11:34

Fortsetter blåmandagen? Oh yes, i dag var det heldigvis ingen tårer etter en frekk parkeringsvakt, men jeg forstår virkelig ikke hva som skjer. I dag skulle jeg og Anders på et frokost event på Frogner 08:30, kom vi oss dit? Ja. Kom vi forsinket? Ja. Vi våkner på slaget 09, og stresset som da befant seg i kroppen var grusom. Det finnes ikke noe mer stressende enn å våkne i panikk.. Eller jo, kanskje det å rekke et fly. Men likevel, fader rullan altså. Mobilen lå heller ikke der den skulle, så jeg regner med at en av oss slo den av i halvveis søvne – enda mer irriterende. Godt jeg og Anders skal på tur neste uke, hehehe..

09:45

Så, vi kom haltende og ufreshe til eventet tilslutt. Fikk oss et par sko og en Acai bowl på Eckers. Fikk hilst på litt nære og ukjente før vi tok turen videre i all hast. Det var nemlig planlagt flere ting i dag, og for en pangstart! Videre skulle jeg egentlig innom en del butikker før enda et nytt møte denne uken, men slik ble det ikke. Vi traltet ned på løkka for å gå innom Velorian Vintage, men det åpnet så klart ikke før 12. Great. Herregud så uflaks jeg har denne uken, skjønner virkelig ikke hva som skjer. For gud, jeg har vært oppe før solen har stått opp hver eneste dag, klar for å få en fin dag, men nope. Livet bare BABOOOM, kan du faktisk bare glemme.

↓ DETTE BLE MIN FAVORITT VIDEO PÅ YOUTUBE ↓

Så, skjer med overskriften? Vel, jo. En leser sendte meg denne videoen en gang, og siden har jeg både sett den og vist den til flere av mine nære. Det er noe som skjedde i årsskifte jeg ble født, og denne videoen sier det hele. Utviklingen, og trangsynheten når verden ikke følger med. Ser, og har forståelse for noe de ikke vet hva er. Verden har blitt digitalisert, og teknologien er større en noen gang. Jeg husker godt dagen pappa sa at tv-er en dag kom til å males på veggen, og i det jeg så en reklame for LG på tv i går, var den tynnere enn noengang. Det så virkelig ut som en poster, en plakat og noe som kunne brettes med seg i lommen. Jeg ble helt sjokkert, amazed og kanskje litt redd. Vel, er det noe jeg anbefaler deg å gjøre i dag, uansett hvor liten tid du har, er å se denne videoen. Værsåsnill å gjør det!


 

10 Responses to HVORFOR FÅR DU INGENTING TIL?

  1. Wow. Den videoen traff skikkelig, og det gjorde vondt. Jeg er glad for at du delte den. Vi trenger å høre det som han sier, fordi det er fakta. Vi er altfor oppslukte i en hverdag fylt med instagram, filter, likes og «det perfekte liv». Men vi lever jo egentlig ikke? Vi lever gjennom sosiale medier. Skummelt…

Leave a reply