– V I N T A G E  –  F E V E R –

Aha, jeg har blitt helt hekta!! Fretex her hjemme har jeg alltid følt at kanskje ikke har de beste tingene, men jeg tok likevel turen og gud jeg fant så mye fint!! Jeg tror det virkelig handler om å få det ut av skrotet, og se på det alene. Føler jeg har fått litt øye for dette nå, og synes det er veldig gøy å handle! Har egentlig mest lyst til å sette meg på et fly til Tokyo slik at jeg kan handle vintage. Hørt det er helt vilt mye bra av både nytt og gammelt!

7 Responses to HVA JEG FANT PÅ FRETEX!

  1. hei. jeg var på fretex for å finne noe vintage etter anbefaling fra deg. men er fra et lite sted (toten) og folk begynte å se stygt på meg. jeg prøvde å overse det, men når jeg kom til kassen sa hun “jobber ikke du som lærer? dette er ment å være en butikk for de som har lavinntekt og virkelig trenger det” har aldri turt å dratt dit igjen;/

Leave a reply