reklame for venninne

H O L A  <3 C U T I E S

På tirsdag var jeg på Dajana sitt event på Grand hotel sammen med Joakim! Flinke, søte og gode Dajana har akkurat launchet sin egen vippe kolleksjon sammen med Sweed lashes! De er veganske, og tester ikke på dyr forresten. Dajana har snakket om dette lenge, og det har vært en drøm for hun lenge. Det er så gøy å se at folk får det til, og jobber for det de har virkelig lyst til. Herregud, er så forbanna irriterende å skrive, da «space» tasten min har hengt seg opp, og jeg må trykke HARDT hver eneste gang jeg skriver mellomrom, noe det er mye av. Veldig, frustrerende.. Anyway, kvelden ble ikke akkurat ung da vi var ute til rundt 2 på natten.Gudene vet hva som skjedde der. Haha! GUD, det var veldig gøy, men jeg trodde på ekte jeg skulle stryke med dagen etterpå. Jeg har aldri hatt så hodepine før. Ikke nok med det blir jeg ekstremt følsom og sår i kroppen etter en skikkelig kule. Så bare det å sette seg på do blir som et magasug på Liseberg.
Haha, noen andre som har det sånn?

...

Nå er forresten jeg og Cornelia på vei til London!!

2 Responses to GRAND HOTEL, EVENT & LONDON

  1. Jeg har bodd i central London i et par år nå, hvis dere vil ha tips til hippe hidden gems eller være med ut og feste er det bare å gi en lyd B-)

Leave a reply