… Gratulerer med dagen til min kjære kusine

Hola party people, jeg våknet nettopp.. Sjokk, kroppen er tung og kaffen er på plass. Det ble så utrolig mye mer fart i helgen enn jeg hadde forventet, og jeg skulle ønske jeg hadde hatt flere dager for å nyte den i sin helhet. Haha, uff. Tror alle fikk seg et par glass for mye på lørdag, men saken var den at vi var i Fredrikstad! Hvor min kusine fylte 27 år. Kvelden startet med litt mat, godt med drikke og masse latter. Vi endte tilslutt på byen, der både Anders hadde tatt over sprutingen av bobler. Uff, rart vi ikke ble kastet ut hele gjengen. Men! Jeg har faktisk filmet hele helgen min, fra start til slutt. Vet ikke helt hvordan det skjedde, men jeg fikk det hvertfall til. Skjønner nå at jeg må begynne å filme dagene mine mer, selvom jeg sover lenge og det virker som om jeg ikke gjør en shit. Så skjer det alt for mye på en dag, så det må jeg bli flinkere til. Tralalala, jeg er ikke så god på den hverdagslige gode pratete skrivingen merker jeg. Anders står på kjøkkenet og lager karbonade av reinsdyr og hjort, det blir frokosten i dag. med et par speilegg og ketchup på brødskiven. Så skal jeg kjøre han hjem. Jeg er nemlig hjemme i Drammen og skal bli her frem til Onsdag. Vet ikke helt hva annet jeg skal ta meg til enn å skrive masse, planen er å fortsette på boken. Vi snakkes! 

// Hola party people, I just woke up .. Shock, the body is heavy and the coffee is in place. It was so much more speed this weekend than I expected, and I wish I had had several days to enjoy it in full. Haha. The evening started with some food, good with drinks and lots of laughter. I have actually filmed my whole weekend from start to finish. Do not know how it happened, but I did. Now I understand that I have to start filming my days more, even though I sleep a long time and it seems like I’m not doing a shit. That’s how it happens too much in one day, so I get better. Tralalala, I’m not so good at the everyday good talk, I notice. Anders stands in the kitchen and makes reindeer and deer, it will be the breakfast today. with a pair of eggs and ketchup on the bread slice. Then I’ll drive him home //

TODAY I`M WEARING:

Dress: HERE / Shoes: HERE 
(annonselenker)

11 Responses to BILDER FRA BURSDAGEN

  1. Kan du skrive litt om det å være ensom? Jeg går 2 året mitt på vgs og føler meg så ensom. Til tross for at jeg har 3 nære venner og er med på russebuss. Så føler jeg bare at jeg er ensom? Jeg må lære meg å gi litt mer faen i hva alle andre tenker om meg. Det er det eneste jeg tenker på om dagen. «Åh gjorde jeg noe dumt nå», » så jeg noe feil?» osv. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få bedre selvtillit og lære meg å gi litt mer faen. Jeg føler meg rett og slett verdiløs. Hvis noen fra feks russebussen vår planlegger å henge eller noe sånt, blir jeg aldri invitert. Og jeg vet dette høres ut som noen fjortisproblemer, men jeg sliter ekstremt mye med dårlig selvbilde. Hadde satt så utrolig stor pris på om du kom med noen tips?<33 Du aner ikke hvor mye det hadde hjulpet.

  2. Dere er så flotte sammen, det er fint at det ser ut som dere har det bra sammen! Gjennom sosiale medier da, men håper det er like ekte i virkeligheten. Forresten så funker ikke linken til kjolen du har på deg, og den er nydelig. Kunne du fikset det? Takk!

  3. Så sykt kult bilde på instagram med glitter i fjeset! Hvor kjøpte du glitteret og bare limte du det på i fjeset med vanlig lim eller? <3

    • Hun har skrevet om det i et innlegg litt lenger ned her: «FINN FREM LITT GLITTER OG STJEL KJÆRESTEN SIN HÅRVOKS, PÅFØR PÅ BRYN, HÅR ELLER ANSIKT ♥»

  4. Elsker denne kjolen og MÅ ha den. Nelly er utsolgt.. hvilket merke er kjolen? Må google for å se om noen andre har den?? du så helt fantastisk ut

Leave a reply