Høsten har alltid vært min store kjærlighet. Uansett regn, farger eller humør. Høsten er tiden for meg å slappe av, elske bladene og hylle regnet som blåser i ansiktet mitt. Likevel er det også høsten som gjør meg like forvirret hvert eneste år. Når høsten faller gir den meg mye, men den tar også. I år var det Ariel som døde ifra meg, og her om dagen ringte mamma meg for å fortelle at det snart var hundene sine tur. Hundene jeg har blitt oppvokst med.. Hundene som har en like stor del av barndommen min som alt annet. Jeg skulle ønske av hele mitt hjerte at de skulle få ligge ved benene mine på julaften, bare en siste gang. Tanken på at jeg ikke får sagt hade? Den er ikke god. Det er så rart å tenke at det kapittelet ender der, det kapittelet av livet mitt vil jeg aldri få tilbake. Likevel må alt ha sin slutt, det er vondt å miste ting som betyr noe for oss. Så hvert år er jeg ganske forbredt, men høsten triumferer dagene uansett. Kveldene blir mørkere, dagene kaldere og luten friskere. Vi begynner å pakke oss inn i kåper, skjerf og skinnhansker, noe som ser mer stilig ut enn de slitte shortsene fra de sene sommerdagene. De sorte klærne vi elsker blir ikke lenger så dystre i sommersolen, men heller en slags stemning. Det mørke blir nå vårt lys og fader som jeg elsker det også. Jeg har også fått helt hekta på røde negler og pudderrosa lepper. Kontrastene mot det mørke blir en herlig blanding. Toppen jeg har på meg finner dere forresten HER til kun 99kr

-A9

17 Responses to Jeg er forelsket!

  1. Helt enig, høsten er en bra tid 🙂

    Og det med å miste dyr, er alltid like vanskelig:( min hund måtte avlives for ca en mnd siden, og det er helt forferdelig når man har vokst opp med dyret 🙁

  2. Høsten er en herlig periode i året, mye å se frem til og mye å se tilbake på. Det er jo tross alt snart slutten på året, rart å tenke på.. Tiden går altfor fort.

    Veldig synd å høre det med hundene dine, vet hvordan det er.. Er oppvokst med dyr rundt meg selv og de blir en god del av familien og vi knytter et sterkt bånd til dem. Håper det går bra med deg, ha en fin kveld 🙂

  3. Å.. Dette med dyr er trist. Håper virkelig det går bra.

    Et spørsmål! Hva har du under toppen? Bruker du evnt BH eller hva? Utrolig fin, både toppen, bloggen og du 🙂

  4. Ganske bra skrevet, men stemningen ble vel litt ødelagt da du slengte inn annonsen på slutten av innlegget. Just saying

Leave a reply