reklame – english: order my new collection

Herreguuuuud!! Jeg kan ikke tro at kolleksjonen til Knust Porselen endelig er ute, ASKE! Denne har vi jobbet så innmari hardt med, og detaljene har ikke blitt annet enn vakkert. Fra blazeren i 100% ull, og de lange svevende kjolene du har bruke på endeløse måter. Gjort en styling video dere kan se: HER. Jeg vil så gjerne at dere skal vite at her har det vært kjærlighet til den minste detalj, og noen av plaggene har vi bare 9 stk av!! Så det handler om å være raske. Grunnen til dette er rett og slett fordi produksjonen er så innmari dyr, og jeg lo når jeg sa det på lanseringen… at på mandag er jeg enten blakk eller rik (da sa en i teamet mitt at det blir blakk eller mindre blakk) haha. og det er kanskje sant. Det har vært så mange utfordringer denne gangen i prosessen, så jeg er så stolt av at vi endelig er i mål. Herregud… liten tåre. HÅPER DERE ELSKER DET! <3

// I can’t believe that the «Knust Porselen» collection is finally here, ASKE! We have worked so hard on this one, and the details have been nothing but beautiful. From the blazer in 100% wool and the long floating dresses you wear in endless ways. Made a styling video you can watch: HERE. I want you to know that there has been love to the smallest detail, and some of the garments we only have 9 pieces of !! So it’s about being fast. The reason for this is simply because the production is so expensive, and I laughed when I said it at the launch … that on Monday I am either broke or rich (then one in my team said I will be broke or less broke) haha. and that may be true. There have been so many challenges this time around in the process, so I’m so proud that we’re finally on target. My God.. I HOPE YOU LOVE IT! <3

KJØP KNUST PORSELEN – ASKE: HER
(og fyr løs om dere lurer på noe i kommentarfeltet, så skal jeg svare så fort jeg kan)

14 Responses to BESTILL KOLLEKSJONEN MIN HER!

  1. Hei! Kan vi få målene på kjolen i begge størrelser? Bryst, midje, hofter, lengde osv ! Vil gjerne bestille, Men vet ikke hvilken størrelse jeg skal ta 🙁

  2. Hei Anniken,
    Utrolig fine plagg i denne kolleksjon det må jeg først få si! Har vært så spennende å se litt og litt hvordan kolleksjonene dine har blitt til! Kan jeg stille deg spørsmål angående valg av «bandasje» om en del av «imaget» (for mangel på bedre ord) til denne kolleksjon? Fant fram til at det handlet om «fightere» og «de som har gått gjennom noe» på nettsiden men det var ikke min første tanke når jeg så disse bildene for første gang på insta. Jeg har fulgt deg på insta og bloggen veldig lenge og har forståvidt aldri kommentert før nå, bare heiet fra sidelinjen. Bloggen og instagrammen din har vært som et fristed, du omfavner der naturlige på en helt særegen og fin måte og er ikke redd for å si ifra til andre bloggere om hvilket ansvar dere har. Du får det til å virke så vakkert og unikt og være seg selv. Derfor overrasket disse bildene meg veldig fordi jeg føler de glamoriserer neseoperasjoner (jeg ser hvordan bandasjen rundt brystet kan tolkes på en fin måte da jeg selv har familiemedlemmer som har gått gjennom kreft). Derfor lurer jeg på om du kanskje kunne kommet med et innlegg eller skrive noe om det så jeg kan klare å se tanken din bak dette bedre? Huff jeg vil ikke at dette skal komme fram feil for jeg er så glad i de sosiale plattformene dine og vil virkelig ikke virke som en sur faen eller «krenket». Jeg bare genuint vil vite historien bak bedre sånn at jeg ikke skal føle at bildene er «feil» hvis du skjønner? Tenker spørsmålet mitt likevel er viktig å stille i tilfelle flere sitter igjen med disse tankene men ikke tørr å spørre?

    • Heiduu, hyggelig at du følger meg og liker det jeg gjør. Det var en kreativ tanke som ikke omhandler verken kreft eller mental helse. Jeg tenker at man kan bruke fantastien sin litt og bestemme hva det betyr for deg. om det provoserer, rører deg eller får deg til å føle deg glad. Det er slik bilder skal være. og fordi jeg er en blogger skal ikke kunsten måtte dø fordi dette ikke er en sang eller et maleri du så på et museeum. Hadde du tenkt annerledes om disse bildene hadde hengt et sted? jeg tror ikke man skal sette alt så fryktelig i en boks, eller tenke så gale om alt og alle hele tiden. og heller tenke at dette er bare godt ment, og jeg ville aldri gjort noe for å såre noen:)

  3. Hei!! Elsker den nye kolleksjonen og har tenkt å bestille dressen, men litt usikker på hvilken størrelse jeg skal bestille. Lurte derfor på om de er litt store i størrelsen/ om det er mulig å bytte til en annen størrelse om den ikke passer? <3<3 syntes virkelig det er den perfekte dressen!

    • Den er såå fin! er size charts på siden så du ser mål, men jeg har på meg small i begge! men tror jeg ville hatt medium i overdel da jeg liker det litt oversized <3

Leave a reply