Det føltes virkelig sånn ut når jeg tok ut extensionet etter 4 måneder. Jeg har ikke tenkt tanken engang på at jeg har kort hår. Tror at jeg kommer til å like det hver eneste gang, men det gjør jeg da altså ikke. Haha, like panikk denne gangen som sist. Det er veeeldig mange som fortsatt spør mye om håret mitt, og jeg føler jeg har svart på alt, men skal prøve igjen! Først og fremst bruker jeg extensions fra Great Lenghts! Tror dette er det mest eksklusive man får tak i Norge og frisørene er nødt til å ha et eget serfikat for å kunne sette på dette! Så det er ikke noe tull, haha. Dette er tredje gang jeg setter på hår og startet rundt september ifjor.. Det varer med andre ord veldig lenge! Jeg er fortsatt superfornøyd og bytter ikke dette ut med det første. Festene er laget av keratin og blir festet på en kaldbasert måte. Det blir altså ikke brent fast i håret mitt. Kun smeltet kaldt, haha høres rart ut, men sant! Håret mitt er også farget i en kaldbasert farge og jeg tror egentlig ikke den har noe ordentlig navn.. Jeg og frisøren min kaller den askeblondt! Modern Design er de som er så snille å fikser håret mitt. De finner dere HER

Ahh, denne salaten fra jordbærpikene var like god som den ser ut som! Blir sulten av å se på mitt eget bilde…. Haha, satt på rompa rundt 9 timer (ja så lang tid tar det med meg og benjamin) så da er det både dans, mat og skravling inn i bilde. Og en god del med kaffe.

Så er det veldig mange som lurer på om håret mitt har blitt slitt etter extensionet…. Her ser dere at det har det IKKE blitt. Det har vokst masse! I det man drar ut det gamle håret så kommer ditt eget hår frem. Det ligger rett og slett inni og blir ikke kuttet eller knekt av! Keratinen løsner man med en enkel veske som gjør at håret bare sklir ut. Enkelt og greit!

Jeg har også satt på en del fjær denne gangen også, så gleder meg til å vise dere resultatet! 
Denne gangen har jeg spart litt på etterveksten min også, jeg lysnet den, men beholdt den! Jeg liker egentlig min naturlige farge også, men pga av at lengdene mine er så kalde ble etterveksten ganske sterk. Jeg er uansett superfornøyd og anbefaler alle dette her. Skal man først sette på extensions bør det gjøres ordentlig.

-A9

46 Responses to Håret mitt er borte!!

 1. Må du sette på nytt hår hver gang, eller bruker du det samme håret? Og hvor mye koster alt i alt, med hår ogsånn

 2. ååh, så ufattelig fint håret ditt er! både med og uten extensions. det er faktisk sånn at jeg vurderer å dra til andre siden av landet der du får satt på dine extensions og gjort det der, kun fordi de ikke gjør det i den lille byen jeg bor i..

 3. Så utrolig fint det ble!!

  Hvor mye betaler du for extensionet og alt av påsetting og behandling? 🙂

  Du er toppers! Heier på deg <3

 4. Du har en så fantastisk bra blogg, å jeg elsker både utseende å personligheten din! Du er så lay back å så jordnær, å setter veldig pris på å få følle med å hverdagen din! Jeg har et lite spørsmål til deg så jeg håper du kan og vil svare på.. Når jeg sier «are people masters of their own live?» Ka hadde du svart på da? Altså, om du tenker på påvirkning å slikt?

 5. hei, jeg bare lurte på om håret ditt var kald basert før du farget et eller måtte du gjøre det kaldt også farge det? jeg er varm basert også sa de at jeg måtte få det kald, men lurte på hva du hadde gjort. Skal fikse det nå til lørdag så håper du kan svare før den tid 😀

 6. Ååh, så fint håret ditt blir etter du har vært der! Tidligere hadde jeg tapeextentions som måtte byttes ut hver jævla måned, og det ble litt av en kostnad med tiden.. I ettertid savner jeg langt hår, det er absolutt det jeg trives best med, men vurderer da et annet alternativ som varer lengre. Kreatin eller microringer er da aktuelt, men jeg vil jo gjerne ikke ende opp som et levende reir av lim og floker i hodebunnen.. Jeg må finne noen som er gode på det de driver med, i og med jeg har sett så alt for mange dårlige resultater.

  Nå har det seg sånn at jeg bor maaange timer fra Stavanger, helt nede i telemark.. Men såvidt jeg har forstått har de også salong i Oslo og tønsberg, blant annet? Setter de på samme extentions der? Da er jo eventuelt det en mulighet. Vil heller bruke 5-10k på hår som kan vare rundt et halvt år, enn tusen kroner hver måned på hår som bare løsner og titter frem etter kort tid.

  Håper på svar! Du så aldeles nydelig ut på bildene 🙂

 7. Heisann Anniken! Jeg har også gått til Modern design på bystasjonen, og lurte på hvor mye det kostet for extensions. De var veldig usikkre på pris med tanke på lengde, tykkelse o.l.

  Så lurte jeg på hvor mange punkter du har og hvor langt og evnt pris du har gitt for disse punktene? Har selv denne «askeblond» hårfargen, og lurer på hvilken farge jeg må ha på extensionet.

Leave a reply