Gud så deilig det er å komme seg litt UT! Etter en altfor lang hjemtur har jeg endelig kommet meg til Stavanger. Vi fikk ikke kommet på flyet vårt i Portugal pga overbooking på flyet, så vi endte opp i Amsterdam for å så ta flyet til Oslo. Å når vi endelig hadde kommet oss til Oslo? Jo, da gikk det ingen fly til Stavanger. Så jeg endte opp med å sove på en krakk. Kan ikke beskrive med ord hvor sliten jeg var når jeg endelig fikk satt foten inn i leiligheten. Trodde heller aldri jeg skulle si at jeg er lei av å fly, men akkurat nå kunne jeg spydd av bare tanken på enda en sikkerhetskontroll, bagasje eller et sted med masse mennesker. Jeg har fått dosen min for et par uker iallefall. 

Så idag tok jeg og Stine oss en tur til Dalsnuten! Mamma og pappa har mast og mast etter å få meg til å starte å trene. I det miste gå meg en tur. Så nå burde dere begge være stolte. Haha. Kjente jeg angret noe veldig i det vi gikk oppover og Stine fortalte etterpå at hun var redd jeg skulle svime av eller kaste opp. Haha, herregud. Kan betrygge hun med at selvom pusten min høres ut som et astma anfall kommer jeg så absoulutt ikke til å verken svime av, eller kaste opp. Jeg er forferdelig sta, så når jeg bestemmer meg for noe? Da skjer det også. Så jeg kom meg opp! Skal også sies at det føltes veldig godt. Bare det å gå et sted der det ikke er noen mennesker, men heller vinden og stillheten. Jeg trengte det her etter et par dager med fullt kjør. Alle klærne jeg har på meg er ifra Barfota.no! Har lenge tenkt på at jeg må skaffe meg litt tur klær. Å når de ser ut som dette er jeg iallefall helt med! Haha. Joggebuksen er så behagelig at jeg aldri vil ta den av heller.
Er en altfor stor fan av joggebukser og denne er nå øverst i hylla. 

Anorakk: HER / Bukse: HER / Votter: HER / Lue: HER

// I samarbeid med barfota.no

-A9

22 Responses to Jeg har blitt en fjellgeit!

  1. Liker bloggen din kjempegodt. Det er fine bilder og du er flink til å skrive, men du må få gjort noe med og og å feilene dine. Haha, men ellers elsker jeg denne bloggen altså 🙂

  2. hei! det er så bra at du prøver å bedre livet til tekstillarbeiderne! men du som har så mange lesere hver dag, er så populær, er så pen, og har så mange som ser opp til deg. jeg syntes det er dumt at du støtter pels, og dyremishandlig. hadde jeg noen gang fått så mye makt som deg, ville jeg skrevet et innlegg om hvor forferdelig dyrene har det på pelsdyrfarmene. de kan ikke si ifra om hvor vondt de har det. Du har gjort en FANTASTISK jobb for å hjelpe tekstilarbeiderne! ser opp til deg, men hadde settet enda mer opp til deg om du bare skrev et inlegg om pels.

    • Anonym: jeg støtter ikke pels oppdrett. Forstår ikke helt hvor du har det fra. Har skrevet om det temaet der flere ganger, og har selv tatt til oss en gatehund fra Polen. Dessverre har ikke de innleggene fått like mye gjennomslag. Men at jeg støtter pels? Nei.

  3. Hvorfan klarer du å holde extentionshåret ditt så fint?:)) Jeg bruker også GreatLenghts, men ditt ser jo så mye finere ut enn mitt!

Leave a reply