59 Responses to Innkjøp fra Spania / Video!

  1. Jeg er en stor fan av deg Anniken:) og digga introduksjonen:) du virker som ei skikkelig humor jente. Ser virkelig opp til deg og du er sykt pen! Ble en hoppende kommentar men skjønner hva jeg mener regner jeg med. You go girl<3

  2. Hei, du har tidligere svart meg på en mail hvor jeg nevnte Kambodsja, jeg har nå sendt deg en ny mail angående det, hadde vært fint om du kunne lese og svare på den 🙂

  3. Hører nesten ikke hva du sier, musikken som er lagt på er så høy…. men fin innkjøpsvideo!

  4. Hei! Elsker deg og bloggen din, men det e et lite problem. Når eg går inn på din blogg detter alt ut. Alt blir kvitt, og pc-en begynnervå jobbe. Dette skjer heile tiden. Og når eg blar nedover, detter det ut igjen og bildene dine forsvinner. Har spurt andre i vennegjengen, og di som leser bloggen din sier det samme. Dette skjer aldri med noen andre blogger på blogg.no lista eg leser. Håper du kan fikse det, for eg må bare lese her!! 😉

    PS. Måtte ut og inn, og vente lenge for å kunne poste denne kommentaren….

  5. Åh du er så herlig! digger deg 😀

    Hva heter sangen som spilles på slutten og etter ca. 1 min? 🙂

  6. Verdens fineste! Kan du ha et innlegg om håret ditt? Så sykt nydelig! Bruker du tape eller punkt, pris, hvor lenge har du dem og hvordan heises de opp? Kan man heise Opp selv?

Leave a reply