Ugg Beige finner dere HER

Ææ, disse passer til ALT. Kan ikke vente med å bruke disse sammen med LV kjerfet og den nye vinterjakken min! Bedre combo blir det ikke. Fint med noen helt enkle sko innimellom også, jeg har jo hatt uggs i alle mulige varianter tror jeg, haha. Så derfor tenkte jeg å være såå snill å dele ut en liten rabattkode til dere! Alle som skriver inn «annijor» i bestillingen sin får hele 20% rabatt på en valgfri vare! Dette gjelder hele sortimentet til Junkyard! Men dere må være raske, koden fungerer KUN idag! 

Lik den nye facebook siden min HER!

//sponset

-A9 

57 Responses to Har du lyst på UGGS?

 1. har lyst på 😀 men det er så dyrt ;O å siden jeg trokker i stykker sko så lett så vet jeg ikke om jeg skal koste på meg det 😉 men missuner alle som har det 😀

 2. Du er så slående vakker!! Alle bilda er jo heilt perfekt – elsker bloggen og bildene dine fine du!

  Ja, eg vil veeldig gjerne ha Uggs!!

  Følger deg på facebook fra og med i kveld! 😉

  Krysse fingre og tær!

 3. Æææ hadde vært gøy å få noen UGGs hjem i posten! Har noen uekte uggs som jeg har brukt i 2 år nå og som er mildt sagt ødelagte… haha 🙂

  Digger deg, Anniken!

 4. åå, elsker uggs over alt på jord aaahhh! Har likt den nye siden din!

  Håper du har det bra, og koser deg i helgen! Du er så utrolig inspirerende, og jeg ønsker deg alt godt! Stor klem <3

 5. Jeg har likt siden din! Fantastisk nydelig er du:) Og uggsene er såå fine, høyt oppe på ønskelisten min.

 6. de er så fine i beige! også ser de så deilige ut! har aldri hatt et par, men har veldig lyst på. håper og tror at det blir et par denne vinteren

 7. Hihi.. Jeg trodde at telefonen min klikker.. Det er derfor du har fått den kommentaren to ganger, kan hende det er forskjellig tekst, ville bare få uttrykket min mening.. Å jeg har forresten likt Facebook siden diin

 8. Jeg kjøpte meg UGGs i New York i sommer, men har i ettertid lest at sauer slaktes levende for UGGs… Teknte bare å si ifra 🙂

 9. Hvor mye tjener du på bloggen? For du kjøper alltid så dyre ting.. mamma og pappa hadde sikkert ikke kjøpt de ugsa til meg hvis de kostet 200 engang:/

  Men de var kjempefine!<3 du er heldig:)

 10. Jeg har ikke lyst på uggs etter jeg leste innlegget på Tonje Kvamme sin blogg om hva som skjer for å lage et par sko. Det er ikke verdt det.

 11. Hei 🙂 Liker egentlig bloggen din veldig godt, men nå ble jeg skuffa :/ synes du skal sjekke linkene de andre har lagt ut, evt google uggs + mulesing. hvordan kan du reklamere for et slikt produkt når du er så i mot mishandling av hunder og pelsdyr?

 12. Hei! Jeg er ny leser på bloggen din, men håper jeg fortsatt kan delta i trekningen av Uggs. 🙂 Har likt facebook siden din nå! Åå de lysebrune var kjempefine så vil veldig gjerne ha et par av de om jeg er så heldig å vinne! 🙂

Leave a reply