image1 (2)image3 (1)image2 (1)image4 (1)

· WOKE UP IN LOS ANGELES  ·

For en reise! Haha, i går var vi fremme i leiligheten vi har bestilt på airbnb rundt 20:00, da var det allerede begynt å bli morgen i Norge, så vi var helt utkjørt hele gjengen. Sovnet på et blunk og våknet rundt 09:00 lokal tid for å spise litt frokost! Nå er jentene å trener litt mens jeg sitter med bloggen. Vi skal kle på oss, og fikse oss før vi drar ut for å titte litt! Er ganske deilig å være tilbake i LA da jeg bodde her en hel måned sist jeg var her. Fortsatt mye å utforske så vi trenger all tiden vi kan få denne uken. Gleder meg til å vise dere masse bilder fra reisen videre, og ikke minst alt vi skal her nede! Helt sinnsykt deilig med ferie og jeg kjenner at jeg trengte dette nå. Alt er bedre enn kalde depressive Norge om dagen. Er det rart man går litt i kjelleren? Tipper mange av dere føler dere helt meningsløse om dagen (veldig stygt av meg å si) men jeg følte meg som et vandrende spøkelse de siste dagene før reisen. Det er rett og slett lite hyggelig å vandre i gatene om dagen, og man blir for litt innestengt inne. Noe jeg ihvertfall blir gal av. Føler jeg fortjener noe nytt og fint mens jeg er her nede, hehee. Har allerede litt planer for hva jeg tenker å kjøpe meg. I NEED IT, og har ønsket meg et par ting så lenge nå at det er på tide å unne seg noe. Jeg kjøper sjeldent noe til meg selv lenger, så jeg skal prøve å ikke få helt totalt panikk i det jeg drar kortet. For det skjer alltid, tro meg. 

// What a journey! Haha, yesterday we reached the apartment we booked at airbnb around 20pm when it was already getting morning in Norway, so we were completely exhausted the whole gang. Fell asleep in no time and woke up around 9am local time to eat some breakfast! We’ll dress, and fix us before we head out to peek a little! Is quite nice to be back in LA when I lived here for a whole month the last time I was here. Still a lot to explore so we need all the time we can get this week. Can not wait to show you lots of pictures of my journey, not to mention all we’re going to do down here! Insanely delicious with vacation and I know that I needed this now. Anything is better than cold depressive Norway these days //

12 Responses to JEG ER I LOS ANGELES!

 1. Hei! Elsker bloggen din. Hva har du tenkt å shoppe, og hva er de tingene du har siklet på lenge? Skal til New York selv denne uken og merker at jeg virkelig trenger litt inspirasjon!! 🙂

  • Hmmm veldig lyst på gucci t-skjorte, belte og balenciaga sko hehehe… Så litt sminke og noen fine øredobber <3

 2. Åå så heldig! Du får kos deg masse 🙂
  lurer litt, er det dyrt å bo der du bor nå? Såfall har du steder å anbefale? 🙂

  • Njaa, vi betaler 6500 for 3 dager… men nå er vi jo tre personer, så da er det ikke så ille! 🙂 plass til 4 her da det er to dobbeltsenger

 3. Kunne du eventuelt ha skrevet et innlegg om hvordan det var i den leiligheten dere har lånt/leid på airbnb? Har veldig lyst å prøve det en gang, og lurer litt på hvordan det er med f. eks betaling, pris, beliggenhet, viktige ting å tenke på osv. Hadde vært veldig fint! Klem & kos deg videre

  • Hei! Denne er midt i smørja, Hollywood fame:) Søker bare på “loft apartments” los angeles på airbnb <3 Den er litt dyr, men nå er vi 3 som deler!

 4. Så herlig. Du treffer på en prikk ang det med å føle seg meningsløs om dagen. Herregud, jeg trenger sol, glede og inspirasjon. Så fort som mulig…
  Kos deg masse, gleder meg til å se hva du deler fra turen.

 5. Kunne du hatt en sånn “mine antrekk fra start til slutt” altså at du viser antrekkene dine fra starten av bloggkarrieren og frem til i dag!! Hadde vært gøy å sett hvor mye du har vokst og utviklet deg, både gjennom klær, selvsikkerhet, poseringer og antrekk

Leave a reply