// inneholder reklamelenker

Formen begynner å bli bedre, og dagene i LA er over. Turen som skulle bli min kreative frihet ble noe hemmet, ganske fort og brått. Det går fint, men jeg kjenner jeg stresser litt ekstra i hjertet nå som jeg henger etter. Jeg liker ikke å henge etter. Samtidig har jeg så mange ideer og tanker til content jeg vil dele med dere fremover, og ja.. Jeg tror det blir fint. Det verste som kunne skjedd var at kreativiteten ble snytt ut av meg sammen med alt dette gørret, men den er der enda, som noe trofast og trygt.

I LA kjøpte jeg forresten litt vintage, og når jeg først finner noen skatter forblir de i skapet i mange år. Jeg setter mer pris på vintage enn mine inn og ut klær fra f eks ZARA. Uansett, tenkte jeg å vise dere noen lignende. Disse fikk jeg for 25 dollar på et marked, og når jeg kom hjem fant jeg frem saksen for å klippe et stort og grovt hull på kneet i en slags firkant, slik at flippen kom til å legge seg nedover mot bakken. Altså, jeg ville ikke ha et helt vanlig snitt, men noe som hang og slang. Mer mote, mindre trashy spør du meg. Jeg kjøper også alltid jeans i en størrelse for stort.

1. fordi jeg hater å ikke få puste i jeans. Hvem har ikke merker etter en lang dag på magen?

2. fordi de sitter finere, henger lenger ned på hoften og vil jeg ha de opp er det bare å bruke belte.

1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER / 5: HER / 6: HER

13 Responses to J E A N S

 1. Hei. Jeg har lest bloggen din i flere år og setter veldig stor pris på deg og boken din. Det er enkelt å glemme at du er et menneske, som alle oss andre, når det kommer til saker som har vært i media i det siste. Ansvaret som forbilde er stort, og jeg må ærlig innrømme at jeg har kjøpt flere produkter pga. deg og Cornelia sin reklame, noe jeg til den dag i dag er veldig glad for (som knust porselen!). Har i flere argumenter støttet deg i valget av å dra til Dubai på reise, og at du som alle oss andre burde ha rett til å reise der du ville. Men kunne du ha lest denne artikkelen? Det er ingen kritikk, men jeg tror det blir lett og bare se det fra en side, og det gjør kanskje at du vil forstå mer hvorfor folk er kritiske til det. Masse kjærliget, Maria. (Legger til artikkelen nedenfor, hadde blitt veldig glad om du leste !!)

  https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/BJQRkw/Du-bor-bry-deg-nar-populariteten-din-er-blitt-brukt-til-a-promotere-et-diktatur–Iyad-El-Baghdadi?fbclid=IwAR0sFkiMVfulxRLHtn-KjEFCZMMCyLQ4k8U45JmsopKCgOkb75jDB8HG7pE

 2. Anniken. Hvor er du? Du reiste til Dubai som mange andre bloggere gjorde, kritikken haglet og det eneste vi hørte fra deg da var gjennom en kort poetisk tekst, som ikke var særlig belysende. Hvor står du i denne debatten? Hva tenker du om dette?

 3. Anniken. Hvor er du? Du reiste til Dubai som mange andre bloggere gjorde, kritikken haglet og det eneste vi hørte fra deg da var gjennom en kort poetisk tekst, som ikke var særlig belysende. Hvor står du i denne debatten? Hva tenker du om dette?

 4. Ble du bedt om å stille til Dubai debatt? Synes det var litt feigt gjort av dere at bare Espen og Hedda turte å stille opp, dere var jo også med på det.

  • “med på det”?.. Trist du føler det slik. Jeg meldte meg ut av denne debatten og kan ikke ta alle kamper jeg heller.

 5. Hei!
  Ser du reiste i det samme antrekket fra dine siste bilder.
  Jeg så deg på LAX❤️
  Hvilke sko hadde du på, eller var det slippers?
  Fab anyway!

Leave a reply