Ouff, i dag våknet jeg tidlig på morningen hulkende. Jeg gråt så høyt at jeg visste ikke om jeg vekte Mina på nabo rommet eller ikke. Tårene rant nedover ansiktet og jeg måtte tenke på hva jeg hadde drømt. Jeg har mange ganger innbilt meg at jeg har grått når jeg har våknet, men ikke på denne måten. Tårene var fysisk i ansiktet mitt, og de bare fortsatte å renne. Så kom jeg på det, matten.. Jeg drømte at jeg strøk på matten. Går det ann å grue seg så fært? Jeg blir sint og stressa på samme tid. Det dumme dumme papiret skal bestemme om jeg må betale tilbake et helt stipend eller ikke. I morgen kan jeg enten sitte igjen med lån, eller ikke bekymre meg for et fnugg. Så i desperasjon fant jeg ut at jeg var nødt til å klarne hodet litt før jeg satte meg ned med altfor mange timer med matte. Jeg vekte Mina og spurte om vi kunne dra å ri. 

Det som var så uuutrolig koselig er at Dolly Dimples har en kampanje nå som gjør at alle som kommer ridende på hest? FÅR EN GRATIS PIZZA! Haha, når stalleieren sa dette snudde jeg meg brått og tenkte «sa noen virkelig gratis pizza?» Haha, morsomste jeg har vært borti på lenge og en veldig veldig perfekt avslutning på en altfor fin uke. Jeg har det så bra! Vi satte oss på gresset ute etter vi hadde fått pizzaen og spiste oss så mette at jeg omtrent ikke kom meg opp på hesten igjen…..

Hadde også med meg Stinemor på tur! Deilig å få av seg russebuksa også, tror vi kunne være enige om den! Nå er det tid for meg å sette meg ned å pugge resten av kvelden, og natten. Klumpen i magen er tilbake og jeg tror jeg har bedt til en gud jeg ikke engang tror på ca 100 ganger i dag. Om jeg klarer dette skal jeg sette meg ned på knærne og kysse tærne til mattelæreren min (no kidding). Redd for at jeg skal knekke sammen på pulten i morgen om jeg ser at dette faktisk ikke går i det hele tatt. Typisk meg og legge armen flat og dra alt ned på gulvet med et smell, et par tårer og et «faen». 

-A9

30 Responses to I dag våknet jeg av tårer

 1. åh, så gøy å få gratis pizza , haha!

  Masse lykke til med matten, det er noe dritt, men så lenge du består er det jo supert! Drit i karakter liksom 🙂

 2. Åå, for en morsom kampanje! Snilt å gi bort gratis pizza. Jeg håper virkelig du klarer matten og slipper å gå og bli så innmari påvirket av dette her, lykke lykke lykke til kjære anniken!! krysser fingrene og sender positive tanker. Du er så flink, til alt, dette klarer du!

 3. Jeg hadde mattetentamen her om dagen, og jeg er helt sikker på at jeg har strøket. Gruer meg sånn til å få den tilbake. Men uansett, får jeg stryk er det jo alltids en løsning på det

 4. Ååh, har gått rundt å hatt det helt grusomt pga eksamensnerver hele uken, og følt meg skikkelig teit som er SÅ nervøs, er på en måte godt å høre at jeg ikke er alene. Føler meg litt slem som sier det, hahah, men er litt hjelp i! Det jeg prøver å huske på er at nerver ikke hjelper noe, og at jo roligere en er, jo bedre går det. Og samme hvor nervøs jeg har vært for slike ting før, har det alltid ordnet seg 🙂 Krysser fingrene for deg i morgen, er helt sikker på at du klarer det! Masse lykke til! 🙂

 5. åå gud som jeg savner å ri.. så herlig ut:)

  Matten kommer til å gå så bra, noe har man jo lært i løpet av de 13 årene, hvertfall nok til å ikke stryke, for 13år er lenge. Masse lykke til, du fortjener kun det aller beste! og om du skulle være uheldig, så er det ikke verdens undergang, livet går videre:)

 6. Åh, jeg forstår frykten din så innmari godt. For et år siden gikk jeg gjennom det samme som du gjør nå, den forjævlige matteeksamenen. Jeg gråt i dagesvis før jeg hadde den, og hadde en grusom følelse mens det pågikk. Jeg fikk karakteren en måned senere, og innså da hvor stor klumpen i halsen hadde vært all den tiden. Jeg fikk en 2’er, og er bare sjukt letta for at jeg besto! Jeg vet du også kan klare det, du må bare prøve å svare på så mange oppgaver du overhode rekker over, om du så tror bare 1% av svaret er ca rett, det er mitt beste tips! Masse lykke til Anniken, jeg heier på deg.

 7. Jeg har troen på deg Anniken!

  Du får til det du bestemmer deg for, bare prøv å puste og ta en liten pause av og til. Prøv å se ting litt ovenfra og fra en avstand, altså ikke sitt med hodet klistret i boka. Ta med drikke og litt mat, og tenk at du har gjort ditt beste uansett hvilket resultat du får. Lettere sagt enn gjort, haha, og vet hvor vanskelig det er! Men lykke til, you can do it <3

 8. Hadde 1T tentamen forrige uke og holder på å stryke i faget så gruet meg like mye som deg, helt grusom følelse :s men et tips: øv masse på del 1 oppgaver, gjør dem om og om igjen og øv på ting du tror du kan også – veeldig typisk å få prøven og tenke «faen det her kunne jeg jo».

  Masse lykke til:)

 9. Du blir å naile det Anniken jeg bare vet det! Skal be for deg selv om jeg ikke aner helt hvordan det konseptet foregår <3 Lykke til

 10. Ønsker deg masse lykke til med matte i morgen, jeg tror nok at du klarer å stå, hvertfall med en 2’er 😛 Neida, du kommer til å klare deg fint! Masse lykke til! 😀 <3

 11. Masse lykke til! Vet alt om mattehelvete da jeg selv har alt for sent utredet dyskalkuli så jeg er som en 5 klassing i matte i en alder av 20 år – hurra!

  Håper virkelig det går bra for deg, unner ingen et slikt lån 🙁

 12. Du kan trøste deg med at Stipend som mottas mens du går på VGS ikke blir omgjort til lån, hvis du stryker, bare hvis du dropper ut… Eneste følgen av å stryke i et fag på VGS er at du må ta en ny eksamen, hvis du vil ha et gyldig vitnemål. En ny eksamen i et fag du har strøket i koster 1000 kr. Lykke til!

 13. Åååå, håper det gikk bra i dag! 😉

  Blir du fornøyd om du får en 2’er på matten? Bør man isåfall ta opp et fag dersom man egentlig får 2’ere i enkelte fag?

Leave a reply