Denne suppen er utrolig god, og overraskende lett å lage. Det er enkelt, men smakfullt. Indisk har egentlig aldri helt vært min greie. For mye smaker, lukter og særegenheter. Så putter de… yoghurt på alt. Noe jeg ikke føler har noe med mat å gjøre i det hele tatt. Denne suppen fant jeg da jeg googlet linser, i og med at jeg av en eller annen grunn fikk så lyst på det her om dagen, og fant en oppskrift. Anbefaler virkelig å legge til Halsan kok sin vegetarkylling fryst, rett oppi suppen og la den varmes sammen med suppen etter du har stavmikset den. Det var virkelig godt! og istede for yoghurt?
Bruk Oatly rømmen! Og server med litt papadums.

// This soup is incredibly good, and surprisingly easy to make. It is simple but tasteful. Indian food has never really been my thing. Too much flavors, and smells. Then they put … yogurt on everything. Something I don’t feel has anything to do with food at all. I found this soup when I googled lentils, because for some reason just wanted that, and found a recipe. Really recommend adding frozen vegetarian chicken, straight up in the soup and It was really good! and instead of yogurt? use some vegan sour cream.

Oppskriften ellers finner dere: HER
// find the recipe: HERE

4 Responses to GREEN LENTIL SOUP – DAHL

  1. Hei! På Instagram la du ut en kort video hvor du hadde på deg en helsvart kjole med stor åpen rygg, hvor var denne fra? Klarte ikke finne den på bloggen ❤️

  2. Obs jeg ser du har lagt ut flere bilder av noen andre svarte kjoler med åpner rygg ? Det er den kjolen med lange armer som du postet i en kort video 5. november ❤️ Den var så fin!

  3. Kult at du liker daal:-) men nei, vi putter ikke yoghurt på alt haha.
    Hilsen en inder som lager indisk mat ofte?

Leave a reply