Annonse // Sponset behandling

GJØR HÅRET FRISKT IGJEN MED WELLAPLEX!

På fredagen var jeg en liten tur innom frisøren, ikke for å gjøre noen store forandringer, men jeg har slitt med at håret mitt har vært noe porøst. Etter jeg tok av extensionet mitt, som nå faktisk er et helt år siden, har jeg klart å få litt lengde på det. Det har vært en lang vei, og jeg skal ikke si at det er bare bare å ta av seg rapunzel håret og leve med seg selv sånn man ser ut. Det var jo helt forbanna jævelig, og jeg klarte nesten ikke se meg selv i speilet tilslutt. Vippene, håret, neglene, brynene – jeg stoppet med alt på dagen. Jeg er litt sånn, alt eller ingenting. Så det var kanskje ikke det smarteste jeg hadde gjort i mitt liv, men sånn fikk det bare være. Nå begynner håret mitt å vokse, gro og det ser sunt ut! Jeg mener jo at det ikke finnes noe kur for slikt, du kan ta så mye piller du bare vil for alt mulig rart, men kroppen din fungerer som den gjør og slik vil det alltid være. Det finnes ikke mirakel piller for alt mulig rart, ikke glem det. Jeg har rett og slett bare gitt alt tid, og brukt produkter som kan gjøre håret mitt sterkere, sånn at det ikke skal knekke opp. Så denne behandlingen på Wella kan jeg anbefale på det høyeste, for jeg var noe skeptisk! Jeg har ikke vært hos frisøren siden jeg tok av meg håret, og jeg som blogger (som til og med kan få det helt gratis) har bare ikke sett vitsen med å tulle noe mer på de fjonene jeg har igjen. Wellaplex er altså en behandling som skal gjøre håret ditt sterkere, og resultatet var bedre enn jeg kunne forestilt meg. Det føles så mye sunnere og det skinner! Det var som å få 8 hårkurer i en og samme pakke. For det er nok slik, at før man kaster i masse farge og annet så er det lurt å bygge opp håret ditt i mellomtiden. Derfor er denne helt perfekt for deg som vil farge håret i fremtiden. Wellaplex er virkelig noe av det beste jeg har testet ut!

...

// I tried the Wellaplex as a strengthening treatment and the results were better than I could image! My hair feels so much healthier! After I got rid of my extensions I had so much trouble with my weak and thin hair. And if you plan to color your hair in the future, this is the product to use. Your hair will be just amazing and Wellaplex is definitely the best I have tried! Mye hair feels so soft, strong and beautiful. It´s so pretty, and it´s glowing! //

Slik ser den lille saken ut! Perfekt til hjemmebruk og på reise.
// This is how the product looks like, perfect at home, and when you travel //

THANK U WELLA 

4 Responses to HVA GJØR JEG HOS FRISØREN?

  1. Tenk de som aldri har hatt råd til hair extensions, vippe extensions, fiksing av bryn hos en proff, og nye negler hver uke? Vi har måttet leve med å se oss i speilet hver dag og sammenlignet oss med dere bloggere som har alt perfekt. Nå er jeg forbi den fasen, men er ikke mer enn 2-3 år siden jeg følte meg ekstremt stygg fordi jeg ikke hadde noen av disse tingene som gjorde meg «fin»…. så flott at du går frem med et flott eksempel til andre jenter! Man trenger faktisk ikke alt dette for å være pen?! Du er dødspen og naturlig slik du er nå❤️

Leave a reply