Reklame – sponset behandling hos Gevir

WHERE I DO MY HAIR ONCE A WHILE

Mange av dere har lurt på hvor jeg fikset håret mitt nå sist, og hvorfor det var så fint og ikke minst kaldt. Det er selvfølgelig hos flinke Gevir i Oslo. Jeg har i mange år hatt lyst til å ta en tur innom denne frisørsalongen, rett og slett fordi jeg føler den er ganske kjent. Jeg ser utallige av mine rundt meg reiser dit for å freshe opp håret, og vel.. Det ser bare helt amazing ut! Ikke bare er frisørene super dyktige, men selve stedet føles ut som et lite spa. Velvære og følelsen av å føle seg ren, senke skuldrene og med trygghet la noen andre ta seg av det de er best på. Gevir har planter, gull detaljer, kule kaffekrus og massasje i hårvask stolene. Ah, haha jeg må bare si det. Det føles sykt bra. Så er det mange av dere som lurer på eksakt hvilken frisør jeg går til, og det er Irina. På Instagram går hun under navnet (@hairbymilairaa). And I know, wow. Det var faktisk jeg som kontaktet hun selv, både hun og Gevir. Jeg fant ut på Instagram og ble med ett helt fascinert av hvor flink hun var med hår, så jeg sendte hun en DM, og voila. Hun har ikke bare freshet opp håret mitt, men også fikset meg til eventer som f.eks Vixen Blog Awards.

Gevir sin nettside: HER / Irina sin Instagram: @hairbymilairaa

P R O D U K T E R:

Mange lurer også på hvordan jeg får håret mitt fullt av volum, og det skal sies at jeg har tynt hår, men ganske spenstige røtter. Håret mitt trekker til seg hva som helst, og har jeg det i en strikk, ja vel.. Da vil det ikke akkurat forsvinne med en hårbørste. Jeg bruker både dry shampoo og texture spray fra Oribe,
som man får kjøpt på Gevir! Texture spray gir supermye volum!

Noe mer dere lurer på?

4 Responses to HVOR JEG FRISKER OPP HÅRET!

Leave a reply