Tenkte å stikke innom en rask tur å fortelle dere om produktene jeg brukte i bryllupet i går! Veldig mange som har spurt om hvordan jeg gjorde det hele, og det var ikke så vanskelig. Jeg så faktisk en venninne ha dette kvelden før, og dro rundt på black friday etter at jeg fikset neglene i sentrum for å handle inn de siste tingene! Kanskje verdens verste dag å begynne det styret på, men jeg hadde ikke så mye valg. Jeg brukte hvertfall øyenskyggene jeg hadde hjemme, Dior sin backstage palette som du finner: HER og favoritt vippene mine som du finner: HER (klipper alltid litt av disse på tuppen slik at jeg kun får den bakre delen)

// Thought to stop by to tell you about the products I used at the wedding yesterday! A lot of people have asked how I did it, and it wasn’t that difficult. I actually saw a friend having this the night before, and I went around on black friday after I fixed my nails downtown to shop! Maybe the worst day in the world to start on that mission, but I didn’t have much choice. At least I used the eyeshadows I had at home, Dior’s backstage palette that you find: HERE and my favorite lashes that you find: HERE

Når det gjelder glitteret, tok jeg primeren rett på lokket og påførte glitteret med en øyenskygge kost! Det satt helt sinnsykt bra, og jeg hadde ALT glitteret på når jeg kom hjem. Helt sykt. Med stjernene brukte jeg bare brynsgeleen min som lim, fungerte perfekt! Når det gjelder hvor jeg la glitteret osv, fulgte jeg videoen under! Glitter primer: HER / glitter: HER

// When it comes to the glitter, I took the primer right on the lid and applied the glitter with an eye shadow brush! With the stars, I just used my brow gel as glue, worked perfectly! As for where I put the glitter etc, I followed the video below! Glitter primer: HERE / glitter: HERE

Leave a reply