Jeg har gledet meg sånn til å vise dere denne! Ahh, endelig en ny tatovering. Haha, det er som folk sier, når du først har tatt en? Okei, da blir du heller aldri ferdig. Tror mamma er på det stadiet nå at hun håper det stopper.. Noe jeg dessverre ikke kan love! Det at jeg nå har alle fra forskjellige land elsker jeg nesten enda mer, haha. Synes det er dødsgøy at jeg kan kunne nevne forskjellige land på kroppen min, som nå er: Kambodsja, Norge, Portugal og Spania! Jeg skulle egentlig tatovere meg et sted der vi bor, men de hadde ingenting ledig (?) så jeg fant en annen løsning.. Jeg googlet tatoveringssteder på internett og fant en. Jeg tok Taxi ut og ante ikke hva jeg skulle til. Haha plutselig står jeg foran et hus og tenker «okei, dette kan gå skikkelig i DASS Anniken». For det var faktisk hjemme hos noen og jeg tenkte med engang at denne tatoveringen ikke kommer til å se ut i måneskinn, jeg tenkte at uansett hvor ille dette blir så kommer jeg heller aldri til å glemme dette, haha. Istede møter en utrolig koselig dame meg i døren og forteller at hun har fått jobb i Drammen. Jeg bare «whaaaaaat» haha, da føltes verden liten. Jeg har aldri møtt en kulere dame, og fader rullan så stø hun var på hånden. Strekene mine kunne ikke vært mer rette, så for dere som ønsker en tatovering anbefaler jeg hun STERKT. Å lage to rette streker er en jobb i seg selv. Hun skal innom Starlight i Drammen og jobbe der i slutten av denne måneden, fra 18 april og blir en måned! Så spør etter LENKA!

Så er det også vitkig for meg at tatoveringene mine betyr noe.. Disse to strekene representerer to viktige personer i livet mitt. Mamma, for den supermammaen hun er. Tar vare på alle og har et hjerte av gull og hode av stål. Pappa, fordi han er den som holder oss sammen, binder oss og holder oss nede på jorda. Jeg elsker dere.

Så er dere nødt til å sjekke ut facebook siden hennes: HER
T-skjorte: Pull&Bear / Bukse: Junkyard

Hva synes dere?

-A9 

33 Responses to Min nye tatovering!

 1. Wow jeg digger det! Så enkelt men så fint! Elsker tatoveringer, og skal snart ta min tredje 😀 du er nydelig Anniken, liker at du blogger så bra for tiden, virker som du har det utrolig bra også! Stå på videre <3

 2. Ååå.. Jeg har sååååååååå lyst på tatovering, så nå MÅ jeg bare ta en snart tror jeg. Har vurderte det i så mange år, så nå er det vel på tide..

 3. Den var kjempefin! Rart at to streker kan være fine, men jeg synes plasseringen og meningen bak gjorde den veldig fin 🙂

 4. Så utorlig gøy 🙂 Jeg vet ikke enda om jeg blir å ta noen tatoveringer i framtiden men, den var fin den tatoveringen du hadde 🙂

 5. Elsker at denne tattoveringen er indirekte. Istedenfor å skrive mamma og pappa på håndleddene liksom, så representerer du dem på en måte som gjør det tusen ganger vakrere og meningsfult. Du er en stor inspirasjon, ser så opp til deg! Ha en fin dag videre<3

 6. du er så utrolig heldig! jeg har drømt om tattovering leenge (er bare 17år), og det var en akkurat slik en! jeg har drømt om akkurat slik tattovering i 2 år nå etter jeg så noen andre med en slik! den var råå fin, du kledde den sikkelig! jeg er selv ganske opptatt av å ha en betydning bak tattoveringer (om jeg engang skal ta), og synes din var utrolig fin!

 7. Åå så fin herreguud!!

  Hvor har du kjøpt den koppen forresten? Har lett etter en slik forever nå! 😀

 8. Man blir aldri ferdig tatovert, det er helt sikkert. Jeg planlegger en ny tatovering selv og liker ideen med å ta tatoveringer rundt omkring i verden, da blir det litt mer annerledes og spesiellt og veldig morsomt å fortelle både historien bak tatoveringe, men også hvilket land den ble tatt i. Jeg vet riktig nok ikke hvor jeg skal ta tatovering, men landet er bestemt, fikk himla lyst til å ta tatovering under foten, men er så redd for at det skal gjøre vondt..

 9. Hei! Hvordan har du fått strekene så beine, at endene møtes? Må ikke den være skeiv et sted på armen da? Har lyst å ta noe lignende, men har fått beskjed om at det er vanskelig ? 🙁

Leave a reply