HVEM ER DET JEG BOR HOS?

Det er veldig mange som lurer på bo situasjonen min i LA. Haha, jeg kan fortelle dere at den er litt crazy. Jeg har overgått meg selv litt på den biten der. Den skal jeg ha. Jeg bor hos søte Cornelia, som virkelig er like søt som hun ser ut som. Et helt sinnsykt positivt menneske som får deg til å smile i alle døgnets timer. Hun er gavmild, godhjertet, åpen, norsk og 23 år! Akkurat sånn jeg liker det. Et av de bedre menneskene kan man vel egentlig si! Hun bor i LA sammen med sin braselianske kjæreste og en liten hund kalt sunday.

Det morsomste er at hun nesten alltid har folk på besøk. Alt fra bloggere, youtubere, instagrammere og selvfølgelig venner og bekjente. Superkult! Hun åpner hjemmet sitt for meg og tar meg med på de kosligste steder og opplevelser. Jeg har virkelig vært heldig med menneskene jeg har møtt… Så en ting jeg har lært er at man må kaste seg litt ut i det noenganger. Man må virkelig det. 

HVEM ER DET JEG BOR HOS?HVEM ER DET JEG BOR HOS?

MEN VI ER FLERE!

Haha, for akkurat 48 timer siden… Ish. Kom søte Marlene på besøk. Enda et positivt menneske stappfull av glede. Kul stil, kul jente og kule meninger. Hun er fra Oslo området og skal videre til Miami etter dette besøket. Hun er like gammel som Cornelia forresten, haha. Blafrer ut om livet til jentene her. Akkurat nå ligger vi døde hele gjengen etter en veldig lang dag. I morgen kommer forresten svar på spørsmålsrunden dere har ventet så lenge på.. And guess what.. Jeg startet å gråte.. Haha, gud.

«There are very many of you that wonder a lot about my living here in LA. Haha, I can tell you that it is a bit crazy. I have surpassed myself a bit at the bit there. I live with Cornelia, who really is as sweet as she looks. An insanely positive person who makes you smile at all hours of the day. She is generous, kindhearted, open, Norwegian and 23 years! Just the way I like it. One of the better people. She lives in LA with her boyfriend and a little dog called sunday.»

-A9

6 Responses to HVEM ER DET JEG BOR HOS?

  1. Koselig 😀
    Når kommer det «på innsiden av min iphone» – innlegget?
    God lørdag, klemmer!

Leave a reply