< 3

Mari. Jeg var Mari. Og hvem er Mari? Mitt alter ego. Min andre personlighet, ey ja kreativt Anniken! Haha. Vel, jeg har alltid kalt mitt eget hode Mari. Det er hun som forteller meg at ting er skummelt, vanskelig eller kanskje også bra. Hun gjør meg ofte usikker, men hun er ganske så sikker på seg selv og at det hun mener er skummelt, faktisk er skummelt. Creepy at jeg snakker sånn? Vel, da kan jeg skylde på at det var Halloween. Etter et par drinker med Joakim her om dagen fant vi ut at vi må finne ut hvem Mari er. Hvordan hun ser ut, og hvordan hun er. Haha, crazy, i know. Men med parykken følte jeg meg ikke glodd på som Anniken, jeg var Mari. Jeg var rett og slett Mari. Og kanskje danset hun også litt mer, og smilte litt mer.

KAN DERE GJØRE MEG EN TJENESTE?

Vel, Vixen er i gang igjen, og i år tenker jeg faktisk å spørre om dere vil hjelpe meg litt. Etter å ha kommet til finalen i hele 3-4 år på rad, sluttet jeg å dra på Vixen. Jeg var for skuffet kanskje, for stolt. Etter Sweatshop var jeg sikker på at noen skulle se meg, men det skjedde ikke. Er så fært å si, for jeg har aldri vært sjalu på noen andre som har vunnet, og har alltid vært så glad på deres vegne. Men så klart skulle man stått der å fått en pris for følelsen at man har gjort noe riktig. Så i år håper jeg på å bli nominert. Legge vekk de dumme tankene om å slutte å dra, eller prøve. Jeg er stolt av hva jeg har fått til, men ja. HAHA føler jeg må forklare meg.. Nei, gud.. Om du vil og har tid.. Nominer meg gjerne! Takk, takk, takk, takk og takk!

Dere kan nominere meg til Vixen Influencers: HER

7 Responses to HVEM VAR JEG I GÅR ?

  1. Tusen takk for at du er den du er og deler alt du deler! For det er godt å vite at man ikke er alene. Du er en av de mest jordnære og ekte bloggerne og du får selvfølgelig min stemme <3

  2. Har nominert deg til «Folkets favoritt», «Årets influencer», «Årets gullpenn» og «Årets sterke mening». Alle disse kategoriene kunne du vunnet i, ærlig og redelig. Du er så inspirerende, har et øye folk viktige temaer (bla. klærnes produksjon, utseende, psykisk helse etc). Beundringsverdig! Jeg heier på deg, og håper du når langt dette året! Disse 4-5 minuttene det tok å nominere deg, kunne jeg gladelig gjort tjue ganger om dagen. Det er SÅ fortjent, mener jeg.
    Stor klem fra meg <3

  3. Alter ego er perfekt. Har mitt eget lille alter ego, men har mannlig navn haha. Skummelt å tenke på, men liker ærligheten bak det. Jeg har selve begynt å blogge nå, etter mye tanker om alle grunnen til å unngå å gjøre det. Du er min store inspirasjon, får mye fra deg. Stå på, gi mer og ta vare på .

  4. Når du snakker sånn om ein person som heiter Mari så gjer det meg glad for eg kjenne meg igjen i det du seier og eg heiter Mari. Takk Anniken!

Leave a reply