Hvor søte er ikke disse? Har ønsket med Chanel espadrilles en god stund, og bestemte meg for å skaffe meg et par! Disse blir så søte til sommeren! I dag var vi ferdig med matten og jeg håper for guds skyld at jeg klarte å bestå. Jeg skrev faktisk på siste side «Værsåsnill å ikke stryk meg, jeg har gjort mitt beste» haha så patetisk går det ann å bli! Jeg er fortsatt superstressa, men prøver å holde nervene nede til jeg faktisk får den tilbake. 13 år på en dag, its now or never, sånn følte jeg det til punkt og prikke. Ellers var jeg innom modern design i dag for å få fikset på håret. Nå sitter jeg faktisk med det korte korte håret mitt, blææ. Haha, skal sette på nytt imorgen så viser dere da!

Nå skal jeg prøve å få gjort litt jeg ikke har fått gjort pga av prøver og stress. I morgen er det norsk.. Prøver å holde alt på styr og samtidig overleve dette kaoset! Tenkte kanskje å stappe kroppen min inn i et solarium i kveld, har ikke tatt sol på år og dag.
Sko: Chanel / Armbebånd: Cartier og Hermes / Veske: Malene Birger

Lik om du også ønsker deg disse skoene!

-A9

43 Responses to Chanel espadrilles

 1. Så nesten ut som chanel skoene du får kjøpt pp ebay.. Så ikke ut som ekte.. Samme med hermes armbåndet… :-/ hmm

 2. Du består sikkert matta. Men husker selv i fjord når jeg hadde matte eksamen. Jeg har aldri vært så nervøs før. trudde jeg skule spy og hele greia. Men det gikk kjempe bra til slutt. Så lenge man består i de fagene man er svak i så er det bra synnes jeg. Så lenge man gjøre det beste man kan, så er det bra.

 3. Kan du ta bilde av deg selv uten extentionset på? Føler du håret ble noe slitt eller at du mistet litt hår? I så fall, i hvor stor grad? Gjerne svar helt ærlig, vurderer å sette på selv men har ekstreemt tynt hår så er redd for å miste alt håret..

 4. Så utrolig fine sko! Elsker bloggen din – du så flink til å skrive seriøse innlegg, og du virker som en utrolig jordnær jente på videobloggene dine. Lurte på om du kunne lage et innlegg om hvordan du «styler» russedressen din. Er også russ i år (rødruss, riktignok), og synes det er så vanskelig å lage fine antrekk med russedressen 🙂

 5. De skoene var bare sykt fin!

  Leste at det kanskje kommer en sesong to av serien deres! Det håper jeg virkelig. Jeg lurer også på hvordan det går med hun jenten dere bodde hos når dere var der! Blir veldig spennende å se! 🙂

 6. Hei!

  Liker bloggen din veldig godt. Du virker veldig ærlig og du er veldig flink til å lage forskjellige innlegg!

  Men jeg har lurte på det med extensions, for bruker tape extensions selv men syns det er veldig slitsomt å skifte ut hver måned. Og jeg syns håret ditt er så fint, hvor er det du setter på extensions og hvordan type er det du bruker? og vet du hvor i Oslo området man isåfall kunne satt det på?

  Håper på svar!!

  Kos deg masse videre i russetiden 🙂

 7. Kan du legge ut flere bilder av skoene? Vurderer sterkt å kjøpe. Men føler ikke jeg har fått sett godt nok, på noen som eier et par:)

 8. Hvordan er størrelsen? Er de «true to size» eller gikk du opp/ned? Skal nemlig få mamma til å kjøpe for meg når hun reiser på ferie i sommer!

Leave a reply