reklame for en venn

HVORDAN FÅ RÅD TIL ALT MAN TRENGER?

Russetiden er dyr, og min var ikke noe mindre. Du skal ha penger til russeklær, logo, sang, buss, van? Listen er lang. Alkohol, billetter til forskjellige treff, mat og kanskje til og med bensin? Dette er latterlig dyrt, og det er kanskje ikke rart man angrer litt på pengebruken når man blir eldre, men det gode er… Det var nok også verdt det! Samholdet, morroa og ikke minst slitet ved å oppnå noe så kult som en buss eller van. Alt arbeidet man har lagt bak en måned i livet sitt. Så hvordan skal akkurat DERE klare å tjene penger mest mulig effektivt? Vel, jeg har valgt å skrive om dette av helt egen fri vilje, og jeg får null komma niks for å fortelle dere om det hele. Hvorfor gjør jeg det da? Jo fordi dette skulle eksistert når jeg var russ, og jeg kjenner menneskene bak dette – de fortjener all ære!

–   VISSTE DU AT DET BRENNES 200 MILLIONER TELYS I NORGE HVERT ÅR?   –

Russen i dag har en rar greie med dette som heter dopapir, vi tror det er enkelt og effektivt fordi ALLE har gjort det før oss. Men det er også hele problemet. Tenk alle disse familiene som blir spurt om dette vært sabla år.. VI har nok dopapir nå, og det hele har nesten blitt en greie. Alle vet at dette spørsmålet om doruller florerer på Facebook og i innboksen når tiden er inne, og det fungerer kanskje ikke like godt lenger. Det fikk i allefall vi merke.. Det blir for mye, for vanskelig og for normalisert. Det ender nesten med at familien din, eller du selv sitter igjen med halve summen og det var jo ikke akkurat det som var hele poenget. Det er kanskje lagt forbi min tid nå, men det er ikke forsent for dere å prøve noe nytt. Hva hvis det fungerer? Ja da kjører du på med en runde til.

Telys brukes hele året rundt, enten det er sommer med kos ute eller nå i mørket hjemme i leiligheten. For voksne mennesker er kanskje telys på denne tiden gull verdt, det er nå det brukes og det er nå dere kan få inn noen skikkelig store salg! 

350 esker med telys solgt = dere vil tjene 52 500kr!

Eskene fra Fellesinnsatsen inneholder hele 200stk telys! Jeg f.eks bruker MYE telys i heimen, og det er dyrt i lengden når man tenner noe hver eneste dag. Så en stor eske med 200 telys gjør meg ikke annet enn superglad. De tilbyr Norges beste fortjeneste, og det er en hell of a good deal, hvor var dette i russetiden min?

ET VELDIG SPESIELT TILBUD TIL MINE LESERE:

Så i og med at jeg er så snill, HEHE (og fellesinnsatsen) så kan dere få 10kr rabatt per eske dere bestiller, noe som kan utgjøre så mye som 5000kr for en russebuss. For å få denne rabatten må dere kontakte Fellesinnsatsen på facebook HER, og sende link av denne bloggposten til de. Dere kan enkelt gjøre det over melding på siden deres også kommer dere innpå en samtale mellom dere og Fellesinnsatsen. Og de gir dere et uforpliktet tilbud tilpasset deg og dere!

<3 BARE HYGGELIG!

Leave a reply