JEG ER EN ULYKKESFUGLJEG ER EN ULYKKESFUGLJEG ER EN ULYKKESFUGL

Tirsdagen gikk ikke akkurat som planlagt. Jeg forsov meg, punkterte bilen på vei til oslo og det regnet. Noe som ikke passet i bildekalenderen min for å si det slik. Det er bare meg det skjer. Typisk at den dagen jeg var mest stressa over, skulle alt bare falle pladask. Det kom ikke akkurat som noe sjokk for den ene eller andre. Det er bare sånn det er å være Anniken. Ting går ikke alltid som det skal.

JEG ER EN ULYKKESFUGLJEG ER EN ULYKKESFUGLJEG ER EN ULYKKESFUGL

I det siste har jeg blitt helt addicted til bukser under skjørt. Hvor kult er ikke dette?

JEG ER EN ULYKKESFUGL

NUMBER 5

Hvite vegger, rotete gulv, røde gensere og lange bukser. Jeg er i London! Mamma kunne dessverre ikke bli med som planlagt, hun har blitt syk og det er noe hun aldri er. Så vi prøver å kose oss uten siste mann. Gårsdagen ble fylt med latter, rødvin og tapas. Lysene her borte inspirerer meg. Endeløse gater med blinkende lys og glade mennesker. Det er virkelig jul og stemningen er til å ta og føle på. I kveld skal vi på teater, noe jeg gleder meg veeeldig mye til. Det er rart når man ser mennesker opptre «live». Jeg blir alltid så lettet etter å ha vært på en teater forestilling. Det bare gir meg noe jeg ikke helt klarer å sette ord på, og det er ikke ofte.

Genser: Nelly (utsolgt) / Bukse: Gina Tricot / Skjørt: Gina Tricot / Sko: Zara

// White walls, black and white floors, red sweaters and long pants. I’m in London! Mom unfortunately could not join as planned, she has been sick and it’s something she never is. So we try to enjoy ourselves without the main girl. Yesterday was filled with laughter, wine and tapas //

-A9

11 Responses to JEG ER EN ULYKKESFUGL

 1. Jeg gikk med bukser under skjørt mye på barneskolen fordi jeg synes det var så kult, men mamma ble bare sinna. TAKK OG LOV FOR AT JEG IKKE ER DEN ENESTE SOM DIGGER DET!

 2. Du kler aalt!! Kunne aldri gått med skjørt over buksen, men noen, som deg, bare.. det. Du kunne farget håret rosa med lilla striper, og kledd det! Heldig 😀

 3. Anniken, du stråler! Du stråler av godhet og varme og hadde du vært en te, hadde du smakt av kanel og eple, eller kanskje appelsin? Du er så fin, du. Det skal du ha. God og fin og varm, det er det du er.

 4. Jeg elsker også å være på teater!! Føler meg så levende etter å ha sett en forestilling. Føler jeg blir tatt med på en reise, både følelsesmessig, og i hodet. Tankene bare flyr, og et eller annet beveger meg.

 5. Hei!
  Elsker bloggen din. Den gir masse inspirasjon og jeg kikker innom hver dag.
  Men, en ting jeg irriterer meg mye over, er mengden særskrivningsfeil. Når man lever av å skrive(noe du inholdsmessig gjør svært bra), synes jeg man bør passe på å ha rettskrivningen med seg. På norsk heter det ulykkesfugl i et ord, det samme gjelder teaterforestilling. Slike «orddelingsfeil» har du konsekvent i nesten hvert eneste innlegg, jeg synes det gjør at tekstene taper seg veldig. Håper du tar det til deg som konstruktiv kritikk.

 6. Maria: jeg tror hun har dysleksi!

  Men ja, jeg er helt enig. I tillegg oversetter du innleggene dine til engelsk så direkte fra norsk og det blir helt feil. Engelsken din er rett og slett ganske elendig. Du burde heller slutte å oversette innleggene dine, for det ser egentlig bare teit ut når språket dessverre er så dårlig og på en eller annen rar måte ødelegger det hele innlegget for meg.

Leave a reply