JITP0134IPMH9915

Gjett hvor jeg skal i morgen!!! Los Angeles! Haha, vet faktisk ikke om jeg har fortalt dere det hele, men i morgen drar jeg altså for å besøke Karianne som jeg ikke har sett siden hun dro. Ååh gud som jeg savner kona mi. Gleder meg sånn til å se hun at jeg seriøst ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Så i dag har vært en rolig dag. Jeg og roomien min Vanja lagde vegetar pizza og koste oss med litt rødvin. Første gang jeg lagde denne etter jeg fant en oppskrift på Facebook, og det var vellykket! Supergodt og definitivt noe dere alle må prøve. Tar ikke lange tiden heller! Mat uten kjøtt er faktisk ikke så ille. Vi stoler alt for mye på krydder og andre saker, noe som gjør at vi også tror at kjøtt genuint er godt. Haha, dere vet det kun er alt det gode dere har krydret det med er det som også smakes? Det finnes så mange gode alternativer med kjøtt konsistens at flere av mine venner ikke har trodd meg når jeg i ettertid har sagt at de faktisk ikke har spist den burgeren, tacoen eller biffen de tror de har spist. Aka! Test det ut. Bra for miljøet og ikke minst deg selv. Dagens tips, spis mindre kjøtt. Hehe, takk! 

// Guess where I’m going tomorrow!!! Los Angeles! Haha, actually do not know if I’ve told you the whole thing, but tomorrow I go thus to visit Karianne that I have not seen since she left. Ooh god I miss my wife. Looking forward to see her that I seriously do not know where I should go. So today has been a quiet day. Me and my roomie Vanja made vegetarian pizza and enjoyed with a little red wine. The first time I made this after I found a recipe on Facebook, and it was successful! So good and definitely something you all must try. Does not take long either! Food without meat is actually not so bad. We rely too much on spices and other matters, which we also believe that meat genuinely taste good. Haha, you know there are only all the good you’ve seasoned it with it is what you taste? There are so many good options with meat consistency that several of my friends have not believed me when I have since said that they actually have not eaten the burger, taco or steak they think they have eaten. Aka! Test it out. Good for the environment and not least yourself. Today’s tip, eat less meat. Hehe thanks! //

PicMonkey Collage

Slik gjør du:

1. Rull ut en rund pizzabunn og sett en bolle i midten. Deretter smører du ut pesto!
2. Legg på tomat og squash, pass på at du har et lite mellomrom!
3. Legg så på fetaost, og mozzarella annen hver. Del deigen i 8 biter.
4. Rull de over deigen og legg på grønt pepper!
5. Sett den inn i ovnen på 180 grader og la den stå i 20 min.

RUWR7275XWCF6391

Pizza, rødvin og god musikk! Happy monday

PicMonkey Collage2

Nå skal jeg begynne å pakke, snakkes snart!

8 Responses to VERDENS BESTE VEGETAR PIZZA!

  1. “Vi stoler alt for mye på krydder og andre saker, noe som gjør at vi også tror at kjøtt genuint er godt.”
    ÅÅhh, jeg kunne ikke sagt det bedre selv.

  2. Herlig at du har begynt å snuse litt på vegetarmat – det er jo så godt! Hvis du vil ha litt inspirasjon, kan du sjekke ut Facebook-gruppen “Hva slags veganmat lager du i dag?”. Skikkelig lavterskel og masse fin inspirasjon på matfronten!

    God tur til Los Angeles!<3

  3. Pizzaen så kjempegod ut, men ikke helt enig i det du sier om kjøtt da, personlig liker jeg kjøtt bedre uten mye krydder på, men det er vel smak og behag. Men poenget; jeg synes kjøtt er genuint godt. Spiser bare viltkjøtt riktignok. Uansett, kos deg i LA!

Leave a reply