MY BEST ACAI BOWL + SOME YOGA

Heii, og god morgen! I dag var jeg oppe før solen hadde stått opp. Jeg dro over en sto blå kåpe og med dårlig morgen ånde ramlet jeg ut av døren. Parkeringen i gaten har nemlig startet, og jeg var ute for å betale parkering utenfor leiligheten jeg BOR i. Vel, mer frustrasjon haha. Har seriøst begynt å gi opp dette med tid, jeg orker ikke kjempe i mot lenger. Jeg blir utslitt. Så i disse vinterdager er det kanskje lurt å tvinge seg opp litt tidligere enn du egentlig vil. Det er nemlig ikke lenge solen har lyst å holde seg våken om dagen. Anyway! I dag fikk jeg tid til å lage en vlog til dere hvor jeg forklarer dere hvordan jeg lager min Acai bowl, den er helt amazing og veldig enkel. For å være ærlig liker jeg egentlig ikke slike smoothie bowls og har ikke vært særlig fan, men denne er helt amazing! Jeg tar dere igjennom min lille morgen i dag, og håper dere liker det! Har virkelig lyst å gjøre flere videoer fremover, det er en fin liten verden jeg har lyst til å utforske litt mer.

...

// Hello, and good morning! Today I was up before the sun was up. I took on a big blue coat and with bad morning breath I fell out of the door. The parking lot in the street has started and I was looking to pay parking outside the apartment I live in. Well, more frustration haha. Have seriously started giving up this thing called time, I can not fight against it anymore. I get exhausted. So in these winter days you might want to force yourself up a little earlier than you really want. It is not long for the sun to keep awake during the day. Anyway! Today I had time to make a vlog to you where I explain to you how to make my Acai bowl, it is absolutely amazing and very simple. To be honest I am not a big fan of smoothie bowls, but this is just so good and tasty. I’ll take you through my little morning today and hope you enjoy it! I really want to do more videos in the future, it’s a nice little world I want to explore a little more //

VLOG kommer så fort jeg har lastet den opp! 

13 Responses to VLOG IN THE MAKING!

  1. Hei fine deg!

    Jeg tenker å kjøpe noen smykker fra bagatiba – og jeg digger de kjedene du har valgt ut. Har du mulighet til å sende en link her med akkurat de du valgte ut? flere ser ganske like ut på den nettsiden, men elsker de du har valgt.

    Også et spørsmål til; ettersom det er ganske dyrt å kjøpe smykker derfra så hadde det vært fint å ikke kjøpe alt med en gang. Men blir det dyrere å kjøpe i flere omganger enn om jeg kjøper alt med en gang? eller spiller det ingen rolle prismessig?

    tuuusen takk for svar, det hadde jeg satt enormt pris på. Ha en fin dag videre!

  2. Vloggene dine er så koselig å se på, pleier alltid å spare de så jeg har noe å kose meg med før jeg tar kvelden. Hvor har du kjøpt sjokocrunchen og smoothiepakken fra videoen? ?

    • smoothiepakken er fra røtter i Oslo men har hørt det også selges på smoothie exhange evt sånne life/vita butikker i frossen avdelingen! sjoko kjøpes på coop meny osv <3

Leave a reply