//SponsetJEG HAR FARGET HÅRET!

·   ·   ·   ·

Haha, jeg styrer med dette håret mitt dere! Forrige uke tok jeg en tur på Modern Design som jeg har gått hos nå i 3 år for å gjøre en liten forandring. Å jeg har vært hos mange frisører i mitt liv for å si det mildt.. Denne gangen bestemte jeg meg for å ta ut extensionet, men etter et par timer angret jeg allerede. Så da var det på´n igjen neste dag, og jeg er så fornøyd. Ah, jeg kan ikke forklare hvor glad jeg er i Modern Design. De stiller opp, og gjør håret mitt fantastisk gang på gang. Dyktige frisører og de er helt rå på farge! Så denne gangen bestemte jeg meg for å gå litt mørkere i bunnen og litt lysere i lengdene. Jeg gjorde akkurat det samme en gang i fjor, og var kjempe fornøyd da også. Etter å ha vært blond omtrent hele livet mitt har jeg funnet ut at jeg har blitt mer komfortabel med litt mørkere hår som årene går. Det er rett og slett litt mer meg. Haha, darker and darker.

·   ·

JEG HAR FARGET HÅRET!

· I`M  LOVIN`  IT ·

Åjada, jada. Det er sponset. Men belive me, jeg lar ikke hvem som helst surre med håret mitt haha. Når det kommer til priser, lengde på håret, farge osv osv. Så er det bare å ringe og de svarer på alt dere trenger å vite. Før jeg byttet hadde jeg også gått med håret mitt siden April, så dette holder godt! Jeg kunne også gått enda lenger, men nå ville jo jeg som sagt egentlig ta det ut for å prøve å vende meg til mitt eget hår. Oh hell no, haha. Jeg er forelsket i Great Lenghts! Dette er også forresten hår som er gitt frivillig, og det er ikke noe krims krams i bransjen. Noe som er veldig viktig for meg. Såå, er det noe mer dere lurer på er det bare å spørre! Jeg går forresten på Modern Design Sandvika, og denne gangen var det flotte Rebekka som fikset håret mitt!

Modern Design Sandvika: 67 80 42 11

JEG HAR FARGET HÅRET!

5 Responses to JEG HAR FARGET HÅRET!

  1. Det ble kjempefint, Anniken! Tror helt seriøst at du er den klokeste 20 åringen jeg vet! Og ikke minst den vakreste

  2. Herregud, så vakker farge til deg! Og de dådyrøynene dine, my gad.. Du er faktastisk flott, Anniken <3 Håper du får en fin dag, klem!

  3. Hei, jeg lurer på en del spørsmål angående håret ditt, hvilke extension bruker du, hvor gjør du det, hvor lenge sitter de, hvor mye det koster osv.. hadde vært supert om du kunne laget eventuelt en video der du prater om det, har lurt fælt på det, siden jeg har ganske tynt hår og vil helst gjøre noe med det. Og du har utrolig fint hår, så lurer på hva og hvordan du gjør det?

Leave a reply