English: my sunday favorites

Håper alle har en fin søndag! Jeg var på bryllup i går av alle ting, og skal fortelle dere mer om det senere! I dag tenkte jeg egentlig å titte innom for å vise dere tre nye favoritter fra Mario Badescu. Et brand jeg egentlig aldri har vært borti før nå. Har så klart sett det her og der, men ikke prøvd ut. Jeg fikk det som en gave av en venninne, og testet det ut for en ukes tid siden.. og jeg elsker rose. Haha, jeg klarer ikke fortelle dere nok hvor mye huden min ELSKER rose. Uansett hva det er, så lenge det er rose i det, så blir huden min superhappy. Så alle disse produktene har da… rose i seg. Jeg bruker nå disse tre når jeg vil føle meg litt ekstra fresh og bruker toneren for å få vekk litt smuss i ansiktet på ren hud og deretter påfører jeg ansiktsmasken som jeg lar være på i 20 minutter ish. Når den er vasket av tar jeg noen dråper av oljen og tar den over hele ansiktet før jeg påfører en god krem. voila! Super fresh hud!

// hope everyone has a nice Sunday! I was at a wedding yesterday of all things, and will tell you more about it later! Today, I wanted to show you three new favorite products from Mario Badescu. A brand I have never tried out before and I got it as a gift from a friend. I love rose. Haha, I can’t tell you enough how much my skin LOVES rose. Whatever it is, as long as there is rose in it, my skin becomes superhappy. So all these products have … rose in them. I now use these three when I want to feel a little extra fresh and use the toner to get away some dirt on the face on cleansed skin and then I apply the face mask which I leave on for 20 minutes ish. When that is washed off I take a few drops of the oil and apply it all over my face before applying a good cream. voila! 

Mario Badescu finner dere på denne norske nettsiden: HER <3
// Mario Badescu you can find: HERE

One Response to MINE SØNDAGS FAVORITTER

  1. Tips til bh-er? Synes det er supervanskelig å finne noen fine som samtidig er behagelige! Hater harde spile-bher haha!

Leave a reply