Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang, men nå er det faen meg nok. Jeg er kanskje kun ett lite skrik i en altfor kaotisk verden, men jeg skal iallefall føle at jeg gjør mitt. Jeg er drit lei av mennesker som skal fortelle meg at verden er som den er, at jeg ikke kan redde hele verden alene. Å vet dere hva? Det er jeg 100% klar over, men hva om alle skulle tenkt slik? Hvordan skulle verden da utviklet seg, jeg takker  hver dag for at det finnes mennesker som ikke tenker slik. Jeg takker for de menneskene som har nok vett i hue til å forstå at de kan gjøre en liten forskjell, og mange små elver fører kun til en ting. Hvor mange opp igjennom historien har klart å lage enten ett helt helvette for halve menneskeheten eller noe godt? Ett menneske!! Man må ha troen. Jeg har en blogg, som er godt lest her i Norge og kanskje også litt i utlandet. Så da skal jeg bruke de midlene jeg har for å formidle mitt budskap videre. For etter alt jeg har lest de siste dagene, gjør meg så altfor sint. For grunnen til at jeg valgte å skrive om dette innlegget idag, var fordi jeg så ett bilde på facebook jeg sent vil glemme.

Jeg trodde vi hadde kommet lengre i 2013 enn dette her: 


Dette bilde kommer til å forbli det verste jeg har sett. Dette ble tatt senest idag av en hjelpeorginisasjon for hunder i Romania, denne hunden var heldig og ble drept på stedet.

Jeg har nå lest en god stund rundt om kring på nettet hva som egentlig skjer i Romania om dagen, å for dere som ikke har fått med dere dette.. Så har Romania bestemt seg for at det er lov å drepe alle løshunder omkring i Romania, mennesker som deg og meg har fri rett til å pine ett dyr til døde. Hva faen skjer?!

Sannheten rundt dette er at Romanias hovedstad har så mange som 65.000 løshunder gående rundt i gatene. Så for noen få uker siden døde en fire år gammel gutt av ett angrep fra en agressiv løshund. Dette resulterte i store demostrasjoner, både for og mot det å gjøre noe med problemet. Dette fikk den mest trangsynte mannen av de alle til å snakke, nemlig presidenten. Han troppet rett og slett opp på ett nyhetsprogram og sa «mennesker må gå foran dyr» som forsåvidt er sant. Han sa også at alle hunder som fanges og ikke blir adoptert innen to uker skulle avlives, også rettferdig mener jeg. De er altfor mange, og har det ikke veldig bra. Men ut av no where på dette programmet sier han også at den første personen som dukket opp med skinnet til en hund skulle få en slant med penger. Å da begynner jeg å lure på hva som sitter i regjeringen der nede. For nå i løpet av få uker er over 10.000 hunder drept på en måte jeg ikke orker å forestille meg. Akkurat nå blir det brukt 5.MILLIONER kroner på slagvåpen, stikkvåpen, skyting og gift på disse hundene. Kun for at mennesker skal more seg, men er ikke dette egentlig noe vi har skapt selv? Har ikke disse menneskene skapt denne overfloden av hjemløse hunder selv?! 

«Hjemløse dyr er menneskers bruk og kast, der de uforskyldt blir tvunget til å leve på gata. Dette bør få oss til å våkne, og protestere» 
-Nettavisen 

Okei, så hva kan vi starte med? Hva kan vi starte med for å hjelpe? Jeg sitter ikke her og sier at hver og en skal skaffe seg en adoptert hund, men det er ett valg. Jeg og min familie har allerede tatt til oss en, Kenny fra Polen. Verdens nydligste hund, med verdens største personlighet. Ikke er det dyrt heller, dette handler kun om ett valg. Vi skaffet oss kenny HER .

For flere hjelpesider og adopsjon:
HER, HER, HER, (SKRIV UNDER) 

For hvem? Hvem faen skal gjøre en forskjell om det ikke er oss? Om det ikke er hvert og ett menneske i seg selv. Hvem skal det da være? Disse hundene kan ikke snakke, så Vi må snakke for de. Jeg er flau over landet jeg bor i. Tidligere har det vært flere demostrasjonen utenfor stortinget, for vi kan faktisk hjelpe. Å hva svarte de? «Ingen kommentar, jeg er ikke ekspert på dette området«. Nei vet du hva einstein? Det er ingen av oss.

Vi er ett trangsynt land, og en trangsynt verden. La oss vise at ungdommen idag skal klare dette, lik dette innlegget, spre dette innlegget og for guds skyld skriv under HER.

-A9

124 Responses to Hunder brennes levende

 1. Du er en veldig inspirerende blogger, Anniken! Fantastisk at du kjemper for dyrene, flere burde gjøre det. Det er helt forferdelig å se disse bildene, men folk trenger å se dem for å faktisk skjønne hva som skjer med dyr ute i verden den dag i dag.. Jeg forstår ikke, og kommer aldri til å forstå hvordan noen mennesker kan gjøre noe så brutalt og forferdelig mot disse stakkars hundene. Ingen argumenter kan rettferdiggjøre handlingene dems. Det er kaldt, og det er mord. I tillegg er det mennesket egen feil at alle disse tusen løshundene lever på gaten. Vi lever i 2013, skulle tro vi hadde kommet lenger enn å mishandle dyr for underholdningens skyld.. Jeg blir så frustrert og skulle ønske jeg bare kunne si noe som fikk alle til å høre og forstå at det de gjør er galt. Håper dette tar en slutt så fort som mulig, det er så vondt å bare vite at disse hundene lider, selvom det ikke «anngår oss fordi det ikke skjer her». Hvis alle hadde tenkt sånn hadde ikke kampen for dyrs rettigheter kommet noen vei. Så stor applaus til deg for at du skrev dette innlegget, fortsett sånn!!

 2. Heregud, det er helt forferdelig. At mennesker har hjerte til å gjøre noe slikt! Jeg blir like forbanna og skjønner virkelig ikke hva som skjer med verdenen. Jeg syntes det er kjempe bra at du tar opp dette, håper folk begynner å skjønne at dyr, de skal behandles med respekt. Og som du skrev, det er jo dems skyld at det er så mange løshunder. Jeg syntes virkelig at de burde prøve å finne enn annen løsning enn den mest lettvinte. Og presidenten av alle personer! Han skal liksom være et forbilde. Anbefaler deg å lese tonjekvamme.blogg.no. Hele bloggen hennes handler om nettopp dette. Dyrs rettighter til å bli sett og hørt.

 3. Værste jeg har sett! Hva faen skjer med verden? Fikk helt vondt inni meg av å se de bildene og videon..:(

 4. Jeg elsker hunder og gråter nå!!! Hvis jeg kunne ville jeg ta med alle hundene til Norge og finne dem et fint sted før de ble mishandlet. men som deg er jeg også et menneske, og jeg skjønner ikke hvordan de folkene har hjerte til å skade noen så nydelige vesener!!!!! ♥♥♥

  Jeg håper en dag at alle kunne behandle alle dyr rettferdig og ikke skadet de!! For en gal verden vi lever i! skulle ønske noen av de ihvertfall får dårlig samvittighet. Jeg skulle gjerne skrivet mer, men du tar sikkert poenget. Skulle bare ønske vi levde i en verden som var rettferdig! ♥

 5. Kunne virkelig ikke vært mer enig. Jeg er medlem av dyrebeskyttelsen her jeg bor, og det er mye forferdelig som kommer inn der også. Der går det mest i katter, men i sommer var det et hav av katter som bare hadde blitt sluppet løs i den store verden, helt alene.

  Mennesker er grusomme. Ikke bare mot hverandre, men også mot de kjærligste vi har rundt oss. De uskyldige dyrene som ikke kan snakke eller forsvare seg på noen måte. Løshundene blir jo som uteliggere. De gjør alt for å få mat og ly for natten.

  Det at folk skal drepe disse løshundene, er rett og slett helt utenkelig og sinnssykt vondt å tenke på. Som du sier, så er det greit at disse hundene blir AVLIVET på en forsvarlig måte om ingen adopterer dem innen 2 uker, pga det er så mange av dem. Men, det at ufaglærte, desperate mennesker skal gå rundt i byen å lete etter løshunder for å pine dem til døde. Det er helt forferdelig. HELT FORFERDELIG.

 6. Hvis mennesker hadde blitt behandlet slik så hadde de klaget og klaget og klaget , det skjønner jeg ! Men siden dyr ikke kan»snakke» så betyr det ikke at de lider og vil klage dem å, at folk har hjerte til noe sånt her skjønner jeg bare ikke ! Blir kjempe sur av ossen dyr/hunder blir behandlet !

  Utrolig bra skrevet anniken , du er fantastisk 🙂

 7. For det første jeg blir forbanna. Dette må ta slutt. Jeg klarer det ikke mer, dyrene klarer det ikke mer og alle dyre elskere der ute klarer det ikke mer. Hvordan kan noen ha ett hjerte til og gjøre slikt mot disse hundene? De kan ikke mer enn å bare ligge der å bli slått i hel av en pinne,hammer eller bli brent opp levende. Vi lever i 2013, å fyfaen nå er det på tide att menneskene vokser opp og lærer. Jeg snakker ikke til alle. Det finnes mange der ute som kjemper for dyrenes rettigheter og en ting vil jeg si til dere JEG ELSKER DERE!!! Jeg selv elsker dyr og kommer aldri til og slutte å kjempe for dem. Men såklart så finnes det jævler som ødelegger verden, ikke bare med dyremishandling men med krig,vold etc. Jeg er flau over att jeg er en del av den verden som er her idag. Planeten er helt fin, men det er visse folk som bare ødelegger alt.

  Det Romania gjør med disse hundene er uakseptabelt. Tusentakk Anniken for att du tar opp dette, creds til deg!

 8. Det er jo bare helt forferdelig! Når jeg så på videoen begynte jeg å gråte med en gang! Hvorfor skapte Gud sånne ondskapsfulle mennesker? Er det meningen at det skal være sånn? Jeg skjønner det bare ikke. Jeg har en hund selv og når jeg så de bildene tenkte jeg på hvor godt han har det. Jeg skjønner at det ikke er så bra at så mange hunder går løs i gatene, men det vil ikke si at det er greit å drepe dem! Jeg orker ikke lenger, jeg holder ikke ut, jeg blir så forbanna! Jeg bare sier: Er det virkelig mulig?

 9. Jeg er så enig med deg, Anniken! Det er så bra du skriver om sånn på bloggen! Jeg får skikkelig vondt av og se og lese dette!

  VELDIG BRA, ANNIKEN! ❤️

 10. Fy søren! Dyr har like mye rett til og leve som oss mennesker om så ikke mer! Vi har egentlig ingen grunn til å bare gå rundt å drepe løshunder! For en idiotisk idè han der presidenten i romania hadde! Hva skjer med verden!! Vi ødlegger den med å drepe dyr og forsøple! Jeg er så forbanna på samfunnet nå til dags! Bra du skriver dette! Jeg vet at det er mange som ser opp til deg! Så da kan de kanskje lære av dette innlegget! Jeg sier ikke at alle mennesker er dumme i hodet men det er jo noen. Ganske mange egentlig!

 11. Jeg syntes det er veldig bra at du tar opp slike ting. Jeg bor selv i Drammen og faktisk har en mor fra Romania. Jeg er der hvert år for besøke familien. og det er foferdelig mange løshunder som har skadet seg og sånt. jeg får vondt av å se på det. Mamma har en rumensk dekoder hjemme så vi får sett nyheter fra Hovedstaden Bucuresti og det er over 65.000 løshunder og de har begynt å fange dem. du nevnte noe om den lille gutten som ble drept. Han ble ikke drept, HAN BLE SPIST halve korppen av en løshund. Når jeg hørte det så fikk jeg ret og slet tvondt i hjertet mitt. Noe så foferdelig. og etter at det skjedde så ble det bestemt at folket skal velge om løshundene skal bli samlet inn. etter det ble stemt begynte faktisk folk å adoptere løshunder fra gata. Og når folk adopterer dem eller noen samler dem inn og avliver dem er det for dems eget beste. Hundene har ikke noe gått av å gå rundt år og dag til de dør på gata og sulte seg i hjel.

 12. Håper du ikke tror du er en av de første til å vise medfølelse for dyrene, eller stå opp for saken, eller i det hele tatt nevne situasjonen om mishandlede dyr.

  De fleste vet nok, til å ikke ville gjøre slikt mot dyr, og de fleste av oss, er meg og deg og de du kjenner.

  Så, reality check.

  Om du vil hjelpe dyrene, kan du bli en dyrepleier, fordi dyr og mennesker blir skadd.

 13. Herregud! At noen mennesker kan være så slemme! Jeg har både skriv under og delt videre! Dette må stoppes! Ville informere deg om at det er fakkeltog mot pels, 9.november. Det hadde kanskje vært noe å informere om 🙂

 14. Jeg tipset VG om innlegget, og at dette må fram i media, håper det kommer til å gjøre en forskjell!

 15. Det sykeste er vel at de fleste som komenterer, og den som har skrivd innlegget garantert går med canada goos eller parajumpers og strikkelue med ekte pelsdott…. Snakk om dobbelmoral…!

  Nei til pels….!

 16. Jeg er enig med at de bør ikke bli drepte. Men du vet ikke helt hvordan det er å være redd for å gå ut i byen på grunn av dei hundene…Meste parten av dem er veldig agressive. Mange personer i Romania ble bitet av disse hundene. Tenk på barna som kommer hjem fra skolen? Hvem tar ansvarret hvis de blir bitet av hundene? Det så er irriterende er at meste parten av folkå som leste dette innleget vet ikke helt hvor Romania er! De vet ingenting om hva som skjer og hvordan det er å bo i en europeisk hovedstad med rotter (hunder) over alt.

  «Den første personen som dukket opp med skinnet til en hund skulle få en slant med penger» – han mente det ikke altså! Og videon som du la ut …det er vel fra 2011 som handler om noen hendelser som skjedde i 2009 i byen Onesti.

  «Så har Romania bestemt seg for at det er lov å drepe alle løshunder omkring i Romania, mennesker som deg og meg har fri rett til å pine ett dyr til døde# – det er bare propaganda! TRO MEG! INGEN I ROMANIA GIDDE Å SPRINGE ETTER HUNDER OG DREPE DEM ETTERPÅ!

  Dere er sikkert imot det jeg skrev. Men det er sant! Jeg bodde der 13 år, reiser der 2mnd hvert år + tven min har bare rumenske tvprogrammer. Det er sant, det er trist å urettferdigt! Men …det e bedre å drepe dem, sånt at de ikke lide senere. (og her snakker jeg om neste generasjonene)

  ET MENNESKELIV ER MER VERDIFULLT ENN LIVET AV ET HUND! ER DET IKKE VONDT Å SE DENNE VIDEOEN????!!!! EN LITEN BARN SOM BLIR TEORETISK SPIST AV 5 HUNDER…

  https://www.youtube.com/watch?v=K-etoyfZAdU

  BARE SE AN!!!

 17. Hei Anniken! Fantastisk innlegg! Endelig! Tusen takk for at du belyser dette, og til dere andre (bortsett fra en), tusen takk for at dere leste det Anniken har skrevet, sett på bildene og sett på videoen. Det er så altfor mange som snur ryggen til og sier «Dette orker jeg ikke se, vi kan ikke hjelpe dem likevel». Det er ikke oss som må se på disse bildene og videoene det er synd på, det er de vi ser på det er synd på. Den smerten vi føler når vi ser, er ikke en brøkdel av hvordan disse dyrene har det. Og vi må gjøre noe. Og vi kan gjøre noe, akkurat sånn som du har gjort nå. Vi kan dele, informere, spre budskapet, donere, adoptere. Jeg har selv ei lita tispe fra Romania, letteste hunden jeg har hatt. Fantastisk at du også har reddet en sjel Anniken. Jeg støtter deg hundre prosent! Og by the way- hunden på bildet ditt lever og får behandling:)

 18. Syns det er så bra st du tar opp dette! Hater det jeg ser og hører som blir gjort mot de stakkars dyrene, kan ikke tro hva folk tenker for å få seg til å gjøre noe så slemt. Rett og slett hjerteløse…

 19. Jeg har selv en hund og jeg får helt vondt inni meg med tanken på at dette skjer med andre hunder uten hjem og eiere! Jeg skjønner ikke at mennesker kan ha så lite medfølelse! Jeg har vertfall skrevet under!

 20. Til Laviana her oppe. Det er den mest patetiske kommentaren jeg noensinne har lest.

  1. Et menneske er IKKE mer verdt enn noe annet dyr.

  2. At mennesker er redd for å gå ut på gaten, hva har det med saken å gjøre? Det rettferdiggjør ikke måten disse hundene blir misshandlet og torturert til døde.

 21. skulle faen drept meg selv for og få slutt på sånt folk som gjør det er syke og har ikke respek tenk på all den ledelsen de dyra har, begynner å gråte får så vondt inni meg føler at alt er min feil å jeg vil veldig hjelpe men hva skal jeg liksom få gjort

 22. Hvorfor denne brede enigheten om at et menneskeliv er verdt mer enn et hundeliv? Dette er kvalmende subjektivt.

 23. Dette var veldig bra skrevet av deg 🙂 liker sånne innlegg, du har helt rett i det du skriver. jeg skal skrive under på alt jeg kan, stå på videre med bloggingen

 24. Jeg skjønner ikke at man kan behandle andre følende skapninger på denne måten. Jeg får så vondt inni meg og skulle ønske at flere åpnet øynene sine og innser at man kan alltids gjøre noe. Litt er bedre enn ingenting. Etter jeg så Earthlings fikk jeg et bedre syn på ting. Den var helt jævlig og sitte igjennom, men jeg er glad for at jeg gjorde det. Det er kjempebra at du tar opp dette på bloggen din, så åpner forhåpentligvis flere øynene sine 🙂

 25. Herregud , sitter å gråter jeg nå. Bra du tar tak i dette. Samfunnet har blitt helt loko nå. Dyrs rettigheter står likt som menneskets

 26. Utrolig bra skrevet og utrlig bra at noe får sagt det sånn det er !! Viktig at dette kommer fram til så mange som mulig!

 27. Utrolig bra skrevet Anniken! Synes så utrolig synd på alle dyr som blir mishandlet.. Det er noe av det verste jeg veit. Har dyr og vil ikke gjøre noe mot dyrene mine fordi det er helt feil å gjøre sånt mot så snille og gode dyr! Stå på videre Anniken:)

 28. Utrolig flott at du engasjerer deg. Det er en syk verden vi lever i, jeg har selv hvert på sånne shelter hvor de har løshundene i Spania for 3 år siden og jeg husker det som om det var i dag. Det er det tøffeste jeg noen gang har opplevd i livet mitt som 18 åring. Alle de triste og ensomme øynene som trenger hjelp. Det er så urettferdig, jeg har ikke ord.

 29. Så utrolig godt å lese dette og jeg er så enig! Så nettopp en video i stad, noe av det verste eg har sett!! Det var tre jævla damer som drepte en liten valp!! De hoppa på den og drepte den!! jeg kjenner bare at jeg kunne drept dem! Herregud begynte å grine av sinne, for det er så

  Utrolig! Jeg vil bare så gjerne redde alle sammen og gjøre noe for at det skal stoppes! Jeg vil bare så gjerne at alle hunder skulle hatt det bra! Å jeg vet bare ikke hvordan

 30. Fy faen! Æ blir lei mæ! Kjempe bra at du tar opp herre! Det vise at du har etj godt hjerte og at du bryr dæ! Respekt! Æ har tåra i øyan enda! Dem der veit jo ikke ka etj liv e! Dyr e akkurat som vi menneska, bare at dem går på 4 fota! Sånne folk som derre jævla Romanieran blir æ så jævli forbanja på! Sorry språkbruken, men blir så lei mæ!

  My respekt te dæ fordi du skreiv det her på bloggen din!

 31. Gud jeg får så vondt inni meg, og tørr ikke se på videoen engang, det er helt forferdelig å se alle mulige bilder overalt av dyr som plages.. skjønner ikke hva det går av folk, skulle likt å se de bli pint på den måten

 32. Om du bryr deg om dyrs rettigheter anbefaler jeg deg å ta en titt på dette også:

  https://www.peta.org/tv/videos/celebrities-vegetarianism/87206203001.aspx

  jeg holder selv på å bli ikke bare vegetarianer, men veganer nå! En stor forandring, men dette er like mye dyremisshandling som pelsindustrien og testing av sminke på dyr, og hva som skjer med disse hundene du har skrevet om. Har ikke vært noe problem for meg å gjøre denne forandringen i kostholdet mitt engang for jeg har rett og slett ikke hjerte til å kjøpe verken kjøtt eller noen slags form for meieriprodukter lenger

 33. jeg vil bare gråte… gud hvordan kan menneske gjøre slik, vi kan tenke og føle på en helt annen måte enn andre dyr… vi lever ikke på innstinkt men følelser å intelligenten vår.. så hvordan kan noen gjøre slik? mennesker vet hva som er vondt å ikke, rett og galt alle kan det… Men alikevell er det noen som tror det er greit å skade dyr, for de ikke er mennesker? men for faen de kan da føle de også!!!! Jeg håper snart verden innser de må ta et større tak på problemer som dette, er ikke bare menneske i nød dyr også trenger hjelp, de kan ikke hjele seg selv!

 34. Det e helt forferdelig og eg skjønne ikke korr verden har spora så alvorlig av 🙁 det synet som e på dyr idag e helt forferdelig og ubegripelig!!

 35. Anniken! 😭 jeg klarer ikke å tenke meg til hvordan disse menneskene klarer å få seg til å gjøre noe sånt! Dette er bare latterlig. Man skulle faktisk trodd at folk i verden hadde utviklet litt medfølelse for andre skapninger, men det er det bare å glemme, synes ikke vi kan bare sitte i sofaen med pc’en å lese sånne innlegg uten å gjøre noe med det. Dette er faktisk så forferdelig at vi må begynne å se det. Åh, nå fikk jeg lyst til å fly til romania å ta med meg alle stakkars hunder hjem til Norge. Takk for at du får å til å se, Anniken.

 36. Det er så grusomt at det finnes ikke ord. Jeg er veldig glad for at du skriver om dette ! 🙂

  mvh

  rita klont

  Dyrenes Beskytter Drammen og Omhegn

 37. Å drepe løshunder er jo faktisk ikke så fælt. Tenk hvor dårlig løshundene har det da? De har ikke noe hjem, og har som regel skabb og alt det der. Men å la sivile drepe de er kanskje det dummeste jeg har hørt. De burde heller hatt en ordning slik at politimenn/veterinærer kunne avlivet de på stedet. De som ser syke ut selvfølgelig.

 38. Du er vakker både inni og utenpå. Stå på videre.

  Ble helt kvalm selv av denne historien. Har 3 hunder selv og 4 hester.

  Gråter når jeg ser sånt. Fysj.

 39. Takk for at du bidrar til å hjelpe

  Jeg er » venn» med mange på FB som redder, donerer, hjelper de Rumenske hundene

  Har delt ditt innlegg på min FB side, og signert alle dine linker.

  Takk

  Anita

 40. Nå må vi få igang en signatur aksjon som kun tar under 1 minutt å signere. Vet jeg snakker for alle hundehjerter der ute som vil få en slutt på dette. Vi skulle hatt tusenvis av lastebiler til Romania og andre deler av verden der mishandling og torturering av dyr er størst og fraktet til Norge med store og varme bur med vaksiner og mat. Et liv betyr mye for den som har det

 41. Jeg har skrevet under, selfølgelig!

  Er så glad for at du tar opp dette! Folk trenger å åpne øynene, å se hva som faktisk skjer her i verden.

 42. er ikke dette det samme som det Hitler gjorde for så mange år siden da, bare at han gjorde det med mennesker? drepte for moroskyld?

 43. Nå hadde jeg akkurat skrevet en komentar, men så ble hele borte. Men gjør det på nytt. Kunne ikke vett mer enig i det du skriver det er så bra skrevet og jeg håper så mange som mulig leser sette innlegggt for det er vert og lese og det kan vekke noen sinn. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan gå å se at en hund har det vondt. Blir helt på gråten om at noen gaktisk kan ta seg til å gjøre noe sånt mot et lite dyr som ikke har en atemme. Jeg håper å få gjort noe med alt dettte men folk sier alltid at dette er noe du ikke klarer alene hvorfor kan ikke de som sier det bli med og støttw opp sakan. Jeg akjønner ikke hvordan folk kommer aeg gjennom en slitsom dag uten en fantastisk hund som møter deg i døra når su kommer hjem. En som er kjempe glad for å se deg og som settet pris på det du gjør for dem. Det å seyte seg ned mes en hund og kose å snakke med han som det er et menneske. Jeg ser på min hund som min bestevenn han er allti der og ser hvordan jeg har det er jeg lei meg kommer han og legger seg ved meg . Hører han lyder snur han søtt på hodet så alle smiler og han elsker å kose og leke. Jeg skjønner ikke at folk ikke liker hunder. De krever så litw som mat, drikke, kos og en luftetur. Om boen ikke har tid til det skjønner jeg ikke hvordan de kan ha tid til noe annet heller for dette er noe som tar så liten tid men gir deg så mye kjærlighet. Jeg har bestemt meg for set at når jeg flyttet ut om maks to år skal jeg vertfall få meg en hund selv også og gi den all den kjærlighet og omsorg den trenger. Når si har en hund føler du deg ikke Så alene for den er alltid der for og kose og leke. Jeg ville erstattet hunden min med noe annet. Han er gullvert og i hovedsak liker jeg dyr , spesielt hunder bedre enn menneskrr for de dømmer deg ikke. Og de setter så pris på tiden du bruker på dem. Hunden min er det beste som har skjedd meg. Jeg hadde en ganske dårlig periode i livet mitt når jeg fikk han og det å ha han set har gjort alt bedre. Jeg behandler hunden min som et menneske og snakker om han som om han er et menneske. Alle disse små øyblikkene hvor hunder kangjøre de rareste tinf som får deg til å smile og le. Når hunden min skakker litt på hodet som om han nysgjerrig begynner alle rundt han å smile. På kvelden kommer han og leggger seg ved meg og sover med både dyne og pute. Hunden min er Shæfer og border collie blanding og han er verdens mest lydige og barne og famile vennlige hunden jeg noen gang har møtt. Vi har nesten ikke lært han noe han sklei rett inn i familien vår og passer helt perfekt. Han er perfekt og ligger faktisk ved siden av meg nå. Håper alle som leser dette innlegget får lyst på en hund som kan gjøre både eier og hund lykkelig. Ha en fin dag og lykke til med innlegget. Mange kommer nok til og lese det for det er utrolig bra skrevet og burde vekke oppsikt blandt folk.

 44. Steike, blir SÅ sinna!!!!

  Elsker hunder, dem er verdens herligste dyr. Skjønner ikke hvordan folk klarer å gjøre sånne syke ting. ÅÅåÅÅÅåå!

  Har skrevet under.

 45. Tror nok ikke presidenten fikk frem ordet sitt helt riktig, da han sier det på en måte som får folk til å flå dem før avliving. Men slik er jo de som sitter «høyt opp» i alle land, tenker faen ikke lengre enn nesa.

  Men seriøst, har dere ikke vært på internett før? Disse bildene er INGENTING. Heh.

  Denne historien er ille nok for dem fleste, men hvis man leter opp hva som foregår i Kina & Korea, er dette ikke ille..

  Bra du sprer dette da. Får kanskje opp øynene til noen flere.

 46. fy FAEN! Flau av å vere samme art som dei forbanna jævlane. Dei tenke ikkje på at hunder får LIKE vondt av å bli brent som oss mennesker? som betyr, at det e lika ille å brenna menneske etter mi meining. FORFERDELIG at noken faktisk gjer dette! Fortjener livstid i fengsel for FAEN!

 47. Uansett, det med Romania.. det e jo faen meg ikkje hundane sjøl som har bestemt at dei skulle bli født der! Fytti faen noken folk e sjuke

 48. Det er utrolig mange løshunder rundt i Romania. en ung gutt og en japansk turist har blir spist og drept av disse ekstremt sultene hundene.

 49. Fy faen! Jeg er helt rystet.. At et menneske kan gjøre noe slikt mot en annen skapning er noe jeg ALDRI vil klare å skjønne.

  Romania kunne heller fulgt Tyrkias eksempel hvor de samler inn løshundene, kastrerer dem, vaksinerer dem og passer på at de har det fint. Deretter blir dyrene øremerket slik at de kommer inn i systemet. Helt genialt. På den måten kan de ikke reprodusere seg og øke løshundproblemet, og det virker som de har det ganske fint. I alle fall i Istanbul..

  Skal de avlive disse hundene i Romania får de i alle fall gjøre det på en HUMAN måte!!

  x_x

  Skal skrive under alt som er mulig å skrive under.

 50. fyfaen.. jeg sitter her og tårene triller. alt av dyreplageri går meg rett til hjertet. jeg hater å lese om all grusomheten som skjer mot dyr rundt om i verden. det kjennes så håpløst når faktisk høyere makter i et land gir folk lov til å gjøre dette?! hva som foregår i et menneskes hode når de utfører slike grusomme handlinger er vel det mest skremmende.. hvem får glede av å se et uskyldig vesen lide? men det er som du sier, en person kan gjøre litt forskjell og sammen kan man oppnå mye!

 51. Jeg bryr meg sykt mye om dyr, og det bilde bare gjorde meg kvalm. ingen har rett til å gjøre noe sånt. Veldig bra innlegg!

 52. Løshunder er nok ikke til å spøke med A9.

  Eksemplene på det er mange. Så det blir nok du som blir den trangsynte ved å sitte bak din lille skjerm i trygge lille Norge, og kritisere Romanias president for å gjøre det eneste han sikkert finner fornuft i for øyeblikket: nemlig å oppfordre mennesker til å beskytte seg selv. Ja, beskytte seg selv. Ikke pine dyrene til døde, slik du fremstiller at han lovliggjør.

  Ja, det finnes alltid syke mennesker som finner en eller annen grotesk tilfredsstillelse i og gjøre dyr vondt. Men vil du ikke da si at det er de menneskene det er noe galt med, og ikke politikerne?

  Før du leste om Presidentens uttalelser regner jeg vel med at du leste litt om fakta og statistikk over dødsfall grunnet løshunder i Romania? Tydeligvis ikke. Og er du virkelig så korttenkt at du tror denne lovendringen ble til «kun for at mennesker skal more seg»? Da er nok ikke Romanias president den trangsynte her..

  • Mike: haha, har jeg sagt det? Jeg vet akkurat hvor mange som er drept i Romania pga løshunder. Men om jeg hadde drept deg, skulle det gått utover hele menneske heten i ett land da? Skulle alle fått min straff ? Eller skulle man heller tatt av seg de aggressive? Tenk litt mer enn nesa rekker a!

 53. Fikk helt vondt av å lese det her! Hadde det ikke vært for at verken mamma eller pappa har lyst på hund skulle jeg så gjerne tatt til meg en. Har alltid hatt lyst på hund og å gi et hjem til en hund som virkelig trenger ett hadde jo vært helt fantastisk!

 54. Jeg blir syk av verden sånn som den er nå.. Folk sier også til meg «Solveig, du kan ikke redde verden alene, du vet det?». Joda. Selvfølgelig vet jeg det, men hvis alle de som ønsket å se en endring i verden hadde gjort noe med det, og faktisk prøvd å redde verden alene, da hadde verden blitt et bedre sted.

  Tenk bare.. i fjor brukte verden mer penger på krig enn det som hadde vært nødvending for å gjøre seg kvitt med fattigdom. Syke, syke verden som heller vil kaste bomber på hverandre enn å hjelpe hverandre.

  Når skal folk skjønne at makt og penger ikke er noen verdens ting?

 55. Herregud, jeg blir rett og slett sjokkert. I skrivende stund har jeg den lille katten min godt plassert ved siden av meg. Det er helt sykt – det kunne har vært hun som var i et annet liv, som en løshund i Romania. Ja du som leser dette – DITT dyr kunne vært en av de med slik uflaks, men utfallet i realiteten ble ikke slik. Hunden/katten/hesten din, hva som helst dyr, har hatt FLAKS om den har havnet i en familie som tar seg av den, gir den mat, steller med den og gir kjærlighet til den. Det gjør direkte vondt inni meg når jeg tenker på disse stakkars dyrene som må sove ute i all slags vær, uten mat, uten drikke. Uten et sted å føle seg hjemme. INGEN bryr seg om dem, og døden for dem kan for den del vente like rundt hjørnet. Men hva kan vel de stakkars hundene gjøre for å kjempe for livet? De kan løpe alt de orker, men de jævlige personene som vil pine dem og drepe dem vil alltid klare å ta dem igjen. Det er helt vilt, jeg blir på gråten. Hva tenker folk med? Ord strekker ikke til, det er så alt for mye forferdelig som skjer rundt i verden.

 56. Er veldig bra det du skriver!! 100% enig med deg utenom den setningen om at mennesker må gå foran dør, hvorfor må vi det? Hvilken rett har vi til å mene det? SÅKLART går IKKE mennesker foran dyr. Alle er like mye verdt å har like mye rett til å være på denne jorden.

  Får helt vondt av de stakkars hundene!! 🙁

 57. Nei, nå må noen støtte mike, denne ensomme kampsteinen i det rosa hav.

  Jeg er forsåvidt enig i at tortur og vold mot hunder er ganske brutalt og lite akseptabelt, spesielt med det hundeforholdet vi er vant til, og vokst opp med her i Norge. Men når det er sagt, er dette snakk om en gnske kritisk og farlig situasjon i Romania. Hadde dette problemet oppstått i Norge (høyst usansynelig) ville vi nok kunne bistå med en mer human avvikling av problemet. Romania har en annen kultur, et annet samfunn, en annen økonomi. Derfor er det viktig og se problemstillingen fra deres synsvinkel, og kanskje trekke litt vekk fra godstolen med lille Fido på fanget.

  I innlegget ditt skriver du ingen ting om hvordan problemet kan løses, bortsett fra å adoptere dyr, forsåvidt en fin gjerning. Det er flott å ta vare på dyrene, men hva med….folka? Når situasjonen går kritisk utover befolkningen, trengte de en rask avgjørelse. Hva ville du gjort, Anniken?

 58. dette gjorde de med rotter tidligere for å få bukt med sykdom.. For hver rottehale fikk du penger. Såklart begynte folk å avle opp rotter hjemme for å få penger, istedenfor å gå på rottejakt..

 59. Helt utrolig innlegg. Til og meg jeg, som aldri har vært noe særlig opptatt av dyrevern, satt igjen med tårer etter dette innlegget. Fantastisk bra skrevet!

 60. Jeg er helt enig i det du skriver! Jeg er så lei av at alle skal ta og kaste på DYR, de er levende vesener, de har følelser, de har et liv! Og det er faktisk vår jobb at kjæledyr, som hund og katt, skal leve et godt liv!

  Nå må menneskene ta seg sammen, fint at alle kan tenke og synes synd på de stakkars dyrene, men vi må GJØRE NOE.(jeg snakker om meg selv også!) Jeg aner ikke hvordan, men på en måte må vi få gjort noe.

  Jeg får helt vondt i magen av å se på sånne hendelser, hvorfor gjør folk sånn? Er penger verdt mer enn et liv? fuck logic.

  Du er forresten en utrolig god og inspirerende blogger!! c:

 61. Ja det er forferdelig hvordan disse hundene behandles, men hva ønsker du at skal gjøres? Det koster nemlig for mye å avlive alle på en «behagelig» måte, og når problemet er så stort, så må noe gjøres… Jeg undres også hvorfor du ikke bryr deg om hvordan andre husdyr behandles.. Jeg tror jeg vet hvorfor, hunder og katter er jo søte. Lukk opp øynene dine, hunder er ikke de eneste.

  Og det med at du oppfordrer folk til å adoptere hunder er til å grine av. Det man ubevisst gjør da, er å innføre sykdommer som både rammer mennesker og dyr inn til Norge. I Norge er vi veldig heldige iom at vi har så få sykdommer, dette er delvis fordi vi har Sverige som et slags buffer, men hva skjer da nå masse hunder skal taes direkte fra sør- og øst-Europa, inn til Norge? Jo da blir resultatet at sykdommer som tidligere generasjoner har slitt med å bli kvitt, kommer tilbake.

  Så tusen takk skal du ha. Tusen takk for at du ønsker å sette Norge flere hakk tilbake!

  Velkommen rabies, dvergbendelorm og hjerteorm!

  Ps. Ikke svar med å si at «men hundene vi skal adoptere er jo friske». Ja, kanskje de ser friske ut, men de kan fortsatt være smittebærende.

  Jeg blir så irritert og trist av å lese om slike trangsynte jenter som tror alt er så enkelt. Hadde ting vært så enkelt, så hadde nok problemene vært løst allerede.

  Mamma jobber med Norsk og internasjonal dyrevelferd, så dette har jeg kunnskaper rundt.

  Her har du litt å lese på: https://www.f-b.no/nyheter/stopper-innforing-av-hunder-fra-romania-1.7922339

  • Kris: jeg ville holdt fingra mine fra fatet! La heller de som kan dette avlive dyra, enn å bruke 5 millioner på stikkevåpen!! Dårlig økonomi sa du? De har ingen rett til å mishandle alle 65.000 hunder pga 5-6 hunders gjerning mot mennesker. Nå må du ta deg sammen!

 62. Jeg ser det er mange som kommenterer, men jeg har ikke ord. Har hatt hund hele livet, og ja, jeg har virkelig ikke ord.

  Jeg tror det er en god løsning at hundene får dra videre til himmelen, men ikke på denne måten. Aldri! De må jo bli avlivd humant, er det mulig…

  Men det er ikke en løsning å adoptere hundene hit til landet. Selv fokuserer jeg på de hundene som har det vondt her og trenger et hjem. Selv om det er hardt å innse, snakker faktisk Sindre sant…

  Det er selvfølgelig så grusomt at ord blir nakne, de strekker virkelig ikke til. Selv prøver jeg å bare ikke tenke så mye på det, for hvis jeg gjør det kommer det til å spise meg opp innvendig. Hundene har det bedre om de blir avlivd, men da får de bruke penger på å avlive dem. Herremin :/

 63. Fy faen! Blir å jævla sint når jeg ser slike ting. Vi er nødt til å gjøre noe med dette! Vi kan greie det visst vi vill. Verden trenger ikke å være sånn. Mange har sakt til meg også at, du greier ikke å gjøre noe med det uansett. Jo det kan jeg faktisk visst jeg får folk med på laget!!

 64. Her eksploderte en bombe!! Går det an å være så ondskapsful!!

  Har ikke ord! Menneskene tar helt over verden. vi er så heldige som er mennesker og kan leve slik vi gjør. MEn vi utnytter den kraften så mye at vi gjør det verre for alle andre som ikke har det like bra som oss. Kjøper pels, dundyner, misbuker og bruk vold mot dyr! Griner nå her jeg sitter… Blir så jælig lei meg av å tenke på allle de dyrene. Mennesker er ikke verdt mer en dyr! Ikke i det hele tatt, NEI. Vi har den stemmen vi har, og kan bruke den til å gjøre verden til et bedre sted. Ikke ødelegge den! Mange i Norge har det vi trenger, kan vi ikke bruke noe av det til å hjelpe de som virkelig trenger det?! Hvordan går det an å la et dyr lide, uten å gjøre en dritt? Hvordan går det an å gjøre noe sånt? Alle de som morrer seg med å drepe dyr i Romania skulle blitt tatt i fengsel. Tenk visst det hadde skjedd med de? De føler den samme smerten… Det er like trist at et dyr dør som et menneske. De er verdt noe, det er vi alle som har et godt hjerte. Mennesker slår, dreper, og bruker voldt visst de er sinte, lei seg eller gjør det for gøy. Dyr gjør det visst de blir redde, og gjør det for å beskytte seg, blitt dårlig behandlet og er dermed redd.

  De gjør det ikke uten noen som helst grunn. Så hvorfor ikke hjelpe dem?? Fantastisk innlegg og er veldig glad for at du skrev dette her 🙂 Stå på!

 65. Utrolig bra skrevet! Jag hadde ikke hørt om dette! Så det viser hvertfall at du gjør en liten forskjell! Og jeg skrev også under! Det er så trist 🙁 Det var sykt bra skrevet, du virker veldig smart 🙂 Fikk meg til å tenke!

 66. ufattelig viktig budskap å få frem! jeg har selv skrevet under nå og ber alle andre om å gjøre det samme! er så utrolig viktig å få en stopp på dette.

 67. Det her er helt forjævlig å se på for å si det rett ut… jeg har selv en hund som jeg er ufattelig glad i og greier ikke å forestille meg å påføre en hund smerte.. de bildene traff meg hardt i hjertet!

 68. jeg vil heller at jeg skal død, en at disse hundene som ikke har gjort noen noe ting skal død. Hvis de må død så avliv de på en god måte.. Jeg skjønner ikke hva mennesker har blitt til. Vi øddlegger miljøet, dreper dyr og tar vekk regnskogen. Alt dette var her på jorden før oss så vi skal ha respekt for alt det og ikke forandre noe. Selfølgelig må noen drepe dyr for og få mat men de dreper de med en gang og plager dyrene ikke. Jeg har en hund og jeg klarer ikke se for meg et liv uten henne. Jeg kunne aldri skadet eller drept et dyr for morro. Jeg synes dette er helt forferdelig. Bra Norge har regler.. HATE TO ROMANIA. Okei så drepte en hund et barn, som var dumt, men det betyr ikke at de skal drepe alle hundene. Mennesker og dyr er like mye verdt i mitt syn. Alt er like mye hvert. Håper alle de som dreper en hund for morroskyld kommer til helvete etter sitt liv og alle de stakkars hundene kommer til himmelen og for det bedere. I pray for the dogs.♥

 69. Å herregud. Jeg har ikke ord… Dette er helt forferdelig! Jeg skjønner ikke hvordan folk kan være så hjerteløse, hunder har følelser de og sånn som alle andre dyr og mennesker! Jeg hater at samfunnet i dag skal være sånn som det er mot dyr! Både det du har skrevet om her, testing av produkter på dyr og ikke minst pelsdyrnæringen. Jeg blir så frustrert og lei meg.

  Dette var utrolig bra skrevet Anniken og jeg kunne ikke sagt meg mer enig i det du skriver! Det er bra at noen tar tak i dette sånn som du. Du virker som en utrolig flott person og håper du fortsetter med bloggen din lenge, både med slike innleg og annet. Du er kjempe flink! 🙂

 70. Sindre: visst du mener at innlegget til Anniken var teit og bortkastet mener du helt feil!!! Synes det e bra at noen sier hva de mener og gjør en forskjell! Men ikke på den måten du gjør. Visst noen vil og tar seg ansvaret til å skaffe seg en hund derfor, må jo det være helt lov. Og det gjør det dermed bedre for hunden og gjør en forskjell for menneske. Tror du virkelig at det kommer til å bli SÅ mange som adoptere seg syke hinder fra utlandet at det kommer ti må bli et problem for Norge? Nei, tror ikke det! Det er bra at noen prøver å gjøre en forskjell. Du er bare et menneske, men består det at du er bare et og bare la deg sulte og dø. Nei, for alle skal ha den sjansen til å ha det best mulig. Blir så irritert av folk som deg! Sier at det e greit at de dreper og bruker vold mot dyr på den måten?? Og at de ikke har råd til å avlive de på en ‘fin’ måte? Nå får du faen meg ta deg sammen! De trenger ikke å kjøpe gevær, kniver og brenne de! Er det slik du ønsker å dø? De kan avlive de på en mye fredligere måte enn å si til alle innbyggerne og de bare skal drepe hundene på gaten. Herregud… Helt sykt!

 71. Kom an folkens! Skjerpings! Det er ikke dyrene sine feil at mennesker er oppstoppet og arrogante og KUN tenker på seg selv!

  Se å få fingeren ut av rævva og gjør noe! Jeg kan ihvertfall garantere at JEG gjør det jeg kan for dyrenes rettigheter!

  Takk A9 for at du er den du er og tenker/føler som du gjør!

 72. «mennesker må gå foran dyr» som forsåvidt er sant.

  Per definisjon er mennesker dyr.

  Gadd ikke lese lengre etter den setninga, mennesker er de største «dyra» og alt annet på planeten gjør det som trengs for å overleve. Skal ikke si det ikke er synd på hundene, men blir for teit å komme med klageinnlegg der du tenker du er den eneste.

  Vi er mange men ikke nok til å gjøre verden bedre, ihvertfall ikke fordi de som KAN gjøre verden bedre vil ikke begynne å klatre i politikken(da dette er en bedriten kategori å arbeide innen).

  «guns doesn’t kill people, people kill people»

  fyi: regnskogen står for litt under 1% av oksygenproduksjonen i verden, who would have known?

 73. Du er et helt utrolig menneske! Hva faen skjer med denne verdenen? Hvordan klarer folk å gjøre slikt ? ! Stygt gjort, Trodde liksom at hunden var menneskets beste venn, jeg ? Eller er en gullfisk det kanskje ?

 74. Ble du opptatt av sånt etter at du kjøpte PJS? Bare lurer altså, synes det er kjempefint at du bryr deg:)

 75. Jeg har hund selv og blir på gråten av å bare tenke på de forferdelige omstendighetene disse dyrene lever under. Hvem er vi til å snakke og bestemme over skjebenen til disse stakkars dyrene? Rasen homosabiens, altså menneske har vært mer grotersk mot hverandre enn hva noen sinne et dyr har vært. Dyrene dreper hverandre pga naturensgang for å selv å overleve. Hundene i dette tilfelle er hunder som antagligvis har store problemer pga hvordan de har hatt det. Så alt har sine grunner for hvordan dyrene oppfører seg, men gjør det menneske noe bede ved å pine de som ikke kan stå opp for seg selv?! Mennesket har og vil alltid være den mest groterske rasen på denne jord… Bare tragisk at det skal gå ut over dyr som ikke har gjort seg fortjent til å havne i den situasjonen. Jeg forguder mennesker som deg, som snakker opp for dem som ikke kan det selv. Og måtte disse groterske menneskene selv en dag innse hvor forferdelig de er…

 76. Jeg er helt enig. Vi har selv reddet en gatehund fra spania. Vi tok det helt fra bunnen selv. (Tok han med til dyrlegen i spania, satt han i en 5-stjerners kennel hvor han fikk vaksine og medisin slik at han skulle være klar til vi skulle komme tilbake og hente han, vi fikk pass til han osv) han var for tynn, ble sparka og slått av folka der. Han slepte seg til og med på frembena. Vi har hus i spania og han var gatehund nærme huset vårs. Vi var det hvert år og etter 3 år ble vi så alt for glad i den lille hunden som ble mishandla at vi tok tak i dette selv. «Vi redder kanskje ikke verden, men vi redder hele livet til DEN hunden<3» han er helt sinnsykt snill og søt. Viss alle gjør en liten ting så blir vi sammen sterke og hjelper verden stort. Jeg vil mye heller addoptere en hund som noen har reddet enn og vente på en rasehund som har det bra og er avlet opp.

 77. Kjempe bra at du tar opp sånne temaer på bloggen! Alle burde bli mer bevisste på dyreplageri, og vi må få gjort noe med det!!

 78. Må bare komme med en kommentar til de som skriver at menneskeliv er mer verd en dyreliv.

  For det første, jeg kan forstå tankegangen her. Du er menneske selv, du elsker din far og din mor, du kan ikke elske et dyr like høyt som et menneske, fordi vi rett og slett evolusjonært sett ikke klarer det. Men tenk nå: Liv er liv. Uansett hvem eller hva det tilhører er livet det mest verdifulle av alt. Jeg kan forstå at dere kanskje ikke har sympati for hunder som bor i Romania, men se for deg din mor blir kappet av haken på, for så å måtte vandre hjelpeløst rundt i gatene? Brutalt og grusomt. Helt uvirkelig. Nå ser du for deg at dette er fult og helt LOVLIG i tillegg! Ingen bryr seg, ingen sier ifra, det er kun du som ser henne.

  Uvirkelig? Ikke for disse dyrene. De har følelser, kanskje ikke like mange som mennesker, det vet vi ikke. Men vi vet at disse dyrene kan føle smerte, like mye som meg og deg.

 79. Fy faen! Kommer til å få mareritt i natt! Jeg får dålig samvittighet hvis jeg pisker hesten min på rompa hvis hun er slem, skjønner ikke hvordan de klarer å gjøre slik som dette!

 80. Herregud, liv er liv. Vi er alle dyr her, hvorfor skal mennesker være mer verdt enn hunder? Selvfølgelig ville jeg valgt å redde familien min i stedet for katta eller hunden min i en brann, men det betyr ikke at dyret er mindre verdt. Det ligger i vår natur å bry oss om hverandre; oss mennesker, selvfølgelig. Men likevel… Jeg synes vi alle er likestilte, katter, hunder, fugler, mennesker. Selv om vi er smartere enn dem på andre områder betyr det ikke at vi er mer verdifulle.

  Ja, det er fælt at mennesker blir drept av hunder, men det er også fælt at vi mennesker gjør det samme tilbake.

 81. kom over denne underskriftskampanjen og lurte på om du kunne hatt blogget om denne, er en gratis underskriftskampanje og kommer til å ta deg et par sekunder å skrive under 🙂 jeg vet ikke om det kommer til å hjelpe noe særlig men hvis politikerne vet at det norske folk bryr seg så kansje de må gjøre noe med dette 🙂 https://www.underskrift.no/vis.asp?Kampanje=3401 håper du ser dette 🙂

 82. åherreguud, jeg sitter her å griner nå, har et så stort hjerte for dyr. Dette er helt grusomt, at de virkelig kan innføre noe slikt at de kan drepe løshunder! jeg kjenner jeg blir sint av å lese det, prøver helst å unngå det også, bare fordi jeg faktisk helt ærlig ikke takler det. Jeg ser heller ingen hensikt i HVORFOR de skal gjøre det! og at folk synes det er GØY å misshandle og pine dyr, det er helt merkelig, at de ikke har et hjerte for de? de har like mye rett til å være i denne verden som oss, og heller ikke deres feil at de er løshunder, de har et liv og skal for all del leve det også! virkelig bra innlegg, dette satt sine dype spor!

 83. Uff så groteskt! Dette er like ille som endene fra Frankrike som blir tvangsforet! Jeg skjønner ikke at folk tillater seg slik ondskap. Finnes ingen sympati?

 84. Jeg føler alle de som er mot pelsindustrien vet egentlig veldig lite om hvordan dyrene bland oss blir behandlet. De ser sjeldent på nyheter. Det eneste de bryr seg om er å stoppe Canada Goose som hjelper veldig lite. Det er så utrolig mange i Norge og andre steder i Europa som mishandler dyr. Det er ikke bare Romania som gjør slike ting. Hele Europa sliter med hjemløse hunder og de bruker forskjellige midler til å bli.. kvitt de. Norge viser en del sånne saker på nyheter men ingen jenter som kjemper sånn mot pelsindustrien, deltar i fakkeltog mot pels, får det med seg.. De får det med seg kun når bloggere sånn som deg skriver om det. Det er veldig bra gjort fra din side men så patetisk av alle de andre! Og det er så utrolig viktig hva informasjon du gir videre siden sånne jenter leser kun blogg.no ..

  F.eks Ukraina under forberedelsen til EM 2012 drepte alle hjemløse hunder de fant, de fleste land i øst-europa gjør det du viser om Romania. Jeg er virkelig stolt av hjemlandet mitt Polen som gjorde en stor aksjon og tok seg av alle hjemløse hunder med å fange de og sette de i en shelter og istedenfor å drepe de var det stor aksjon om å ikke kjøpe valper men ta med seg hjem en hund uten noe familie. Det hjalp utrolig mye og alle valgte å adoptere en hund istedenfor.

  Og alle dere andre som skriver at denne saken må fram i media.. Denne saken HAR vært med i media, sånn som alt det med Canada Goose som Tonje Kvamme blåste opp.. Det var i media før mange år siden! Det med Romania, Ukraina, Hviterussland også! Så heller følg med på nyheter og les litt mer aviser enn kun BLOGG.no

Leave a reply