror den blir dødsfin på! Denne finner dere HER

 6. Ardell punktvipper, her har jeg brukt litt fra før også, hehe. Denne er helt super, myeee lettere enn fulle vipper! Denne finner dere HER

 7. The Balm blend a hand er en kost som brukes til å blande foundation med, concealer etc! Veldig god å påføre kremete hudsminke med. Denne finner dere HER

 8. Dermalogica cleansing er helt seriøst den beste sminkefjerneren jeg noengang har brukt. Den tar bort både øye og hudsminke på en, to, tre! Denne finner dere HER

 9. Voluspa figue de bordeaux, enda et superflott voluspa lys med en god duft! Denne finner dere HER

Så over til mitt lille LILLA ekspriment. Haha, første punkt i å holde på den kalde fargen er å bruke lillabaserte produkter. Når jeg fant denne minicolouren og prøvde den ut hjemme ble jeg sjele glad. Denne er virkelig helt fantastisk og den koster heller ikke mye. Det følger med to par hansker for to påføringer. Jeg tror det er også så langt den holder med det lange håret jeg har. Det er også ganske tykt på grunn av extensionet, men for dere med litt tynnere og kortere hår tror jeg denne varer lenger!

Du påfører den rett og slett i hele håret! Jeg starter alltid med lengdene, så bygger jeg meg oppover. Det er fordi jeg ikke vil bli helt lilla på toppen i og med at håret mitt suger til seg fargen bedre der oppe enn den gjør i lengdene mine!

Det er litt vanskelig å få dere til å se fargen på bilder, men som dere ser blir det veldig sølvfarget! Man trenger heller ikke å torturere håret med shampoo og balsam etter dette! Mini
colouren lukter helt fantastisk og gjør håret suuuperglatt! 

♥ Pearl silver finner dere HER ( Nå er den også på tilbud til bare 199kr!) 

-A9

37 Responses to Hold håret kaldt!

 1. Hei Anniken!

  Jeg har en veldig varm men lys blondfarge på håret mitt, tror du denne ville gitt håret mitt mere sølvnyanse? Synes håret ditt er utrolig fint 🙂

 2. jeg er så lei… så sabla, dypt og inderlig lei.. det er som en dyrkelse av sjela som ikke non andre jentunger enn meg skjønner… den tørst heten etter liv.. fingre gjennom gresset i en fuktig sommer morgen!

 3. Må man farge håret sånn sølv aktig, eller skal man bare ta i «shampooen» for å få hår som deg?

 4. Du har en helt utrolig hårfarge! Jeg har en ganske så vanlig blond (litt mørk). Er det slik at man bare kan bruke denne for å få fargen i håret kaldt / grått eller må jeg farge det først? Veldig spennende produkt!

 5. hei! jeg er naturlig askeblond, men da jeg skulle farge det litt mørkere til vinteren, fikk jeg litt rødlig/oransje i håret. jeg sa jeg skulle ha en kald farge. det samme skjedde da jeg skulle stripe håret litt lysere, så fikk jeg gult hår. jeg brukte blåsjampo men det ga bare en grålig ettervekst, og tok ikke bort det gule i håret. er det en frisør her i stavanger-området som du anbefaler som eg gode på farging av hår? har så lyst på en kald blondfarge igjen men det virker som ingen frisører forstår

 6. Hei! <3

  Nå som du bruker dette produktet, farger du håret ditt hos frisør i tillegg? Eller holder denne like bra? Eller veksler du mellom å farge det hjemme og hos frisøren?

  Har blondt, langt og veldig tjukt hår og vurderer veldig å prøve dette! Har aldri turt å gjøre noe med håret annet enn å stripe det, og om sommeren blir håret veldig «hvitt» naturlig og jeg har funnet ut at den fargen du har er en farge jeg kunne trivdes veldig med! Ettersom den ikke er så veeeldig langt fra min egen farge.

  Kunne det funket på mitt mellom/lyse blonde hår med en slik hjemme-behandling? Selv om det er veldig tjukt?

  Setter så stor pris på svar <3

 7. Forstår ikke at noen syns at grått hår er fint.. Ser jo så unaturlig ut og får jo den mørke etterveksen uansett. Hvorfor vil du ikke ha det naturlig blondt?

 8. Hei! Går denne fargen bare på toning, eller tror du det går ann å farge bort etterveksten med denne fargen også? 🙂

 9. Plisss svar på dette 😀 Bleiket du håret? også etter du bleiket det gjorde du noe annet, sa liksom at du skulle ha det askeblondt også bleiket de håret ditt så ble det sånn?

 10. Jeg har prøvd denne nå, men jeg ser ikke forskjell.. Jeg tok det i vått hår da, kanskje det virker bedre i tørt? Jeg hadde det i håret i 5min, hvor lenge pleier du? Jeg vil veldig gjerne se forskjell, men vet egentlig ikke hva jeg gjorde feil sist gang…

  • lise: Hmm.. Jeg brukte nesten en flaske i håret altså, du må ta ganske mye! Jeg tok den i tørt hår også, bare ha den en god stund til. Mitt hår tar veldig lett til seg ting!

 11. Blir denne nesten som en blåshampoo? Er livredd for å ha den for lenge i og nærmest få blå/lilla-skjær i hele håret og ikke sølv/grå. Elsker fargen på håret ditt! 🙂

Leave a reply