HAR DU SAVNET MEG MANDAG?HAR DU SAVNET MEG MANDAG?HAR DU SAVNET MEG MANDAG?


Hvit skjorte – Acne
Sko med snake print – Topshop
Solbriller i rosa – Ray Ban
«Skinn» skjørt – HER
Veske – Mulberry

HAR DU SAVNET MEG MANDAG?HAR DU SAVNET MEG MANDAG?

· THE BLACK PENCIL SKIRT ·

En ny uke og en ny mandag. Har det egentlig så mye å si? Etter jeg sluttet på skolen ble plutselig uken til noe helt annet. Dager, klokkeslett og hva var nå tid? Det sies at grunnen til at vi innimellom våknet før alarmen går er fordi vi allerede er så tidsinnstilt. Vi vet hva klokken egentlig er uten å i det hele tatt titte på skjermen. Likevel er tiden et stort spekter for meg. Det å rekke eller ikke rekke alt man vil på en dag. Hvor lenge man skal sove, eller hvor lang tid jeg skal bruke på den fordømte matlagingen. Som for såvidt tar alt for mye mer tid enn det tar å spise den. Sånne småting kan irritere meg i hverdagen. Jeg føler jeg babler mye om tid til dere. Den klokken som alltid tikker ubegrenset. Minner dere på at tiden faktisk er til stede, og at dagene går enten du vil eller ikke. Dagen som var er allerede gjort. Du får ikke endret på den. Dagen i morgen har ikke enda kommet, så det er heller ikke vits å tenke så mye på den. Så lærdomen er vel som de store fortellerne sier? Du har akkurat denne dagen, make it worth it.

HAR DU SAVNET MEG MANDAG?

// A new week and a new Monday. Does it really have so much to say? After I left school the week was suddenly something completely different. Days, times and what was time? It is said that the reason we occasionally wake up before the alarm goes off is because we already have it timed in our brain. We know what time it really is without taking a glance at the screen. Time has much to say. How long you sleep, or how long I will be using on that damned cooking. As far as taking too much more time than it takes to eat it. Such little things can annoy me in my everyday life. I feel I babble a lot to you about time. The clock is always ticking unlimited. Remind you that time is actually present, and the days go by whether you want to or not. Yesterday is already done. You can not change it. The day tomorrow has not yet come, so do not think too much about it. You have just this day, do something //

HAR DU SAVNET MEG MANDAG?

24 Responses to HAR DU SAVNET MEG MANDAG?

 1. Anniken! Du må svare meg på dette, hvilket kamera og eventuelt objektiv brukte du her??? helt sykt fine bilder, som alltid! men disse skilla seg litt ut <3

 2. Jeg tror det er viktig å ikke leve etter tiden. Tiden som vi kjenner den til eksisterer ikke, den er blitt funnet opp av oss, menneskeheten. Som en quote sier «Time dosen’t exist, clocks exist.» Tid er kun en konstruksjon som vi alle har tatt oss fatt i og akseptert. Det er vanskelig å ikke leve livet etter klokken, da alt i dagens samfunn går etter den. Men jeg tror det er viktig å allikevel finne tid hvor du ikke følger den.
  Uansett, vakkert skrevet igjen, Anniken.

 3. Du er så fantastisk reflektert, elsker hvordan du skiller deg litt ut fra standaren i bloggnorge. Også ser du helt smashing ut da <3 Hvem tar bildene dine? 🙂

 4. Hvor er den svarte bomber jakken du viste på snapchat fra? Har ikke sett den her på bloggen, men du la ut mystory for rundt to uker siden 🙂

 5. Om det finnes en definisjon av ordet slay er du definisjonen. Fy søren, du ser så bra ut! Jeg elsker den litt «herja» looken. Jeg liker ikke når alt skal være så forbanna perfekt hele tiden, og jeg elsker at du får til en så careless men allikevel så gjennomført stil. Det at du kan gå ut med skrubbsår på kneet, en løs hårdott og en oversized skjorte og se ut som en million beviser bare at folk må tørre å gi litt mer faen. For det å gi faen er kult! Det er unikt, og det er fint. La oss fortsette å gi faen.

 6. Hei, bare lurte på om du fikk kjøpt Dior solbrillene dine i Norge eller om du kjøpte de i utlandet? 🙂

 7. Hei!
  Er det lenge siden du kjøpte bootsene dine? De er perfekte, og jeg er på utkikk etter noen slike! Finner dem ikke på hjemmesiden til topshop..
  Klem

Leave a reply