Reklame – inneholder annonselenke fra Nelly.com

.  .  .

Who! Dette har tatt altfor lang tid, men som jeg lovte… Her er en sort jeans guide til dere. For dere som ikke fikk med dere den forrige jeg gjorde, så kan du se den: HER. Når det kommer til mine sorte jeans ser jeg at jeg har en type jeg liker veldig godt. Det er ikke så stort mangfold som det er med de blå. Men mer forskjellige vrier av en og samme bukse. Men likevel synes jeg utrykket blir ganske forskjellig med disse jeansene. Og her er at det er ingen Levis! 

// This has taken too long, but as I promised … Here’s a black jeans guide to you. For those who did not read the previous jeans guide I did, you can see it: HERE. When it comes to my black jeans I see that I have a bunch of jeans that is a bit similar. There is not as much diversity as it is with the blue ones.
But more different details maybe.. No Levis this time! //

CROPPED WIDE JEANS – YOUR EVERYDAY LOVE

Disse falt jeg pladask for da jeg var med på en shoot nå i Januar. Jeg fikk de på meg, og ville rett og slet ikke ta de av igjen. Det som skjedde var at jeg ble så obsessed med disse at jeg var nødt til å finne de på stedet, haha  Så jeg scrollet meg igjennom hele Nelly, and guess what. I found it (no shit sherlock, vi ser det) og jeg elsker de! Det beste av alt er at de er utrolig myke, og du føler ikke at du har på deg jeans i det hele tatt!

(annonselenke) Cropped wide jeans fra Selected Femme finner du: HER (jeg har 26)

// These I fell in love with when I joined a shoot now in January. I got them on, and never off haha. What happened was that I became so obsessed with these that I had to find them on the spot, haha. So I scrolled through Nelly, and guess what. I found them! (no shit sherlock, we see it) and I love them! The best part: they are incredibly soft and you do not feel like wearing  jeans at all! //

FOLD UP DENIM – YOUR FESTIVAL JEANS

Disse jeansene har jeg bare en greie med, og det er sommer og festival. Jeg brukte disse overalt i fjor sommer sammen med crop tops og høye boots. I tillegg sitter disse utrolig godt på stumpen, og den kule folden nederst på leggen gjør de enda mer spennende og annerledes!  Love it!

(annonselenke) Fold up denim finner du: HER (jeg har 27)

// I have only one memory about these jeans, and it’s summer and festivals. I used them last summer together with crop tops and high boots. It fits well and the cool fold at the bottom of the leg makes them even more exciting and different! Love it! //

COOPPER DENIM – THE PERFECT TREND

Dette er jeansene jeg har fått definitivt flest spørsmål om. Vil også si at disse er en blanding mellom de to over. Den sitter godt på rumpa, men er også veldig veldig comfy. Best of both worlds. I tillegg er det utrolig digg med glidelåsen som gjør det enkelt å zippe opp under matbordet hehe (når man er super mett altså, er i det morsomme tørre hjørnet i dag). Disse har akkurat kommet seg inn på Nelly, så nå får dere alt på et sted!

Cooper Denim finner dere: HER (jeg har 36)

// These are the jeans I’ve definitely got most questions about. Would also say that these are a mixture between the two above. It sits well on the butt, but is also very very comfy. Best of both worlds. Additionally, it’s so cool with the zipper that makes it easy to zip up under the dining table hehe (when you eat ofcourse, you’re in the fun dry corner today). These have just arrived at Nelly, so now you get everything in one place! //

BOOTCUT & FLARE – LAST YEARS MOST POPULAR

Disse har vel vært fjorårets jeans, og de er fortsatt en stor favoritt i klesskapet. Disse er for de dagene man vil se litt avslappet ut og jeg vet ikke helt hvorfor de gjør det slik. Men man ser ganske avslappet og comfy ut med disse jeansene. De passer til tykke ullgensere, og gode jakker. Man ser også høyere ut med den brede kanten ved føttene (synes jeg), disse er opprinnelig fra Monki, men fant noen lignende på Nelly ♥

Bootcut & flare jeans finner dere: HER & HER

// This is last year’s jeans, and they are still a big favorite in the wardrobe. These are for those days you want to look a bit relaxed and I do not quite know what to wear. But you look pretty relaxed and comfy with these jeans. They fit with thick sweaters, and big jackets. You also look higher with the wide legs (I think), these are originally from Monki, but found some similar on Nelly //

6 Responses to BLACK JEANS GUIDE

  1. Sykt kule bukser!
    Jeg lurte på en ting, hvor er de skjærefjølene som står bak vasken på kjøkkenbenken fra? De er så fine 🙂
    Du inspirerer!!

Leave a reply