Halleluja for disse nye sminkeveskene til Makestyle.no laget av MAST  Fler har helt sikkert hørt krølltangene deres, nå har de også lansert sminkevesker og punger til en god pris! Jeg er så utrolig fornøyd med alle mine! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten disse da jeg dro til Paris! Så organisert og ryddig, dette er mine nye favoritter! Heldigvis for dere har også Makestyle lanserings tilbud på alle sminkeveskene sine, 100 kroner rabatt på alle sammen! Ææ, dette varer ikke lenge, så skynd dere om dere vil ha med dere litt rabatt på kjøpet! 

Jeg er helt frelst i min nye sminke veske, «Callie beauty bag«. Så UTROLIG smart lagd! Alt er så organisert, haha  Jeg kommer nok til å nevne dette ordet ett par ganger merker jeg, men det er sant.

Nå har jeg endelig plass til all sminken min, noe som har vært ett problem utrolig lenge. Greit jeg ikke sminker meg med 100 forskjellige ting, men jeg elsker å bytte på litt! Derfor er det perfekt og ha med seg en sminkeveske som har plass til litt mer enn ett pudder og en foundation! Denne fine sminkevesken finner dere HER! 

Så har vi storesøsteren til «Callie» Nemlig «Quin Beauty bag«! Såå må jeg nesten si det igjen, for en sminkebag!!! ♥ Her får jeg plass til alt jeg må ha med meg enten på tur eller overnatting. Er så utrolig deilig å kunne ha alt på ett sted. Her kan jeg ha med meg alt fra kremer til shampoo og balsam. Alle mine must haves på ett og samme sted med andre ord! SUPERT! 

«Quin Beauty bag» finner dere HER

Så over til en litt annen familie! ♥ Haha, denne familien er også veldig smarte. Her får du med deg det du ikke gjør i de andre! Disse er det også lanseringstilbud på! 100 kroner i rabatt!

Denne rosa favoritten er både fresh, og dam dam ORGANISERT!  Haha, her kan jeg ha alle sminkebørstene mine, men samtidig også tannbørsten og tannkrem! Selvfølgelig er det også plass til mye mye mer, med alle de smarte lommene og strikkene! Woho! «Bowie toilet bag» finner dere HERHoho, gud jeg er morsom «sist, men også minst» meg i ett nøtteskall. Uansett, dette er «Browie mini cosmetic bag» og er super til f.eks neglelakker, leppestifter og diverse! Rett og slett super til alle de småtingene du vil ha med deg videre, kanskje også smykker? Alt er mulig. Denne søte mappen finner dere HER!

Hva syns dere? Noe dere likte? 

//Sponset

-A9

24 Responses to Oppbevaring til sminke!

 1. Så fine!

  Ser du har Mineral Fusion foundation oppi en av veskene – synest du det er en god foundation? Vurderer å kjøpe den selv! 🙂

 2. Jeg kan da ikke være den eneste som legger merke til at 98% av alt du blogger om er om ting som du blir sponset og om steder du blir sponset fra.

 3. Huff hater misunnelige lesere som denne Mathilde !!

  Du blogger om så mye forskjellig Anniken .

  Har så mye mere bredde i innleggene dine enn mange andre. Når du har kommet deg så langt opp er det masse sponsing, det vet alle vi som er seriøst interessert i å lese blogger ! Stå på ! Du inspirerer !

 4. Lurte på om du synest Mineral Fusion er et godt pudder??(Så du hadde det i ene vesken) Vurderer å kjøpe det selv 🙂

 5. Ser du har Too Faced Amazing Face-foundationen som jeg har sverget til i ca. ett år nå, men som har gått ut av salg på Coverbrands. Lurte på om du bestiller den fra noen andre sider, eller er den bare «gammel»? Har sinnssykt lyst på den igjen, men finner den bare på amerikanske nettsider, og det orker jeg ikke bestille fra da frakt, toll og ikke minst at det tar lang tid frister lite…

Leave a reply