47 Responses to Hvordan bruke tørrshampoo!

 1. Jeg faller også alltid tilbake på Batiste. Bruker Orginalen, den har en litt mer nøytral lukt, som man ikke blir lei av. (Den er hvit den også) 🙂

 2. Hei.

  Har du mulighet til å legge ut linker til de forskjellige fargene med evt. en beskrivelse? siden prøvde å finne for mørkere hår som du nevnte i videoen men fant ingenting..

 3. Jeg får også kjempe fort fett hår, og er veldig fornøyd med denne tørr shampooen!

  Det hadde vært gøy hvis du lagde en sminkevideo også 🙂

 4. jaa, om du har noen bestemte »skjønnhetstips» som for eksempel dette med tørrshampoen, så hadde det vært supert om du hadde laget video om det!! 🙂

 5. Å så kult at du lagde video 🙂 Morsomt å se deg på film også og høre deg snakke 🙂 bra video og lag flere 😀 kledde deg <3

 6. Vet du at håret ditt blir fortere og oftere fett av å bruke tørshampo når det ikke trengs? 🙂 tørshampo er laget for å «tette» fetthet i håret, og når det ikke er fett og du sprayer på så endrer hårets fettproduksjon seg og gjør det enda verre enn det bør.. Bare et tips! Hårfargen din er forresten superfin, elsker sånn ordentlig kald farge.

 7. au hvorfor er hodebunnen/hårfestet ditt så rosa ser vondt ut 🙁

  men nice! har vurdert tørrshampoo lenge siden håret mitt blir veldig fort svett fordi jeg sover lenge.

 8. Sminkevideo! Prøv den som skal lukte cherry. Den er også god, men man blir lei.. men deilig når man trenger litt variasjon:)

 9. Jeg sverger til den gule fra Batiste! Coconut & tropical, lukter rett og slett sommer. Love!

  Når man har mørkt hår (slik jeg har) bruker jeg alltid å ta et håndkle å gni det i hodebunn etterpå, da går det gråe bort, haha 🙂

 10. Hvor ofte dusjer du, om du bare bruker tørrshampoo? Og hvor mye bruker du per gang? Virket som du brukte veldig mye, haha

 11. Hei, lurer bare på om du merker noe til flass, kløe og tørr hodebunn når du bruker tørrsjampo over tid? Jeg bruker selv Batiste en gang i blant, og hvis jeg bruker den litt for ofte, merker jeg at hodebunnen begynner å klø litt i tillegg til at det noen ganger flasser 😮

  Veldig gøy med videoer forresten, fortsett med det! 😀

 12. Har du prøvd Define sin? Hvis du har det, kan du si noe om define eller batiste sin tørrshampo er best? Har Define sin akkurat nå, og føler ikke at den er til å stor hjelp :/

 13. Hei Anniken. Jeg ville bare si at du inspirerer meg utrolig mye. Jeg er sytten år, og sliter en del med psykiske lidelser, hver dag er utfordrende, men slike mennesker som deg inspirerer og motiverer og gir meg lyst til å fortsette å prøve. Tusen takk for at du er som du er. Du er vakker, morsom og ikke minst fantastisk flink å skrive. Hadde vært kult å fått svar fra deg, forbilde mitt…Hadde vært så jævlig kult å møte deg, du virker som en VIDUNDERLIG person.. Stor og god klem.

 14. Når du farget håret hjemme hvilke boks og farge brukte du da? hvor er den fjeren i håret ditt fra? Elsker bloggen din..

 15. Jeg jobber på frisørsalong, og da jeg var på utplassering i en veldig dyr, og fancy salong, gikk alltid den ene frisøren ned på vita for å kjøpe tørrsjampoen der.

  Jeg har ikke prøvd den fra batist enda, men har utrolig lyst til å prøve den. De vi har i salongen er jeg ikke noe glad i i det hele tatt. Fargen på håret ditt en nydelig! 😀 Elsker kalde farger i håret 🙂

Leave a reply