Annonse // I samarbeid med Zalando

Jeg vet plutselig hva blå mandag er, og fyttikatta. Denne dagen har virkelig prøvd å slenge meg i veggen gang på gang, og i det jeg fikk en parkeringsbot fordi jeg sto litt oppa fortauet trillet tårene. Haha, er det mulig. Damen som valgte å gi meg bot ga seg på blanke f ikke, og var ikke annet en spydig og ekkel. Jeg ble på ekte ordentlig lei meg, og tuta fært for meg selv i det jeg var tilbake i bilen. Deretter kjørte jeg Oslo rundt, fant ikke parkering, kom for sent på et møte og sånn fortsatte det hele. Jeg som seriøst sto opp klokken 07 i dag for å trene og rekke alt ble plutselig så stresset at svetten piplet nedover armhulene mine. 900kr i bot fattigere, og enda et spydig menneske. Vel, la oss bare si at det er godt å ha Anders rundt seg når slike ting inntreffer, jeg er så voldsomt flink til å henge meg opp i ting og ikke minst ramse opp de neste 1000 tingene jeg skal i stede for å kun fokusere på en. Jeg er hvertfall tilbake i sofaen og en leilighet som skal vaskes.

HØST NYHETER ZALANDO

Okey, så outfiten min i dag.. HVOR FINT? Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg elsker Zalando! De har så latterlig mye fint, og alle mulige merker. Nå har de også fått inn en god del nyheter og det er så MYE fint!! Klikket hjem noen favoritter for ikke så lenge siden og leveringstiden er heller ingenting å klage på. Genseren, vesken, skoene og skjørtet. Et perfekt outfit denne høsten, sleng på deg en strømpebukse eller stilongs under lange skjørt og du kan bruke de hele året rundt! Elsker det metalliske røde mot den ellers «vanlig» genser. Skoene er også sååå gode å gå med, altså, det kunne like godt hvert joggesko. Så gleden var stor for disse skoene, og sko elskeren jeg er. Dere må bare se kampanje bildene til Zalando og de friske plaggene de har satt sammen. Jeg får lyst på absolutt alt, og får en skikkelig storby følelse. Bli litt inspirert og unn deg noe fint i høstmørket! Du kan finne alle de superfine nyhetene: HER

Genser: HER / Skjørt: HER / Sko: HER / Veske: HER

Setter STOR pris om dere vil nominere meg til Vixen i år, det kan dere gjøre: HER! Takk ♥ 

2 Responses to EN SKIKKELIG BLÅ MANDAG

Leave a reply