· EN NY MANDAG ·

Altså, man vet faktisk ikke hvor fort ukene går før man begynner å lage video hver mandag. Haha, herregud. Jeg føler jeg akkurat har publisert en. Men okey, denne gangen ble det en ny sminkevideo. Litt mer hverdag, og litt mye busemenn prat. Jeg er ikke den mest classy dama i gården for å si det mildt. Men det er kanskje ikke derfor dere leser bloggen min uansett. Som mamma sier? Ta meg som jeg er.

Lancome teint miracle 03
L.A girl pro concealer Mahogny
L.A girl pro concealer Porcelain
Mineral fusion sunpowder duo
Anastasia brow wiz medium brown
Too faced eyeshadow primer lemon drop
Too faced natural eye palette
Mac lipliner morning coffee
Jeffree star i´m nude
Demi wispies Ardell
Mac prep & prime

HVORDAN JEG SMINKER MEG (VIDEO)

53 Responses to HVORDAN JEG SMINKER MEG (VIDEO)

 1. Du er så flink til å sminke deg! Blir så misunnelig på resultatet og vil kjøpe alle produktene.. Men har innsett at det er ikke sminken som gjør deg pen, det er du alltid og uansett

 2. Så gøy at du lager nye videoer hver uke 😀 Prøvde å søke etter Jeffree star – im nude, men de er utsolgt over alt. Vet du om det pleier å ta lang tid før de kommer inn igjen? 🙂

 3. Hei Anniken!
  Jeg må bare si at du gjorde en ellers grå mandag(bokstavelig talt) en hel del lysere for meg nå. Jeg elsker å sitte og høre på deg. For meg føles det ut som at du er en venninne jeg kan sitte og prate med. Ei som er der når ellers ikke så mange andre er det. Så tusen takk for det 🙂
  Elsker forresten looken ! Du kler den virkelig. Håper du lager flere videoer som denne i fremtiden.
  Klem fra Martine.

 4. Hei, Anniken! Den LA Girl concealeren i brun, hvilken farge heter den du har? Er så mange å velge i på ebay:-))) jeg digger deg!

 5. Legger aldri igjen kommentarer, men denne videon fortjente virkelig en!! haha holdt på å le meg ihjel under den buseseansen på slutten og kjenner meg så utrolig godt igjen i deg. Stå på, du er flink!

 6. Lurte på om du kunne skrive linken til der du kjøper vippene du bruker! Elsker de vippene så kunne vært greit å fått de litt billigere 🙂

 7. Åå, du er så herlig og naturlig. Skikkelig jordnær og vakker. Du får meg til å le, smile og tenke: wow. for en jente! Du fortjener en ordentlig bra gutt! Tro meg! Han finnes der ute et sted. Og når tiden er inne så finner dere hverandre<3 Bare å nyte livet i mellomtiden! Ting vil ordne seg av seg selv :))

 8. Digger mandags-videoene 🙂 Håper du fortsetter med det! Hadde vært gøy å se «morning routine, night routine eller noe sånt også 🙂

 9. hvor lang tid tar det før du får concealerne du bestiller fra ebay? og må du betale toll, frakt osv? <3

 10. Hvilken kost bruker du til å jevne ut L.A GIRL PRO CONCEALER – MAHOGNY? den mørke? 🙂 og mac prep+prime? Elsker denne looken <3

 11. Blir så avslappet av deg og når du snakker, du virker som en chill person, hahah, ønsket vi var venner

 12. Tante vil bli like pen. Har du noe sminke til meg:)) kommer den 24 så ha det klart. Trenger litt sånn sminke så onkel detter av stolen?????

 13. Fysøren altså, du er flink til å sminke deg. Jeg får så vidt til å dekke en kvise lissom 😮 Får lyst til å bare kjøpe alle disse produktene. Bestiller du alt fra ebay?

 14. så fin du er 🙂 liker disse videoene!
  jeg lurte på hva du tenker om dyretestet sminke? kunne du vurdert og byttet ut produktene som er testet på dyr med dyrevennlige produkter? 🙂

 15. Ikke meningen å mase, men hvilken type har du på vippene? Var sikkert 50 forskjellige typer hehe 🙂

 16. Hei, liker videoene din utrolig mye!
  Lurer på hvordan kost du bruker når du blender ut den mørke concealeren i begynnelsen?

 17. Utrolig fint! 🙂 Lurte på om du hadde link til LA pro concealerene? Er så mange forskjellige, så vil helst bestille fra en link jeg vet noen er fornøyd med! 🙂

 18. Pleier aldri å kommentere. Bladde meg 15 sider bakover i bloggen din i går, og leste alt. Så fantastisk god og vakker du er. Fast følger fra nå av 🙂

 19. ÅÅ, kan vi se hvor du har alle klær å generelt hvordan du har det der du bor!!? Det ser så pent ut i bakgrunnen på alle bilder og videoer <3

 20. Såå fin video! Du virker som en utrolig kul person, tommel opp for deg. Nå ska jeg så absolutt prøve ut Jeffree Star, for leppene dine ser alltid fantastisk ut. Forresten, et lite tips; det så ut som du brukte beauty blenderen (svampen) tørr? Men den er ment å fuktes helt på forhånd (deretter skvise ut alt vannet) slik at den ikke suger til seg produktet du putter på den. Du vil merke utrolig forskjell, får en mer airbrushed finish 😉 tok meg sånn to år og finne ut at jeg hadde brukt den feil, haha ops! Uansett, digger deg ass!

 21. Så utrolig fin du er! Et lite tips; Beauty blenderen skal fuktes før bruk. Det gir MYE bedre resultater 🙂

  • SKulle akkurat til å kommentere det samme. Beauty blender er bare helt konge!! super blogg btw 😀

 22. Når du kjøper ting fra ebay, tar du alltid på «Free International Shipping» eller tenker du ikke så mye på det? med tanken på at det kan komme toll ol. 🙂
  elsker deg og bloggen din!

Leave a reply