Annonse – egen reklame for eget produkt (ææææ det var kult å skrive) 

JEG HAR LAGET MITT EGET DUFTLYS
–   BLACK OAK BY ANNIKEN ENGLUND   –

Åherregud, åherreguuuud! Helt sinnsykt hvor stolt jeg er av dette! I mellom bokprat, og klær har jeg laget mitt helt egne duftlys av soyavoks! Dette startet som en enkel ide i det Lierdalen lysstøperi tok kontakt med meg. Vel, det hele ble realitet og min lille nese har luktet seg frem til noe jeg selv mener er en helt nydelig duft. Etter mye tid er det endelig her, og jeg føler at dette er det perfekte lyset for en sen sommerkveld. Lyset Black Oak er en lukt av høst, sammen med sommer regn. Det er slik jeg klarer å forklare det best, og ordene gir meg varme. Etiketten snakker for seg selv, og symboliserer kaoset jeg har mellom ørene mine. Den er tegnet av flinke Linn Wold, tusen tusen takk for at du ble med på dette prosjektet. Ahh guuud! Dette er så himla gøy, og jeg er så latterlig stolt.

Lyset finner dere: HER

HVORFOR SOYAVOKS?

Fordi jeg hadde aldri laget dette lyset med mindre det var laget av Soyavoks. Soyavoks inneholder ikke parafin, petroleum eller blekemidler. Det er biologisk nedbrytbart og det dyrkes på mark, noe som gjør den fornybar. Det fremkaller ikke giftstoffer, og øker ikke CO2 nivået i atmosfæren. Dette lyset kan også brukes for de som som regel er ømfintlige for røyken slike ting avgir (som deg mamma!). Soyavoks brenner også 30-50% lenger enn stearinlys! Det er mer duft, og også enklere å fjerne fra tekstiler og andre ting. Vel, miljøvennlig og bra er vel det jeg prøver å si! Med lokket som følger med kveler du enkelt flammen uten å få i deg noe som helst røyk, og glasset kan du i senere tid bruke til noe annet! F.eks oppbevaring av ringer og smykker på sminkebordet eller som en dekorasjon på badet ditt!

DET BESTE MED ALT – DET GÅR TIL EN BRA SAK

Vel, så klart kunne jeg heller ikke gjøre dette uten å gi penger til en god sak. Dere vet at mobbing, utestenging og følelser er min hjertesak. Derfor går 20KR av hvert eneste lys som blir kjøpt til Rett Fram Opplevelser i Drammen, som sier selv “Jobber med barn og unge som av en eller annen grunn holdes utenfor det sosiale felleskapet vi andre ser på som en selvfølge”. Det viktigste de jobber med er kanskje jul, men også bursdagsfeiringer. Dessverre finnes det barn som ikke får feiret bursdagen sin av mange forskjellige grunner, det kan være dårlig råd eller bare at rett og slett ingen dukker opp. Uansett grunn skal ikke slike ting skje, og dette er organisasjonen jeg fant ut at jeg ville gi en del av pengene til. De låner ut ski til skisprinten i Drammen, tilrettelegger julaftener, og ikke minst tar barn med på båtturer på sommeren. Jeg kunne fortsatt i lange baner om alt det gode Rett Fram Opplevelser gjør, men dere kan selv gå inn på nettsiden deres: HER for å lese!

BLACK OAK BY ANNIKEN ENGLUND KAN KJØPES: HER <3

16 Responses to HER ER HEMMELIGHETEN!!!!!!

 1. Åh, fantastisk flott! Gratulerer med helt eget produkt, sååå gøy! 😀 Superfint produkt og veldig fint å høre at litt av pengene går til en god sak!<3<3<3

 2. Dette var underlig nok hva jeg var på utkikk etter – et velduftende lys med unikt design. Bare en bonus at det er godt for miljøet! Herlig jobbet, Anniken!

 3. Så kult :))) Grattis!!!
  Hvor mange timer brenner lyset ca? ? fant ikke noe om det inne der man kjøper det heller?

 4. ble så glad for å lese at dette var laget på soya, skikkelig kult! Du bør være kjempestolt over deg selv, dette må prøves ut 🙂

 5. Jeg er på min første sesong av bloggerne noensinne og jeg må bare få si at jeg er utrolig imponert over deg! Du er en nydelig sterk kvinne som med ærlige hjertevarmende øyeblikk smelter seerne helt. Din åpenhet rundt sykdom og mobbing er utrolige viktige temaer som det er veldig modig å stå frem med. Jeg håper du ikke lar noens negativitet påvirke deg lengre, du fortjener så mye mer enn det. Stå på og aldri gi opp, jobben du gjør er veldig viktig og jeg håper du vet det 🙂

 6. Hei! Og gratulerer med dit eget produkt!

  Jeg ble så glad når jeg leste at du hadde skrevet et innlegg om plastforbruk. Jeg har selv sett alle de dokumentaren dine og forgje uke skrev jeg en lang melding til mange store bloggere hvor jeg spurte de om de kunne skrevet noen ord om dette med plast og råde og tipse sine lesere til å bli flinkere, men kun En av de svarte på kommentaren min med “ja, uff det er veldig mye plast”, ingen svarte eller skrev ett eneste ord i sine innlegg om det med plast og jeg kjenner jeg blir så kvalm siden vi alle har et ansvar på denne jorden og alle bruse brukt sitt fulle potensiale til en positiv påvirkning. Med en så Stor platform som en blogg kan man nå ut til veldig mange, og kanskje en eller to vil bli flinkere og det hjelper stort bare det. Uansett er jeg veldig glad for at du har skrevet om dette og jeg håper i derlig alle disse andre bloggere som er så “dyreelskere” osv kan også begynne å bidra litt med positiv innflytelse på folk annet enn å kjøpe mer. Jeg håper du kan fortsette å snike inn noen tips og triks i dine innlegg om hvordan man kan bidra til mindre plastforbruk og plastforsøpling så kan vi bare be om at de andre bloggene åpner opp øynene for andre ting enn penger og seg selv snart. Er fullstendig klar over at ett i innlegg har ett potensiale til store inntektssummer, men helt alvorlig at man ikke kan bruke en så stor platform til noe så viktig som så åpenbart er et stort problem ikke bare i utlandet men her i vårt eget land, det er sykt…. Jeg ha roen andre tips til deg som kanskje du allerede bruker eller som du kanskje kan tips

  -3.mai er nasjonal dugnad, sjekk ut #nrkplast, eller nrk.no. Da kan alle være med å bidra å plukke plastsøppel for å gjøre Norge renere. Ingen kan ta alt men alle kan ta litt. Vær så grei å minne leserene dine på dette!

  -Ta med handlepose hjemmefra når du handler, helst av tøy eller plast som varer lengre enn de engangsposene.

  -Ta med deg flerbrukskopp dersom du drikker mye kaffi på farten, så slipper du å bruke engangskopper som har plast på innsiden selvom resten er laget av papp.

  -Ikke bruk plastbestikk, kopper og fat dersom du arrangerer fest, bruk papp.

  – Ta med deg en te-skje hjemmefra i vesken eller sekken dersom du skal ut og tror du kanskje skal spise en is, så slipper du bruke plastskje.

  – Bruk mensen-kopp

  – KILDESORTER ALT ALLTID- spesielt dersom du ikke er så flink å handle mindre plast.

  – Lag matpakke,forsøk å ikke kjøpe yoghurter, ferdigmat, energibarer etc. da alle disse enklere alternativene oppbevares i engangsplast.

  -kjøp frukt og grønt som ikke er pakket i plast.

  -Unngå å bruke små gjennomsiktige plastikposer når du bare handler få frukt og grønt, for eksempel kan to epler tas med til kassen uten å være i en pose. Man kan også ta godt vare på disse små gjennomsiktige posene og bruke de flere enn en gang til frukt og grønt. Hvis man virkelig virkelig vil ta det langt så kan man kjøpe bærenett (som veier ingenting) fra for eksempel ebay til nettopp frukt og grønt.

  -Unngå å kjøpe juice, melk osv i plasflasker, kjøp i papp og kildesorter etterpå.

  -Når du går ut på tur så kand du ta med deg en pose og plukke opp plasten som flyter rundt.

  – Vask klært kun når maskinen er full

  – Unngå unødvendig bruk av kremer, såper etc da alt dette oppbevares i plasbeholdere som blir kastet etter en bruk.

Leave a reply