Jeg har alltid hatt en stor manko på basic plagg i garderoben. Gudene vet hvorfor, haha det er jo alltid de plaggene jeg bruker mest. Likevel synes jeg det er helt forferdelig å bruke penger på. Plaggene gir meg liksom ikke så mye, men sammen med andre ting elsker jeg de. Så jeg bestilte meg en pakke hjem fra Junkyard for å friske opp med litt basic. Så er jeg en av de som aldri har brukt bukser fra Dr. Denim før, selvom alle venninene mine skryter av de. Det forstår jeg også, dødsbehagelig!
Sortgrå bukse: HER

Genser med print: HER

Hvit bukse: HER

Lang cardigan: HER

Sort høytlivsbukse: HER

Lakk sko: HER

Nå skal jeg sette meg ned å slå matte boka i huet i håp om at noe setter seg der. Haha, prøve og matte på samme tid??. Blæ.

-A9

21 Responses to Masse nytt fra Junkyard!

  1. Linken kommer ikke dirkete til den hvite buksen, men til nettsiden. Er det Jeggings – Plenty eller Jeggings – Kissy du har ?

Leave a reply