38 Responses to HOW I MAKE MY ACAI BOWL – MUST TRY!

  • Den har jeg kjøpt på “røtter” i Oslo 🙂 Det er Acai, men vet de selger det på smoothie exchange også 🙂

 1. Jeg digger at du vlogger på engelsk, selv om du ikke er helt komfortabel med det enda! Det er dødsstilig av deg. Hvilke kamera brukte du her?

 2. Jeg digget virkelig denne videoen, Anniken! Håper på at du lager flere i denne silen senere 🙂 Hadde elsket å se mer av hva du spiser!

 3. Håper du tar B12 vitaminer 😀 det får du ikke gjennom et plantebasert kosthold. Anbefaler også D-3 vitamin siden det er lite sol på vinteren. Spis chiafrø, gresskarkjerner, valnøtter – gode omega3 kilder! Kikerter, linser – viktig. gode kilder til protein. Plantemelk med tilsatt kalsium. OG masse salat/spinat/brokkoli osv osv 😀

  • hamp før har de f.eks på meny og store coop butikker! <3 Den sjokolade crunch kjøpte jeg på røtter i Oslo, men de har masse av dette også i daglivare der de typ har frokostblandinger evt, vegetar/øko produkter! Mye billigere i daglivare <3

 4. Så fin video! Blir alltid så inspirert av deg! Jeg har fulgt bloggen din i mange år nå, og det er spennende og motiverende å se hvordan du har utviklet deg som person. Har veldig lyst å kutte ut kjøtt selv, men synes det er så vanskelig med tanke på samboer og familien + jeg må nok lese meg opp på temaet. Dette er også den første kommentaren min til deg på bloggen forresten! Ha en strålende dag videre fine du 🙂

 5. fin video!!

  så på snapchat at du skrev noe om at huden din har blitt bedre etter at du begynte å spise mye avocado?? ser også på denne videoen at huden din har blitt kjempefin! har fått dårlig hud de siste månedene, spesielt mye små kviser i panna… noen tips?

 6. Jeg vil ikke kalle meg selv 100% vegetarianer, but I’m getting there. Jeg lurte på om du kunne lagd en video hvor du viser/lager vegetarmat og også kommer med noen tips til billig mat og matretter? Jeg bor alene og har ikke såå mye til overs at jeg kan skjemme meg bort med masse digg vegetarmat, for noen av merkene som produserer vegetarmat er skikkelig dyre 🙁 Jeg spiser bare dritt og tar meg ikke tid til å lage noe skikkelig fordi jeg ikke aner HVA jeg kan lage. Kunne det vært en idé? For jeg ser du legger ut masse digg mat (det ser hvertfall digg ut) på snapchat og instagram 😀

 7. du er nydelig!! Lurer på hvor du har kjøpt planten som står på gulvet ved speilet? har lett lenge etter en slik, men finner aldri…

 8. Så fin video! Hvordan yoga-program liker du best/følger du? Har du noen tips for hvilke videoer av yoga with adriene som er bra for nybegynnere? Ha fin dag!

Leave a reply