Idag er det FARSDAG! Tjohei. Tror dette er min første farsdag uten pappa,hvis jeg ikke tar heeelt feil. Så jeg må gratulerer så mye til pappaen min, som jeg savner mye. Det er ikke så altfor lenge til jeg skal en liten tur hjem, så det skal bli godt å se deg og mamma igjen. Dette har virkelig vært min første helg på lenge der jeg kun har slappet av. Jeg har omtrent ikke satt min for utenfor leiligheten. Det vil si null alkohol eller festing på denne jenta. Haha, gud så deilig det har vært. Jeg har kun tatt tid til meg selv. Sett på film, spist meg stappa mett og smørt meg inn med alle slags kremer. Etter en hard skoleuke med mye pugging og jobbing trengte jeg dette. Samtidig har jeg også fått mye tid til bloggen! Jeg har til og med laget video til dere! ♥ Haha, herreguuud så rart det er å snakke til ett kamera. Det er ikke akkurat sånn at det svarer meg over der. Men det er mange av dere som har spurt om jeg kan vise hvordan jeg bruker tørrshampoo, i og med at jeg lever til det produktet. Så det skal dere nå også få se! Uansett hvor kleint det er for meg.. Never get used too that!  

En annen ting jeg har gjort i helgen er å sitte på både Ebay og Etsy.. Jeg har shoppet og shoppet og shoppet. Som sikkert alle har fått med seg så er ikke jeg så fan av folkemengder, så nettshopping er helt ok+ når jeg skal handle. Da slipper jeg alle mulige situasjoner jeg ikke takler i huet mitt. Så jeg gleder meg veldig til å vise dere alt dill dallet jeg har klikket hjem. Prisene er latterlige, så jeg håper produktene er bedre enn som så!

Nå skal jeg fortsette og gjøre «ingenverdensting» til skolen starter igjen imorgen!

-A9

20 Responses to Good morning sunshine

 1. Heia! har vært inne på etzy selv og sett, så mye superfint! men vet du om det er en trygg siden å bestille fra? 🙂

 2. Hei Anniken!

  Kunne du ha laget et innlegg om hva du pleier å handle på ebay? Og eksempler på kolleksjoner som du anbefaler osv 🙂

  Btw.. Du er så nyydelig😍

 3. Kan hende jeg spør veldig dumt nå.. Men går du ikke litt i mot dine egne meninger, når du i det ene øyeblikket går i mot h&m pga deres arbeidsforhold i fattige land, og i det neste øyeblikket bestiller masse ting fra ebay, og reklamerer for 40% på merkeklær?

  Jeg spør ikke for å gå i mot deg. Jeg spør fordi jeg er nysgjerrig på hva meningene rundt dette er.

  Du er til stoor inspirasjon, Anikken. Utrolig hvor mye du har oppnådd i livet. Stå på videre!

  Håper på svar, har tenkt og lurt mye på dette.

  • Susanne: jeg har sagt flere ganger at hvordan arbeiderne har det er det samme overalt. Jeg kan ikke stoppe å leve, eller ha på meg klær? Men jeg kan prøve å gjøre ting bedre. Og det er hva jeg har gjort. Det er ikke jobben som er problemet, det er lønnen og arbeidsforholdene. Noen må sy klærne uansett. Så at jeg har på meg og reklamerer for klær? Det er en del av mitt liv. Akkurat det der er større enn meg. Og når det gjaldt dette med ebay.. Jeg har ikke handlet klær der:) kun smykker!

   Håper jeg klarte å svare på spørsmålet ditt, og tusen takk:)

 4. Hello min skjønne datter, tusen takk for hilsen på farsdagen gleder meg til du kommer hjem på besøk. Ha enn superslapp kveld😉 PS! Ringer deg kl. 0700 imorgen

 5. Takk for svar 🙂 Endelig en blogger på topplisten som tar seg tid til det.

  Jeg syns det er et veldig spennende og viktig tema, som det trengs å settes mer fokus på og mer åpenhet rundt.

  Nå som jeg er i gang med å kommentere kan jeg slenge med to spørsmål i samme slengen, som du kanskje kan ta med i inlegget om tørrshampo? Håret mitt blir ikke fett, men jeg vasker det ofte for å få en bedre lukt. Hjelper tørrshampoo mot vond lukt av håret?

  Og hvilken tørrshampoo anbefaler du?

Leave a reply