HUN DRØMTE OG VÅKNETHUN DRØMTE OG VÅKNET

.      .     .

Jeg griper hånden min rundt det som er igjen av vår plantene. Det lille grønne vet du. Lukten av jord og våt asfalt trenger igjennom kroppen min. Jeg setter enda en fot foran meg, bratt. Det er så bratt. All energien som skal til, alle kreftene som må settes i spor for å komme seg opp den siste lille biten av berget. Toppen. Det føles alltid som en uovervinnelig følelse. De sekundene pusten blir tatt i fra deg. Det surrealistiske minuttet av en horisont. Jeg hever hånden min, høyt. Bestemt, men samtidig så usikkert. Jeg slipper. Hundrevis av hvite papir ark flyter gjennom vinden. Alle ordene kravler seg om hverandre, alt blekket som engang ble brukt blir til ord jeg ikke lenger kan tyde i vinden. Papirene lager en knasende lyd. De svever lett, men samtidig tungt. Hånden min er fortsatt hevet. En tåre eller to renner nedover skinnet mitt. Jeg våkner.

HUN DRØMTE OG VÅKNET

Jakke: HER / Bukse: Levis / Sko: Kurt Geiger / T-skjorte: Gina Tricot / Solbriller: Dior

HUN DRØMTE OG VÅKNET

· MY NEW RED BIKER JACKET ·

Drømmer. De kan gjøre meg gal og håpløs. Jeg har alltid drømt mye, slitt med søvn og prøvd å grave meg inn i de store mysteriene. Er det en ting jeg ville spurt høyere makter om, så er det nettopp det. «Hva er drømmer?» Mitt ene spørsmål til verden. Hm, jeg tenker for mye, gjør jeg ikke? Jeg vet ikke.. Jeg kjenner det er på tide å reise om dagen. Få litt vind i håret, strekke på kroppen og føle at jeg lever. Sånn, på ekte vet dere. Jeg trenger å løpe, le, gråte og synge. Jeg er så klar for denne reisingen April skal ta meg med på. Det som egentlig stresset meg sånn, har blitt det som roer meg ned. Takk gud for at jeg skal få muligheten til å flakse med vingene igjen. Kjære verden, jeg er klar for deg igjen. Bring it on!

// Dreams. It can make me mad and hopeless. I have always dreamed much, struggled with sleep and tried to dig myself into the great mysteries. Is there one thing I would ask higher powers, it would be dreams. «What are dreams?» My one question to the world. Hm, I think too much. I do not know .. But I do know it’s time to travel again. Get some wind in my hair, stretch my body and feel that I am living. I need to run, laugh, cry and sing. I am so ready for this traveling in April. It really stressed me, but now that is the one thing that calms me down. Thank god. Dear World, I’m ready for you again. Bring it on // 

HUN DRØMTE OG VÅKNET

12 Responses to HUN DRØMTE OG VÅKNET

  1. ææh så sjukt fet den jakka ble! var litt skeptisk når du viste den tidligere (synes ofte rød skinnjakke har sett harry ut på andre), men nå må jeg ha en selv tror jeg haha

  2. Høres så fantastisk klisje ut, men du er tidenes forbilde altså! Jeg skriver en del selv, og blir så inspirert av deg og måten du utrykker deg på! Fyfader å jeg ser opp til deg, og stilen din er bare så utrolig enestående og personelig! Det er rett og slett dritkult!! Ærlig sjel.

Leave a reply